Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 72

• 41 193
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
В наши дни всичко е с пастьоризирано мляко,
Чак пък всичко да е  с пастьоризирано мляко не е, ама все си мисля, че не биха допуснали заразено мляко до търговската мрежа.

# 241
Здравейте, със ситни червени пъпчици по корема съм, тип обрив. Да консултирам ли с дерматолог или да изчакам няколко дни как ще се развие? Допускам, че може да е от многото кремове и масла, които слагам против стрии.

# 242
Аз се обринах така от Мустела против стрии. С палмърс, лиерак и посетим нямах проблем.

Здравейте, със ситни червени пъпчици по корема съм, тип обрив. Да консултирам ли с дерматолог или да изчакам няколко дни как ще се развие? Допускам, че може да е от многото кремове и масла, които слагам против стрии.

# 243
Аз също се обринах и имах сърбежи докато се мажех с мустела за стрии. Смени мазилото и виж как ще си.

# 244
И аз бях по същия начин с Мустела.

# 245
И аз, още с първото мазане и се обринах.

# 246
Благодаря, момичета!

# 247
Момичета, днес бях по спешност на лекар. От вчера ме стяга яко корема около пъпа и отстрани, боли ме кръста долу, както и главата. Првгледа ме на вагинален и коремен ехограф, вэе секрет, урина-всичко точно, шийката е 5,7 см, т.е. няма скъсяване и нямам контракции. Каэа, че е от раэхлабването на мускулатурата и болките в корема идват всъщност от кръста и срамната кост. Случвало ли ви се е това и мина ли ви скоро (как?)? Много е неприятно, иэписаха ми магнеэий само превантивно.

Има ли някакви упражнения, които мога да правя да облекча болките? Эабравих да го питам.

# 248
Какво имате предвид под стягане на корема? Втвърдяване ли?

# 249
Не, не е твърд. Не энам как дааго опиша. Боли по същия начин както като имаш синина и я натиснеш, само че отвътре и таэи болка се появява иэведнъж. Съчетана е с придърпвания отстрани и все едно ще ми идва, може би се иэраэих грешно със ,,стягане".

# 250
Сноуи - да не би да е от разтягането? Аз вчера усетих болка в ребрата над корема, точно като от мускулна треска, но после ми мина. Понякога и аз го усещам по-твърд корема.
Щом си била на лекар и ти е казал, че няма проблем, не се притеснявай. Нормално е да има много симптоми и аномалии.

# 251
  • София
Не знам за упражнения, но аз лично пиех доста Магнерот и то не превантивно. Спряха го чак в началото на 9-тия месец.

# 252
Момичета, осребряват ли допълнителните здравни застраховки, ако имам касови бележки и фактури за тонове? Имате ли представа?
И още един въпрос - около коя седмица проверяват за разкритие?

# 253
  • София
Ми мен чак като влезнах да раждам 😁И слава богу ужасно е!

# 254
Момичета, осребряват ли допълнителните здравни застраховки, ако имам касови бележки и фактури за тонове? Имате ли представа?
Това зависи от общите условия по застраховката - най-добре проверете при самия застраховател.

Общи условия

Активация на акаунт