Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 25 875
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ех, Гости, знам колко си се ядосвала на Серкан, но на финала аз съм му простила всичко. Всички грешки. Защото дори да е само сериал, тези грешки го отведоха до там, където е сега, превърнаха го в по-добър човек, син, мъж и баща. Heart

# 646
# 647
  • Плевен / София
БРО, не мога да отрека, че накрая му дойде ума на Серкан Болат, но огорчението в мен си остава....Болката си остава, независимо от добрите намерения на роботчето ни....
Тук препратката към РП ми беше излишна...Можеха да измислят нещо ново....Цялата серия ми беше като усмивки от старите ленти...

# 648
# 649
1,42М
Керем Wink

# 650
  • Плевен / София

# 651
  • София
Потвърждавам - Керем е. Бърборанка не може да обърка този прасец и тази китка. Grinning

# 652
  • Плевен / София
Дойде ред и на любими сцени на домакинята на сегашните теми....На моментите с магическата чаша и в чии ръце тя става "кармазъ"...Сцената в библиотеката....

# 653
Не че мрънкам, но да ме успокоите.
Добре ли се движим за 8 милиона, понеже имам чувството, че става много бавно и няма да ни стигне времето.
Досега не съм се интересувала от това туитване и на какъв принцип действа.

# 654
# 655
  • Плевен / София
Идва ред на "мокрите" сцени....

# 656
ЛЮБИМИ ❤️🍒
Идва ред на "мокрите" сцени....

# 657
  • Плевен / София
Всяка истина рано или късно излиза наяве....

# 658
Влизам с 200 и нямам идея дали се движим добре. Развълнувана съм днес за всичко и ми се реве. Disappointed
Отивам да подпаля туитъра.
#sonkezsençalkapımı
1,56 млн. туита

# 659
  • Плевен / София
Влизам с 200 и нямам идея дали се движим добре. Развълнувана съм днес за всичко и ми се реве. Disappointed
Отивам да подпаля туитъра.
#sonkezsençalkapımı
1,56 млн. туита

Да ти пратя Серкан да те лекува с целувка ...Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт