Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 25 886
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Не трябваше ли досега да сме направили 1 милион?
Или на мен ми се иска да става по-бързо?

# 601
  • Плевен / София
Няма значение дали ще стигнем тези 8м, показахме , че можем да се обединим за финала. Има много профили, които не са били активни отдавна и са активни днес, като моя например Joy

Ето един туит, който много ми хареса:
Хиляди благодарности на SCK, че ме извади от депресията на предходната година, затова че ми даде толкова щастие, че е моята зона на комфорт , затова че ми даде прекрасни приятелства, затова че беше повече от сериал. Хиляди благодарности на SCK, че почука на вратата ми и остана. Heart

# 602
Привет прекрасни, на линия съм макар и инкогнито. Подготвям семеен празник и съм в очакване на любими хора. Наминавам само да ви кажа, че от човек без никакви социални мрежи сега съм с инстаграм, фейсбук, профил при рускините в контакта, профил и участие в тази тема /не помня от кога/и само преди минута установих, че имам вече над 3000 туита. И това само багодарение на нашата енигматична двойка и наистина уникален сериал. В духа на оптимизма, който никога не ме напуска ще ви пожелая приятно гледане довечера, по-малко сълзи и повече усмивки и добро настроение. Сигурна съм, че клуба по взаимопомощ, който многократно ме е завръщал на земята винаги ще е отворен за нови дискусии и новини. Сега тичам да туитвам между две манджи, че рекорд готвим! Прегръщам ви и ви чакам довечера в  клуба на Broken Heart

# 603
# 604
  • София
Уж щях да си гледам моите неща, за да свърша нещо днес, но постът на Мики ме развълнува... Не съм ползвала Туитър от студентските ми години, когато не живеех в България. Последно съм туитвала на Дневниците на вампира. Отварям си Туитъра и гледам тръшкане от моя страна как може Елена да избере Деймън пред Стефан?? И съм се разцепила от туитване на #TeamStelena Grinning Почти нямам българи, с които да се следваме в Туитър, не съм била активна от около 10 години, но днес се разцепвам и колегите ми от университета в Испания ми пишат "que pasa". Grinning Grinning Оказва се обаче, че сред тях има фенове на сериала и не съм сама. Не мога да повярвам, че са минали 10 години, с някои от тези хора не поддържам никакъв контакт, но влизам в профила си, започвам да туитвам и същите тези хора ми пишат - "Не мога да повярвам и ти ли?!" Споделям отново този туит, защото все едно аз съм го писала - прекрасен е и е самата истина. Heart
"Хиляди благодарности на SCK, че ме извади от депресията на предходната година, затова че ми даде толкова щастие, че е моята зона на комфорт, затова че ми даде прекрасни приятелства, затова че беше повече от сериал. Хиляди благодарности на SCK, че почука на вратата ми и остана."

Скрит текст:
Какво направихте вие и бг мама едвам върви Joy 5 минути не ми зарежда страницата, исках да напиша , че в туитър е голямо вълнение и има прекрасни , прекрасни постове от феновете. Няма значение дали ще стигнем тези 8м, показахме , че можем да се обединим за финала. Има много профили, които не са били активни отдавна и са активни днес, като моя например Joy

Ето един туит, който много ми хареса:
Хиляди благодарности на SCK, че ме извади от депресията на предходната година, затова че ми даде толкова щастие, че е моята зона на комфорт , затова че ми даде прекрасни приятелства, затова че беше повече от сериал. Хиляди благодарности на SCK, че почука на вратата ми и остана. Heart

# 605
Ако намерите добър психиатър споделете, ще имам нужда след края на приказката.Wink

# 606
  • Плевен / София
Една среща след пет години....

# 607
Лудостта е голяма, Туитър си ми беше за инфо на тези които следвам и почти не съм го използвала, не си спомням да съм туитвала каквото и да било.... ХанКер обаче ме накараха да разгадая и това Чудо....
Хич, ама хич не ми се работи и само съм ту в темата ту в туитър, от време на време и Инстаграм Simple Smile))

# 608
Ако днес не ни изгонят от работа ще е добре Simple Smile

# 609
942К
Днес всичко може .... утре ще му мислим Stuck Out Tongue Winking Eye
След около час Латинска Америка се включва активно Wink
По мои сметки, довечера към 23 часа ще отваряме шампанското и ще си честитим рекорда Wink Flowers Four Leaf Clover

# 610

Надничам докъде сте стигнали, но ако случайно ме няма като минете на 50 стр. ще помоля да ме изчакате. Sunglasses

# 611
  • Плевен / София
Ако днес не ни изгонят от работа ще е добре Simple Smile

Аз съм в отпуска...Вие му мислете....

# 612
  • София
#sonkezsençalkapımı Cry Broken Heart Sob

# 613
Дано, истински вярвам, че ще се поздравим с успех довечера

# 614
  • Плевен / София

Общи условия