Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 253
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да се разревеш на хаштаг - това не е нормално… Явно днес ще съм така. Свръхемоционална. Sob
Хаштагът -  4 часа по-рано.
Купонът започва - дано успеем Trophy

Gift Heart

# 556
1 еп.       - 52 еп.

# 557
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Събирате ли сили за довечера...Предполагам не ви е късно за кафе след, като ще гоним 8 милиона

Да ви припомня....
„Да живееш означава бавно да се раждаш….. Разбира се, че ще те нараня. Разбира се, че ще ме нараниш. Разбира се, че ще се нараним един друг. Но това е самото условие на съществуването. За да донесеш пролет, трябва да приемеш рисковете на зимата. За да се превърнеш в присъствие, трябва да приемеш рисковете на отсъствието….Истинската любов започва, когато нищо не се търси в замяна…..Да се обичате не значи да се гледате един друг, а да гледате заедно в една посока…..“Антоан дьо Сент-Екзюпери

# 558
  • София
Чудех се дали въобще да коментирам тази тема или не, но така или иначе имаме време за убиване до довечера, а и тема за изписване, така че ще си кажа моето мнение - феновете в Туитър да успокоят малко фантазиите си и да спрат да съчиняват глупости. М@ри, спокойно! Сближаването между Керем и Гамзе само трябва да ни радва. Това означава, че семейството на Ханде харесва половинката й, а знаем колко важно е одобрението на близките за една сериозна връзка. Гамзе и Джанер са заедно от много години, имат прекрасно семейство, прекрасна Мави, а моралът и на Керем, и на Гамзе не би позволил това, за което някои хора се опитват да намекват. Направо умът ми не го побира, но за мен е обидно дори само да си го помисля. Дано Керем, Ханде, Гамзе и Джанер не са попаднали на този тип коментари. Снимките от партито на НМ са актуални - тези, на които са Гамзе и Джанер. Тези с Керем са от времето, когато той беше рекламно лице на марката. Не знам дали снощи той и Ханде са присъствали, нямаме снимки, които да го доказват, но със сигурност неговата снимка с Рейчъл не е от вчера. Wink

# 559
Слушайте какво, стафидки, стягайте си шушоните, защото довечера ще ревете и ще пишете коментари и няма да ви разбирам 😆

Вие ще сте така:

А аз така:

И накрая ще сме ей така:

# 560
По погрешка се озовах в някаква друга тема .... леле ужас, това да си на работа и да следиш тенденции, не е на добре Stuck Out Tongue Winking Eye
За 12 мин. -----> 183К

Айше също помага Wink
Чакаме Керем и Ханде да се включат активно Wink
За 19 мин. ----> 220К

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 10:52 от mi_si

# 561

Честит празник момичета!
Хубав ден и успех на всички. Честит имен ден на всички Марий и тяхни произволни:heart_eyes:.

# 562
Бразилките ще се включат активно след 2 часа, там още спели Wink
257К - Засега сме на 1-во място в Световния тренд Wink

# 563

Налбантова пък извади гроздовия сироп отрано Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 564
  • София
Продължавам с любимата ми Едсер сцена от епизод 8, в който нямаме много романтични и хубави Едсер сцени, защото епизодът като цяло беше тъжен, а нашите - разделени, докато на Робо му дойде акълът, но въпреки това обожавам паметното “елведа” на Еда в края на епизода. Wink

# 565
  • Плевен / София

# 566

Напредваме ли, може ли да пишете по-начесто, как се движим, понеже съм на работа и скришно мога само тук да надниквам.
Благодаря ви предварително .

# 567
Здравейте момичета ❤️🍒,
Да ви питам нещо, видях в Туитър - Айше и туитнах, Simple Smile какво се иска още... Не го разбирам тоя Туитър и това си е 🤭🤭🤭

# 568
Ау, от РД на Робота само снощните 2-3 гифа ли Scream Joy Нищо, де, шегувам се. Продължаваме напред.

Спокойно, ако не успеем днес да завършим темата може и довечера. Какво пък... Важното да има пространство за писане.

# 569

Керем също е на линия Wink
Kerem Bürsin @KeremBursin
Oh yes!!!
320К

Общи условия

Активация на акаунт