Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 214
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Серкан ще я хване и всичко ще се размине, все пак сме на финала

# 121
И според мен ще я хване. Не остана за кога да се притесняваме.

Мело си спази обещанието към енището. Simple Smile

# 122
  • София
Не е ли време Еда да ражда. Това падане от стълбата може да предизвика раждането на момченце.

# 123
Хм.. Не може ли сега Еда да е малко в кома и още 13 епизода да ни пуснат. Ей така, подарък за лоялност и каквото е там 🙄 Може и 8, да закръглим числото.

Рожден ден на Керем - Ханде доведе майка му.
Рожден ден на Серкан - Еда доведе майка му и родата...

# 124
В началото дадоха 3 месеца по-късно. Което ще рече, че Еда е някъде 4-5 месец. Рано й е да ражда
quote author=БлагаВест link=topic=1365019.msg43402338#msg43402338 date=1630529517]
Не е ли време Еда да ражда. Това падане от стълбата може да предизвика раждането на момченце.
[/quote]

# 125
Като за финал разтегнаха времето. Satisfied Когато Кираз го намокри с водата беше юни. Дойде му рожденият ден август. А Еда в кой месец я водят? Айде, няма да издребняваме за 3-4-5 месеца. Smiley

# 126
Аз по едно време така се заплеснах, докато гледам, че направо забравих за темата.

И според мен Серкан ще хване Еда. Не вярвам баш във финалния епизод да има драма.
Епизодът не беше нищо особено-приятен и разтоварващ.😊Хареса ми.
БлагаВест, няма как Еда да роди сега, защото е в 4-ти месец. В действителност обаче коремът й е като за 7-8 месец. Малко са се престарали.

# 127
Милионите за нищо ги нямаме Wink Trophy

И официално - Финалът

# 128
  • София
Аз по едно време така се заплеснах, докато гледам, че направо забравих за темата.

И според мен Серкан ще хване Еда. Не вярвам баш във финалния епизод да има драма.
Епизодът не беше нищо особено-приятен и разтоварващ.😊Хареса ми.
БлагаВест, няма как Еда да роди сега, защото е в 4-ти месец. В действителност обаче коремът й е като за 7-8 месец. Малко са се престарали.
Точно това и аз щях да кажа. Коремчето на Еда е на жена в 7-9 месец. Моя корем в 9-ти месец беше малко по-малък от нейния. Ако сега е в 4-ти месец не ми се мисли какъв ще е в 9-тия месец.

# 129
Здравейте момичета, ❤️🍒,
Реала ме обзе, едва смогвам, изпуснах ви, връщам се да ви чета,
Благодаря на Марги за новата тема и на всички феички които са помогнали ❤️🍒🍀
Благодаря за всичко споделено от Реала на Керем и Хамде💐
Прекрасна вечер, Дами 🥂

# 130
# 131
Фрагът:

и от продуцентите Wink

# 132
Като гледам фрага имам чувството, че Серкан акушерка ще го раздава...

# 133
Голямо приключение Gift Heart Sad

Лека нощ! Nature Sparkler

# 134
Фрагът с бг субтитри Hug
  https://ok.ru/video/2591728863756

Лека нощ, момичета Heart Благодаря за компанията и за прекрасната нова тема Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт