Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 256
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Включване и от мен по никое време 😆

# 541
Среднощен привет! Не пиша често в темата, но чета всичко което пишите за сериала. Имах доста колебения преди да напиша този пост. Но и аз като Бърборанка / ако не греша/ когато има нещо , което ме притеснява иска ми се да го стоделя. Провокираха ме  снимките от партито на H&M  които сте споделили по - горе. На тях липсва Ханде . Напоследък забелязвам /  а и много фенки в Twitter го споделят/коренна промяна в отношенията на Гамзе и Керем , които са повече от " приятелски". Следя Instagram на Гамзе и Керем / и на Ханде /  а така също и във VK и има неща които правят впечитления . И запвам да си задавам едни въпроси...???.Дано погрешно съм разбрала нещата. Пак се вкарвям в някакъв театър , но когато не ги виждаме заедно така ще е. Искам да се извиня за това , че Ви нарушавам комфорта в темата, но искам да чуя и Вашето мнение.  Само не ме замервайте с камъни , моля Ви!  Имам терпърва да довъшвам професионални задачки.  Пожелавам спокойна нощ на всички .

# 542
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви една вълнуваща сряда изпълнена с много положителни емоции и усмивки Wink

Wink

# 543
Привет и от мен, днес е големият ден Coffee
Това не е ли стара снимка. Рейчъл в момента не е бременна. Даже дрехите и са различни от снощното събитие.

# 544
В Гугъл излиза, че снимката е от 2019 г .

Привет и от мен, днес е големият ден Coffee
Това не е ли стара снимка. Рейчъл в момента не е бременна. Даже дрехите и са различни от снощното събитие.

# 545
Миси, благодаря

# 546
Загряваме .... Stuck Out Tongue Winking Eye
#SenÇalKapımı
165K Tweets

# 547
Лудитеееееее Heart , пак сте изписали света Grinning , но ви изчетох Purple Heart
Аз имам много любими моменти с тези чаровници , всичките им моменти заедно са чудесни , но ето един любим

И да се изкажа за двойките и аз - всеки си има вкус и всеки вижда нещата по различен начин, макар понякога да няма място за спорове и съмнения , когато става дума за много красота или много талант .Пред фактите и боговете мълчат .Такъв е случая с Еда и Серкан и Ханде и Керем .Има хейтъри , но и те знаят истината . Що се отнася за Алп и Айча . Харесвам ги , макар да предпочитам Алп с малко по мъжкарски вид - много къса коса , стига е развявал тази растителност по главата си Grinning  , а Айча има още да учи от актьорството . Сори Алекс Hug , но може и да не съм права , не съм гледала Мерием . Просто в интернет сериала с Чаатай Улосой - Защитникът , макар тя да беше по-красивата , Хазар Ергучлу я засенчи с игра ( никога не бях харесвала Хазар , но тогава я оцених ) Обаче може и да има напредък , за което се радвам
Съжалявам за отклонението , но в останалите 2 теми в които пиша си позволяваме такива отклонения .Защо не и тук ? Нали се намираме в приятелски кръг Revolving Hearts
А Майчето е много сладка , пожелавам и през януари или март - нов проект Flowers Four Leaf Clover
Приятен ден дружки Flowers Cherries

# 548
Ай стига де, сега Гамзе и Керем  ли? 🙃 Ей тъй тръгват волните творения на псевдожурналистите.

# 549
"От небето паднаха 3 ябълки. Една за преживелия, една за разказващия, една за наблюдаващия.“

Започна  приказката „Почукай на вратата ми“.  Приказка-живот, където всеки може да бъде в ролята на преживял, разказващ или наблюдаващ, и където ролите неочаквано могат да се сменят. Накрая всеки ще има своята ябълка – награда: пореден житейски урок;  удовлетворение от добре свършена работа; доза забавление и удоволствие. И всеки ще си спомни, че „животът е подарък, изпълнен с изненади“, и че „ НИЕ сами украсяваме живота си.“

