Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 25 879
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Малко остава до 1 млн.!🎉🥳 В социалните мрежи цари страшна еуфория, а аз не спирам да туитвам. Добре, че днес съм хоум офис, иначе не знам какво щях да правя.😁

# 616
А аз съм пред дилемата дали да си тръгна по рано от работа 🤔, само трябва да си намеря заместник, а е трудно... мъкаааа 🤧

# 617
  • Плевен / София
Това беше началото, което ни прилепи за екрените....и ни държи 13 месеца...

# 618
В такава еуфория съм, през 10мин влизам да проверявам докъде сме. Намерих един сайт и там пише, че сме на 1во място в световния тренд, дано! 😘

# 619
1,01М
Остават ни още някакви 7 и сме готови Wink

# 620
  • Плевен / София
Фалшивият годеж и танца на Алекс с химна на темата...

# 621
  • София
Хайде, честито! Първият милион вече е факт. Остават още седем. Party Time

Числото 8 винаги ми е носило късмет. Освен това съм родена на тази дата. Така че много осмици се събират при мен. Любимо число. Знак за безкрайност. Носи ми късмет. Интересувам се и от нумерология. В нея числото 8 също има много хубаво значение. Няма да се отклонявам повече, мисълта ми е, че сме 8.09, стартирахме на 8.07 - късметлии сме и ще си направим 8-те милиона. Tada

# 622
Синът ми е роден на 8мо число, така че и аз вярвам, че ще ни вдъхне много късмет осмицата! ❤

# 623
И има горе/долу 8 часа до новия епизод. Официалното започване, след рекламите... 😆

mi_si, след срядата, сега кажи и, че 8-та няма да е това, което беше 😆

# 624
Ще има още едно видео зад кадър от сета!😊

🤍

# 625
  • Плевен / София
И има горе/долу 8 часа до новия епизод. Официалното започване, след рекламите... 😆

mi_si, след срядата, сега кажи и, че 8-та няма да е това, което беше 😆

За момичето, което пристъпи в 14 си година гледайки сериала...

И ние имаме да изписваме 8 страници до новата тема....

# 626
Така е Налбантова, нищо няма да е такова, каквото беше .... Stuck Out Tongue Winking Eye
1,09М
Керем май снима фотосесия за Elle

# 627
  • Плевен / София
Ред е на Анталия...

# 628
Гости, с хубаво ще те запомня, Ша знайш 😆 Ама не успях да навърша "непълнолетие", мам*а му. На крачка бях да черпя за лична карта 😆 (В друга кръгла преминах, докато гледах сериала в интерес на истината 😶)

# 629
Керем и Ханде дано пуснат и един лайф довечера, ей така, за стимул

Общи условия

Активация на акаунт