Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 25 874
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Плевен / София
Гости, с хубаво ще те запомня, Ша знайш 😆 Ама не успях да навърша "непълнолетие", мам*а му. На крачка бях да черпя за лична карта 😆 (В друга кръгла преминах, докато гледах сериала в интерес на истината 😶)
Нали знаеш, че не са важни цифрите на тортата, а на колко се чувстваш и от какво ти се разтуптява сърчицето...На последният ми РД племеницата ми сложи цифрите в обратен ред...
РД на Серкан Болат и след него в следващата серия се ос**

# 631
# 632
  • Плевен / София
Когато каруцата се обърне....пътища много...

# 633

Търсех друга целувка, която сме позабравили, но открих това. Черно-бяло, любимо на... една емоционална съфорумка, бъркаща имената. Да го приеме като подарък 🙄

# 634
  • София
Много ще се зарадвам и много се надявам Ханде и Керем да отразят по някакъв начин финала - дали с live, дали с пост, посветен на героите им и сбогуване с тях и екипа, дали с обща снимка или клипче, както преценят. Но този сериал е повратен (в хубавия смисъл) и за тях. Сигурна съм, че ще остане специален и за Ханде, и за Керем, затова много искам да ни зарадват с нещо. Heart

Сис! Hug Kissing Heart Heart

# 635
  • Плевен / София
Тук ми идваше да оскубя Айдан косъм по косъм....

И едно интервю, което показа кой...кой е

# 636
Кажете на мен невежата, как се превежда хаштагът? 😬😋

# 637
Много исках още вчера да кажа и някоя от вас го каза, не мога да простя на Айдан, за това което скри знаейки, че Серкан е жив.... Това беше грозно и някак не честно, по женски и мръснишко като Майка....

# 638
  • Кърджали
Son kez Sen çal kapımı - За последен път Sen çal kapımı (Почукай на вратата ми)

# 639
  • Плевен / София
Култовата 11 серия, след която нищо и никой не е същото/същият...

# 640
lady laura , неприярни неща 😆 Не питай, че пак ще се разплачат половината 😏

Ето за тази целувка говорех. Знаем какво следваше след нея, но ми е по-интимна, лична и до някъде непринудена, отколкото някоя на дивана, примерно 😆

# 641
И аз се надявам да отразят финала по някакъв начин. За Ханде съм убедена, че ще публикува пост за сбогуване с героинята си Еда, така както направи след финала на "Любовта не разбира от думи" и "Слънчеви момичета".Blush Стискам палци и за лайф! Heart

# 642
  • Плевен / София
lady laura , неприярни неща 😆 Не питай, че пак ще се разплачат половината 😏

Ето за тази целувка говорех. Знаем какво следваше след нея, но ми е по-интимна, лична и до някъде непринудена, отколкото някоя на дивана, примерно 😆

+1

Днес съм в ролята на феята на зъбките и изпълнявам съкровени желания ....

# 643
  • София
Дали Ханденцето така си целува Керемчик у дома, докато й прави кафе или закуска?

Наистина е много интимно и израз на голяма обич. В конкретната сцена Серкан, който притваря очи, ми разбива сърцето. Хем гори от любов по Еда, хем гори от болка заради истината, която научи, и решението, което е взел… Broken Heart

От Сарп:

“Скъпи фендом, наше прекрасно семейство… Ердем ви поздравява с толкова много любов. Той ви дължи много време, знаете. Надявам се никога да не го забравите и никога да не забравяте да се усмихвате. Спомняйте си за него със смях. Недейте да плачете днес, скъпо семейство…” Няма как да не плачем, няма как. Cry Broken Heart

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 14:03 от Бърборанка с розови очила

# 644
  • Плевен / София
Хем гори от любов по Еда, хем гори от болка заради истината, която научи, и решението, което е взел… Broken Heart
С което причини голяма болка и на двамата....И по лошото е, че това беше само един от случаите...

Общи условия

Активация на акаунт