Позволявам си да копирам нещо което съм споделила лани, защото мислите неизбежно ме връщат там, в началото.
Не тези думи ме приковаха към сериала. Но ми звучаха приказно, мъдро, справедливо. Едва ли Айше Кутлу е допускала колко хора ще развълнува и как всеки ще иска и трите ябълки.
Да, и на мене ми липсват времената когато темата бе пълна, жива, разнолика и приличаше на врящо, бълбукащо котле(вчера сякаш се върнах в тези времена😃). Няма да забравя как, къде на шега, къде напълно сериозно, влизахме в ролята на сценаристи, режисьори, детективи, монтажисти. Разнищвахме приказката от различни страни и си чакахме ябълката - с вяра, че справедливостта и любовта винаги побеждават. Няма да забравя как развълнувано и честно поднасяхте своя поглед за живота, своята мъдрост, емоция и любов. Все се надявам, че момичетата които отдавна не ни навестяват, ще намерят време да се "обадят".
Диди, радвам се да те видя! Оздравявай!
Sisi*9, m@_ri, добре дошли!
Марги, чудесно си представила историята на Еда и Серкан.
Ели-mama, 💓!  Да е благословен пътя на малките ти сладури с много здраве, щастие и любов!
Мики,💙!

Любима песен, любим момент - много са. Но и аз като Алекс ще кажа фалшив годеж и "тенджере-капак".
Другото, което ще ми липсва е очакването и емоцията от нашия ден. С надежда феновете рекордно да докажем силата на любовта, нека отново заедно се насладим, съпреживеем и споделим вълшебството. И наградата съм приготвила.☺

Има за всички. Можем да я наречем с онова, което най-много ни даде приказката. Страст, надежда, мечта, любов, болка, борба, усмивка, приятелство, реалност, вяра, доброта, сила ... живот...

Успешен вълшебен ден, прекрасни момичета!

# 550
  • София
Гюнайдън! Cry

Последна сряда с нашите любимци… такава, каквато я имахме през последната година и нещо (за няколко месеца беше събота вместо сряда, но схванахте идеята). Последна сряда с нов епизод, който гледаме на живо. Ех… как бързо мина времето! Наистина сякаш беше вчера, когато се зарибих по този сериал. Станах ненаситна. Мога да го гледам още година и половина, без значение колко локуми ще разтягат. Обожавам Ханде и Керем и техните Еда и Серкан. Много, много ще ми липсват. Днес хубаво ще си порева, защото, каквото и да си говорим, този финал ме натъжава. И аз като Налбантова не обичам промените. Мислех си, че съм готова за тази раздяла. Но не съм. Истината е, че не съм пропускала нито един епизод от сериала. Гледам с вас на живо от 8-ми епизод нататък. Всеки епизод е гледан по няколко пъти. Любимите сцени - по безброй пъти. И така вече 52 седмици с 52 епизода. Като не броя паузите, в които съм очаквала новини около сериала и Ханкер. Знаете, че по принцип не съм по турските сериали. Но за всяко нещо си има първи път - да гледам онлайн, въпреки че не разбирам езика; докато чакам превод на български, да изгледам още пъти епизода на най-различни езици. Не ми се е случвало такова нещо досега и няма да ми се случи отново, сигурна съм. Обичам си сериала и всичко свързано с него. Ще ми липсва тази емоция. Преживяването. Ако зависеше от мен, не бих сложила точка. Ако знаете колко сценарии имам в главата и мога да напиша, толкова нови сюжетни линии ще измисля, че свят ще ви се завие. Но уви… Асена не ме покани за консултант-сценарист. Прегръщам ви виртуално и си пожелавам един епичен финал! Gift Heart

# 551
Хаштагът -  4 часа по-рано.
Купонът започва - дано успеем Trophy

Gift Heart

Ханде и тази седмица е № 1

# 552
Доста по-рано от очакваното го пуснаха, браво!

# 553
Супер! Много рано го пуснаха и мисля, че ще успеем 💓💓💓
Отивам да си свърша всичките задачи и да заредя телефона и лаптопа, за да съм на линия довечера! 😘

# 554
Те феновете дали са подготвени за толкова ранен хаштаг. От няколко дни официалната информация беше 14 часа. Flowers Four Leaf Clover
Дано да са на линия. Стискам палци

Общи условия

Активация на акаунт