Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 25 904
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • Плевен / София

# 586
Момичета, купона започна по-рано. Изчетох ви набързо, но съм на работа. След два ще се включа активно. Сърбят ме ръцете да туитвам, но има време. 💪
Дръжте фронта. 👍

# 587
По-увеличихме темпото Wink
602К

# 588
Днес изобщо не ми се работи. Толкова се вълнувам, че ако кажа на някой причината,  ще ме прати на психиатър.

# 589

Не мога да повярвам, че сме на финала. Много ще ми липсва целият екип! Благодаря им за тази една година и за емоциите, които изпитах покрай сериала! Винаги ще помня СЧК и цялата еуфория около него. Пожелавам на каста още много успешни проекти, а на ХанКер все така да се обичат и да са заедно!🥰🍀

Бърборанке, и аз си се учудих сама на себе си. Попринцип съм много кратка и не обичам много-много да разтягам локуми, ама днес ми е дошла музата.😂😂

# 590
Днес изобщо не ми се работи. Толкова се вълнувам, че ако кажа на някой причината,  ще ме прати на психиатър.
Познато ми е Simple Smile))))

# 591
Обнадеждена съм за рекорда. Има време за 8 милиона. Hug

Diamand, и аз съм така. От най-милото ме лишават. Grinning
До после момичета.

# 592
Елчин също се включи Wink
1 ч. и 30 мин. ------> 630К

# 593
  • София
И аз съм така - не ми се работи, емоционална съм, още не мога да повярвам, че свърши, ту съм щастлива, ту тъжна, страшно развълнувана съм за 8-те милиона и епизода довечера. Но утре ще ми е най-тегаво. Утре ще осъзная всичко. След което ще съм в кратка депресия, сигурна съм. Имам си обаче план за евакуация. Grinning Освен това разчитам и на клуба по взаимопомощ. Доколкото виждам, поне 5 от вас са като мен, така че приятел в нужда се познава. Wink

Любима Едсер сцена от епизод 12 също е трудна задача, но избирам тази (тук за първи път видях повече Ханкер отколко Едсер):

# 594
  • Плевен / София

# 595
  • София
Любима Едсер сцена от епизод 13 - тук без да се замислям посочвам коя е (няма да ви изненадам, сигурна съм):

Сега малко ще ви изоставя, но трябва да отметна някои ангажименти, за да освободя късния следобед и вечерта за сериала и темата, искам да се насладя на макс - ще си отворя бутилка просеко още към 18 часа, поръчала съм си плато със сирена и колбаси, имам шоколадово брауни и сладолед. Празник е днес за мен, едновременно тъжен и щастлив. Има епизод, ама последен. Да… ако някой от приятелите ми ме чуе какви ги говоря, ще ме прати на психиатър, но карай да върви. Grinning

# 596
  • Плевен / София

# 597
# 598
  • Плевен / София

# 599
Какво направихте вие и бг мама едвам върви Joy 5 минути не ми зарежда страницата, исках да напиша , че в туитър е голямо вълнение и има прекрасни , прекрасни постове от феновете. Няма значение дали ще стигнем тези 8м, показахме , че можем да се обединим за финала. Има много профили, които не са били активни отдавна и са активни днес, като моя например Joy

Ето един туит, който много ми хареса:
Хиляди благодарности на SCK, че ме извади от депресията на предходната година, затова че ми даде толкова щастие, че е моята зона на комфорт , затова че ми даде прекрасни приятелства, затова че беше повече от сериал. Хиляди благодарности на SCK, че почука на вратата ми и остана. Heart

Общи условия

Активация на акаунт