Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 72

• 40 357
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
  • sofia
Аз да питам продължавате ли с фолиевата киселина след 3ти месец?

# 61
Знам,че няма смисъл от изследване   в един ден няколко пъти , просто така се случи , че аз си пускала КЗ  сутринта и след обяд АГ ме прати на още изследвания , не знаех , че е пуснал и той КЗ. Пускала съм си обременяване с глюкоза преди за забременея и всичко беше наред.

# 62
Аз съм вече в 6ти и док. си ми казва да си я пия.

# 63

Да.
Витамините, които пия си я съдържат, а те са препоръчителни през цялата бременност, така че не се спира.

# 64

Да.
Витамините, които пия си я съдържат, а те са препоръчителни през цялата бременност, така че не се спира.

Какви витамини пиете?

# 65

Аз го спрях по едно време, но знам че поемам достатъчно с храната.
Хубаво е да е достига и след трети месец заради хемоглобина.

# 66
Момичета, щитовидната ми не е достатъчно активна. Току що получих резултати. Докторът каза да започвам л-тироксин. Утре ще говорим подробно. Някой има ли опит с това? Много ме е страх за бебетата.

# 67
Момичета, щитовидната ми не е достатъчно активна. Току що получих резултати. Докторът каза да започвам л-тироксин. Утре ще говорим подробно. Някой има ли опит с това? Много ме е страх за бебетата.
Аз пия още преди трансфера минимална доза по 0,25 микрограма сутрин в 4 и си ми стои стабилно тсх-то.

# 68
Страшно много хора. Слушайте лекаря си, започвайте тироксина, всичко ще е наред. Simple Smile

# 69

Да.

Какви витамини пиете?

В момента пия Pregnacare Plus, преди това Pregnacare Original.

# 70

А какви са резултатите?
Аз също съм с хипофункция и пиех 0.25 Еутирокс. Не съм имала проблеми, поддържах ТСХ в норма.

# 71
Аз съм с Хашимото и пия л-тирокс 75мг вече 1 година. Пия го към 2-3-4 през ноща, за да мога като се събудя да пия кафе и да закусвам,  в противен случай трябва да чакам да мине 1 час от приема му.
Няма страшно случай доктора си и всичко ще е наред.

# 72
Нямам резултатите при мен. Съжалявам. Само заключението. Притеснявам се, че досега не съм пила, да не би да са увредени бебетата :/

# 73
Каква доза ви изписаха?
Не се притеснявайте, няма как да се върне времето назад, а и милиони жени изобщо не знаят, че са с хипофункция по време на бременност и раждат здрави бебета.

# 74
Минимална, 25 грама. Прочетох онлайн ужасяващи неща за нелекувана хипофункция и се стреснах ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт