На море в Турция - тема 72

• 92 108
  • 811
  •   1
Отговори
# 705
  • Beyond the Frontiers
Това безплатно за децата до определена възраст е малко относително.
Ако е едно дете настанено при двама родители, цената не се променя. Ако се добави още едно дете, дори то да е на 2 години, цената скача.
Направи ми впечатление, че 3-възрастни и 1 дете и 2-ма възрастни и 2 деца са на една и съща цена, в една и съща стая.
Не знам дали важи за всички хотели, но това ми излиза на мен. Може би безплатното важи само, ако е едно дете.
Обикновено първото дете е безплатно, а второто плаща някакъв процент.
Вариант 2 е за 2+1 да е стандартна стая, а за 2+2 да се отива на фамилна и съответно тя е по-скъпа и за възрастните. От там и цената става съвсем различна.

# 706
В повечето  случай има значение и възрастта на 2 то дете  например, когато малкия ми син бе на 3,4 г. Пак  бяхме в фемили стая. Но него някой хотели не го таксуваха. Но откакто вече сме 2 /2, деца 9г, 5 г. Сумите ни за същите стаи и периоди са много по нагоре. Може ли да ми споделите хотели, който не таксуват деца.

# 707
  • Варна
Някой би ли ми казал как мога да видя цени в destinia? Въобще не виждам опция за добавяне на деца, само дати.

# 708
  • София
Някой би ли ми казал как мога да видя цени в destinia? Въобще не виждам опция за добавяне на деца, само дати.
още на първа страница имаш търсене на хотел или курорт, дати на резервацията и брой хора.
https://destinia.com/en/

# 709
  • София
И ние след дълго лутане и чудене, уж нещо различно да видим, най-накрая се спряхме на Von resort Golden beach в Сиде. Утре отивам да плащам. Средата на юни ще почиваме. Малко ме притесняват някои коментари, че е захабена базата, на надделяха мъжа и детето- единия иска хубав плаж, другият- пързалки. Моля някой, който е бил последният сезон там да даде инфо, стаите толкова ли са остарели. В първия пост на темата съм прочела всичко, но са все стари мнения

# 710
  • София
И ние след дълго лутане и чудене, уж нещо различно да видим, най-накрая се спряхме на Von resort Golden beach в Сиде. Утре отивам да плащам. Средата на юни ще почиваме. Малко ме притесняват някои коментари, че е захабена базата, на надделяха мъжа и детето- единия иска хубав плаж, другият- пързалки. Моля някой, който е бил последният сезон там да даде инфо, стаите толкова ли са остарели. В първия пост на темата съм прочела всичко, но са все стари мнения
Според мен не чакайте тук  двама трима да си кажат мнението. По-лесно е да влезете в трипадвайзър и да прочетете стотиците мнения само от тази година.
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g951787-d754150-Reviews … ranean_Coast.html
 След което да влезете в ютуб и да изгледате десетките клипове на хотела пак от тази година, подредил съм Ви ги по дата на качване...
https://www.youtube.com/results?search_query=vonresort+golden+be … A&sp=CAI%253D
след което да си прецените искате или не искате този хотел...

# 711
Аз случайно бях попаднала на Von resort Golden beach - една колежка го гледаше и ми се стори много амортизирам и стар от снимки и клипове, които гледах. Но пък не съм ходила и не мога да дам обективно мнение.

# 712
Здравейте, някой знае ли нещо за новия хотел на Титаник в Белек? Cullinan golf resort? Пише, че на 3.06. Трябва да отвори , но през сайта на Титаник го няма за резервации?

# 713
  • Берлин
Аз почивах там (има подробен отзив на 1 стр). Не е актуален, но ние бяхме в току-що реновирана вила. И в едната спалня още миришеше на боя даже. Иначе получихме максимума при редуциран бюджет.

# 714
  • София
Ние май сме го решили вече, бюджетът е ограничен, детето над 12 г, и съотношението цена качество е ок. Ще тръгнем, живот и здраве, с положителна нагласа и със сигурност ще ни хареса.

# 715
  • Берлин
Хрис, ако имаш възможност, задели си нещичко за вариант ъпгрейт на стаята. Нашата резервация за Вон беше през травъл републик ие и беше на невероятна цена.

# 716
Здравейте. За тазгодишната ни лятна почивка сме се спряли на хотел Ефталия Марин. Четохме доста противоречива информация, например че доста от атракционите и храната на Айлънда се плащали. Само едно, две заведения били безплатни. От Друг отзив пък  инфото е, че ако си настанен в Марин или Аква не можеш да ползваш пързалките пред Оушън. Говорих с агенцията и те ми казаха, че всичко може да се ползва и всичко на Айланда е безплатно. Моля някой който е почивал там да сподели как е всъщност.

# 717
  • Варна
още на първа страница имаш търсене на хотел или курорт, дати на резервацията и брой хора.
https://destinia.com/en/

На мен не ми излиза по този начин, липсва опцията за брой хора. Може да е, понеже през телефона гледам. По този начин излиза:
А като резервирате от destinia, после пишете ли до хотела за потвърждение на резервацията? И отделно здравна застраховка и други правите ли си? Въобще, при самоорганизация какво друго следва да направя, освен резервация?
Освен destinia, travelrepublic ли ползвате? Доколкото съм ви чела, понякога отменят резервациите за българи. Кой е най-надеждния сайт за резервации?
Edit: Оправих се, цената не ме устройва, същата като през нашите агенции Grinning

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 20:17 от smile29

# 718
  • Някъде в Европа...
Здравейте. За тазгодишната ни лятна почивка сме се спряли на хотел Ефталия Марин. Четохме доста противоречива информация, например че доста от атракционите и храната на Айлънда се плащали. Само едно, две заведения били безплатни. От Друг отзив пък  инфото е, че ако си настанен в Марин или Аква не можеш да ползваш пързалките пред Оушън. Говорих с агенцията и те ми казаха, че всичко може да се ползва и всичко на Айланда е безплатно. Моля някой който е почивал там да сподели как е всъщност.
Ако сте в Марин, не може да ползвате аквапарка пред Оушън. Преди години можеше, но сега вече има ограда между хотелите. На Айлънд и 4-те хотела ползват аквапарка и заведенията. В ресторантите има храна, по баровете алкохолът и коктейлите са платени. За гофретите и пилешките бутчета (тип KFC) стават огромни опашки...Висок сезон по пързалките също се чака на опашки...Плажът е значително подобрен с насипан пясък, който не е вече като сив..Сладолед има на Айлънд пакетиран....

# 719
Здравейте, моля препоръчайте дестинация и хотел като за първа почивка в Турция. Досега не сме били там и ще съм благодарна за всяко мнение и препоръка.Търся среден клас хотел, не лукс. Желателно на първа линия, закуска и вечеря или All Incl. Двама възрастни с деца на 5 и 7г. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт