Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 25 909
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Плевен / София
Ау, от РД на Робота само снощните 2-3 гифа ли Scream Joy Нищо, де, шегувам се. Продължаваме напред.

Спокойно, ако не успеем днес да завършим темата може и довечера. Какво пък... Важното да има пространство за писане.

И цялата 7 серия...

https://www.vbox7.com/play:77fd999cc3

# 571
За 48 мин. ---- > 395К

Анил също ще помага Wink
anıl ilter
@anililter
 · 3m
Bu akşam #sonkezsençalkapımı

# 572
  • София
Епизод 9 - любими Едсер сцени: когато Серкан открива Еда в градината с цветята, когато й слага белезниците, почти целувката под дъжда. Heart Eyes

Но избирам тази, на която толкова много съм се смяла:

Според мен трябва да увеличим темпото с туитовете, ще е супер, ако сме направили 8-те милиона до 20 часа, когато е началото на епизода. Реално имаме повече от 8 часа. Wink

# 573
Предполагам, че след 14 часа ще се увеличи темпото, като се включат всички. Такъв беше планът и подготовката.
54 мин. ----> 425 К

# 574
Привет! Идвам с моите любими сцени. Изборът беше труден, но избрах няколко, които са оставили траен отпечатък в съзнанието ми.😊
1. На първо място ми е целувката от първи епизод. С нея започна цялата история с фалшивия годеж.🥰

2. Разбира се, признанието на Серкан. Как бих могла да го забравя, толкова много чаках този момент.🤍
"Лудо влюбен съм в теб."

3. Когато Серкан спаси Еда от папараците и я носи на ръце на плажа.🥰А Селината умираше от яд.🤭

4. Срещата им след 5 години. Докато го гледах, очите ми се насълзиха. Беше много красива и емоционална сцена.🥺

5. Тази сцена има неописуем заряд. Не прехвърчат искри, ами направо пожар гори.🔥🔥 Невероятна химия имат Еда и Серкан(Ханде и Керем).

6. Разбира се, когато Еда изгони Балджа и впоследствие със Серкан омесиха един кекс за сдобряване... и то какъв-чак лампите бяха съборили.🤪😈

А от песните в сериала, любима ми е тази на Башак от първи сезон. Песента за Кираз също е много хубава.

Друга, която много ми харесва е от 22 епизод, от сцената, за която писах по-горе. Често си я тананикам.😁

Днес съм малко в по-минорно настроение, заради финала. Обаче пък съм готова да туитвам като луда в туитър, за да подобрим рекорда. Аз съм малко скептична, но все пак имам накаква надежда. Много ще се радвам, ако наистина достигнем 8 млн. Ще крещя от щастие сигурно!😆😆
Ще се опитам да съм по-активна днес, като за последно!😊
Скрит текст:
Относно Гамзе и Керем-и през ум не би ми минало да имат отношения, различни от приятелски/роднински. Знаейки какъв човек е Керем, а и Гамзе също, смятам, че дори е до някаква степен обидно да си помисля за подобно нещо.

# 575
  • Плевен / София
Цветята са звездите на земята,
звездите са цветята на Вселената.
Фабрицио Караманя

Ако гледате небето и се взирате в звезда, ако усетите тръпки под кожата си, не се покривайте, не търсете топлина, не е студено, а просто любов.Халил Джубран

# 576
За 1 час и 5 мин. -----> 500К

# 577
Да се запиша в темата,  макар че като гледам довечера нова ще има.

Дали ще има нов сериал с ХанКер... ?

# 578
Ау, от РД на Робота само снощните 2-3 гифа ли Scream Joy Нищо, де, шегувам се. Продължаваме напред.

Спокойно, ако не успеем днес да завършим темата може и довечера. Какво пък... Важното да има пространство за писане.

И цялата 7 серия...

https://www.vbox7.com/play:77fd999cc3
Гости Heart  Heart  Heart

# 579
  • Плевен / София
Ако една вечер се почувствате достатъчно тъжни, за да плачете, погледнете нагоре. Сълзите ви няма да паднат и звездната нощ може да донесе радост в душата ви. - Нийл Деграс Тайсън

# 580
  • София
О.А, много ми харесва колко приказлива си днес. Такъв дълъг пост от теб очите ми не помнят. Grinning Започвате всички да прихващате от Бърборанка, браво на вас! Stuck Out Tongue Winking Eye Не бъди скептична - аз бях за 5-те милиона, пък ги достигнахме. Нашият фендом може всичко. Убедила съм се. Затова си нахлузвам розовите очила и започвам да изстудявам шампанското за момента, в който 8-те милиона са факт. И аз съм в минорно настровние, няма как иначе, но купон да става - последен епизод е, днес ще се забавлявам със сериала и вас като за последно! Kissing Heart

Любима Едсер сцена от епизод 10:
разговорът на Серкан и Еда как след време ще се събудят и ще бъдат женени, с две деца. Heart Eyes

# 581
  • Кърджали

С благодарност на целият екип, пред и зад камера, че ни разказаха тази приказка за любовта между Фея и Робот. Обикнали се с грешкитени слабостите си, с радостите и разочарованията си
 Попътен вятър им желая във всеки нов проект. Трябва да се гордеят със себе си.

Не знам довечера колко ще мога да гледам, че ни поканиха на рожден ден. Но вие гледайте и им се радвайте.
Беше ми приятно да споделя толкова хубави емоции с вас.

# 582
  • Плевен / София
И този момент е любим....Особено когато Серкан стана, защото часовника му щеше да събуди и глухите...

# 583
1 ч. 15 мин. ----> 577К

# 584
  • София
Еее, Алекс, може ли така - баш на финала да не си с нас и да го пропуснеш?? Не знам за вас, но аз няма как да пропусна този финал. Много на сърце ми е сериалът и приемам всичко, свързано с него, като лична история, за мен ще е предателство да не съм тук довечера, да не гледам в реално време, да не туитвам и т.н. Но това съм аз - всеки луд с номера си. Simple Smile

Не знам как да посоча любима Едсер сцена от епизод 11 и да бъде само една. Този епизод ми е толкова любим и е изпълнен с много, хубави и любими Едсер сцени. Затова по изключение ще посоча две - началото и края на епизода. Две своеобразни обяснения в любов от нашия Робо Болат - едното без думи, само с действия, другото - с всички възможни средства, за да спечели и задържи любимата си. Heart

Общи условия

Активация на акаунт