На море в Турция - тема 72

• 92 054
  • 811
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Здравейте, моля препоръчайте дестинация и хотел като за първа почивка в Турция. Досега не сме били там и ще съм благодарна за всяко мнение и препоръка.Търся среден клас хотел, не лукс. Желателно на първа линия, закуска и вечеря или All Incl. Двама възрастни с деца на 5 и 7г. Благодаря предварително!

С какъв транспорт, кой период, държите ли на плаж, какви пари ви е бюджета, аквапарк, разходки, късна супа, мохито, ей такива неща. На тия въпроси ако отговорите, почваме да съдействаме, който може. Съветвам да започнете от Кушадасъ и следващите години ще надграждате.

# 721
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, моля препоръчайте дестинация и хотел като за първа почивка в Турция. Досега не сме били там и ще съм благодарна за всяко мнение и препоръка.Търся среден клас хотел, не лукс. Желателно на първа линия, закуска и вечеря или All Incl. Двама възрастни с деца на 5 и 7г. Благодаря предварително!

С какъв транспорт, кой период, държите ли на плаж, какви пари ви е бюджета, аквапарк, разходки, късна супа, мохито, ей такива неща. На тия въпроси ако отговорите, почваме да съдействаме, който може. Съветвам да започнете от Кушадасъ и следващите години ще надграждате.

Освен горното...днес изтичат ранните до 31.01. От утре ще са различни цените.

# 722
Харесах много ревюто на Роже за новия Селектум в Сиде и се чудя да го запазя. Но същевременно ми хареса много и Мега Сарая, но за него не намирам никак добра цена. Търся за 3ма възр, (че голямото почти никъде не се таксува вече като дете) и дете на 6-7г. За юни/септември.
Някой да е попадал на оферта?
Какво разбирате под добра?Всички агенции предлагат Мега Сарай но цените тази година са доста високи.За семейство с 2 деца си пригответе над 4000 лв за 7 дни с автобус.А за самолет да не говорим.
Миналия юни 2021 г- 3-ма възрастни бяхме там в стаите делукс /защото има и старо крило/ за 2500 лв с наш транспорт;
На нас ни хареса много съобразено с цената;

# 723

Да, важни въпроси, не съобразих. Собствен транспорт, пясъчен плаж по възможност, забавления за деца, не държа на голям аква парк. За бюджет нямам идея как са цените там. Но нещо до 2000 лв, началото на м. Септември, реалистично ли е за 6 нощувли...

# 724
  • София

Да, важни въпроси, не съобразих. Собствен транспорт, пясъчен плаж по възможност, забавления за деца, не държа на голям аква парк. За бюджет нямам идея как са цените там. Но нещо до 2000 лв, началото на м. Септември, реалистично ли е за 6 нощувли...
Батихан, Палм Уингс Ефесус, най-доброто е Seven Seas но там трябва лек компромис да направите с плажа. 2 пъти съм ходил по 7 дни, познай колко пъти съм бил на плажа....веднъж...и не ми е липсвал. В Батихан пък са малко пързалките, мисля 2 или 3 бяха, но пък плажа е най-добрия.

# 725
  • Варна
Аз запазих Delphin Botanik platinum със собствен транспорт началото на септември. Надявам се да не сме сгрешили с избора, но за до 3000 лв. нямаше друг вариант с аквапарк и лунапарк. Предната година бяхме в Туран Принс, а преди това в Лонг бийч резорт. Ще се радвам, който е ходил там да сподели отзиви.

# 726
Аз не успях да се преборя със сайта на травелрепублик. Може би не може конкретния хотел за бг граждани. Жалко, 2 часа се опитвам. Цената за разлика от дестиниа беше с около 300-400 лв надолу и за това предпочитах от там....

# 727
  • Варна
Аз не успях да се преборя със сайта на травелрепублик. Може би не може конкретния хотел за бг граждани. Жалко, 2 часа се опитвам. Цената за разлика от дестиниа беше с около 300-400 лв надолу и за това предпочитах от там....
Пробва ли през ирландската версия ? Аз оттам резервирам и цените са в евро.

https://www.travelrepublic.ie/

Може да видиш цени и през румънците, но тук няма безплатна анулация. По спомен минимума , като неустойка за анулиране беше 25 евро. Тук също има добри цени.

https://www.directbooking.ro/

# 728
Здравейте.Знаете ли с какъв автобус се стига до античния Сиде от хотел Босфорус Соргун и до Манавгат?Благодаря .

# 729
За травелрепублик се резервира през ирландската версия. travelrepublic.ie. Не съм имала проблеми Simple Smile

# 730
  • София
И аз от травълрепублик.ие резервирах, никакъв проблем, дори два пъти защото излезе малко по-добра цена впоследствие. После и съпорта ползвах, да ги питам дали условията са валидни за бг граждани. Сайтовете на БГ туроператори са ми много по-сложни.

Някой отсядал ли е в хотел Park Dedeman в Ескишехир? Става ли като за една нощувка? Има един по-хвален, Tasigo, но е зает за нашата дата затова резервирах Дедеман.

# 731

Малко повече ще трябва да отделите, ние гледаме периода от 28.08 - 19.09 тогава почват да падат цените, цената е една, после друга. Но пак напр. в нашия случай е деца 9/5 г. сумите са около 2400. Цените са си почти еднакви Кушадасъ, Дидим, Анталия,да кажем за среден клас. Не лукс. За по ранния период ми се калкулира  по 2800 /3000 и нагоре. Ние също гледаме още. Така че, ако имате препоръки. Ще се радвам да споделяте. Гледахме новия в Дидим. Maxberiq, но той е доста далеч от Дидим и, виждам че се пресича шосе за да се стигне до самия плаж. Някой ходил ли е че не се вижда мн точно в Google maps, как е достъпа до самото море, тунел ли има, шатъл ли.

# 732
  • Където морето целува небето...

Някой отсядал ли е в хотел Park Dedeman в Ескишехир? Става ли като за една нощувка? Има един по-хвален, Tasigo, но е зает за нашата дата затова резервирах Дедеман.
2021 го използвахме за междинна нощувка, по време на сериозното затваряне в Турция, когато бяха с комендантски час. Много сме доволни от стаите. Закуската също беше добра. Вечеряхме в ресторанта, тъй като нищо друго не работеше и също останахме доволни. Много чисто, много добър английски на рецепция и най-важното за нас - паркинг към хотела. Беше почти празно и съответно и доста тихо.

# 733
  • София

2021 го използвахме за междинна нощувка, по време на сериозното затваряне в Турция, когато бяха с комендантски час. Много сме доволни от стаите. Закуската също беше добра. Вечеряхме в ресторанта, тъй като нищо друго не работеше и също останахме доволни. Много чисто, много добър английски на рецепция и най-важното за нас - паркинг към хотела. Беше почти празно и съответно и доста тихо.
Много благодаря Simple Smile
И аз основно заради паркинга го харесах, и безплатната анулация до деня на пристигане.

# 734
  • Пловдив
От много гледане и избиране се спряхме на Алхамбра 😔
Не е нещо, но ми омръзна да гледам.
Дюджет 3000 лв за двама възрасни с изглед море от 23.09.
Ако някой миналата година е бил, моля да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт