На море в Турция - тема 72

• 92 044
  • 811
  •   1
Отговори
# 735
  • Beyond the Frontiers
От много гледане и избиране се спряхме на Алхамбра 😔
Не е нещо, но ми омръзна да гледам.
Дюджет 3000 лв за двама възрасни с изглед море от 23.09.
Ако някой миналата година е бил, моля да сподели!
Чудесен хотел.
Интересно около тази цена е MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT 5*
GRANADA LUXURY RESORT & SPA 5*
SWANDOR TOPKAPI PALACE 5* LUX

# 736
  • София
Здравейте, някой знае ли нещо за новия хотел на Титаник в Белек? Cullinan golf resort? Пише, че на 3.06. Трябва да отвори , но през сайта на Титаник го няма за резервации?
Мимчето, най-накрая някой да прояви интерес към безспорния хит на идващото лято- чисто новият хотел CULLINAN Белек. Ето и това, което се знае за хотела към този момент след като вече излезе и ол инклузив концепцията му.
Искрено се надявам, че той ще достави несравнимо удоволствие на хората, обичащи лукса и комфорта на най-високия клас хотели в Анталия.
Хотелът е в началото на Белек, близо е до Титаник Делукс Белек / като доскоро дори беше и под бранда на Титаник хотели/ и е разположен на площ от 170 000 м2.
В него има 600 стаи, които са в осем етажната основна сграда с осем асансьора, в лагуната / до плажа/ и в луксозните вили. На територията му има и над 10 открити и закрити басейна.
Хотелският комплекс се намира на 26 км от летище Анталия, на 3 км от търговски център Кадрие, на 6 км от търговски център Белек, на 36 км от центъра на Анталия.
На пешеходно разстояние е и едно от най-модерните голф игрища в Анталия, заемащо цели 1.100.000 m2-
ГОЛФ КЛУБ CULLINAN LINKS. Това е уникално игрище с изглед към морето от едната страна, и към реката и планината Тавър от другата. Единственото голф игрище в Турция, което е с речни и морски брегове. Голф клубът Cullinan Links е с 36 дупки, 9 от които са оборудвани с нощно осветление. На Ваше разположение са 4-сезонни колички за голф и голф инструктори, международно сертифицирани от Голф академията. Любителите на голфа могат да очакват и новите игрища Аспендос и Олимпос, които са с препратки към историческите красоти на Анталия, един истински "музей на открито", където природата и историята са съчетани в уникална хармония.
CULLINAN Белек разполага с 600 м пясъчен плаж и два кея.
Ако не можете да си позволите цените на хотела за няколко дневна почивка можете да го посетите и за един ден като предварително уведомите хотела и платите дневна такса за престой в него.
Както във всички други хотели от най-висока категория в Анталия и тук ще имате 24-часово обслужване от личен асистент и плодове и вино в стаята в деня на пристигане
Настаняването в хотела с дом. любимци не е позволено.
В хотела има 15 вида стаи. Ето какви са те в основната сграда.
Superior Room Golf View – основна сграда - 45кв.м./ настаняване 2+2
Family Room / 2 стаи/- основна сграда- 55 кв.м. - настаняване 3+1
Family Dublex / 2 стаи/- основна сграда- 68 кв.м. - настаняване 3+1
Family Roof Suite with Jacuzzi- / 2 стаи/- основна сграда- 68 кв.м. - настаняване 3+1
Family Dublex Swim-Up - / 2 стаи/- основна сграда- 68 кв.м. - настаняване 3+1
Family Suite Swim-Up- / 2 стаи/ - основна сграда- 95 кв.м. - настаняване 4+2
Grand Family- / 2 стаи/ - основна сграда- 103 кв.м. - настаняване 4+1
Останалите видове стаи в Лагуната и самостоятелните луксозни вили са : Grand Dublex Swim-Up, Grand Dublex Swim-Up Suite, Lagoon Golf Swim-Up, Lagoon Beach Swim-Up, Lagoon Golf Family Swim-Up, Lagoon Beach Family Swim-Up, Lagoon Golf Dublex Swim-Up, Exclusive Villa, Cullinan Villa
За радост на семействата с деца има и TINI KIDS CLUB, разделен на три възрастови групи
За ДЕЦА 0-3 ГОДИНИ
Бебешка количка (срещу гаранция при поискване)
Парна машина (срещу гаранция при поискване)
Цифров термометър ( срещу гаранция при поискване)
Стерилизатор (срещу гаранция при поискване)
Детски домофон с видео (срещу гаранция при поискване)
Бебешка вана (с депозит при поискване)
Бебешко креватче (с депозит при поискване)
Игрална постелка-преграда за леглото (с депозит при поискване)
Комплект за бебешка баня (с депозит при поискване)
Оборудване за готвене на бебешка храна (шише, блендер, нагревател и др.)
Бавачка (от 12 месеца) (срещу заплащане)
Бебешки стол и престилка (срещу гаранция при поискване)
Мляко, обикновен и шоколад в минибарове. Хранене с кът за бебешка храна
(платено)
ДЕЦА 4-12 години
Различни стаи за игра, проектирани според възрастовите групи
Интерактивни уроци
Приключенски парк с меки игри
Специална закрита детска площадка с пясък
Забавни спортни занимания за деца
Настолни игри
Седмично празнуване на рожден ден, проектирана по поръчка на Lego Playroom
Специална концепция за рожден ден (платено)
Анимационни канали в стаите
Детски ресторант (Tini kids club)
Детски бюфет (основен ресторант)
Детски амфитеатър и шоу
Майсторски класове (рисуване, танци, храна, музика, dj)
Зона за активен отдих, 2 кина
ТИЙН КЛУБ- 13-16г.
Специално проектиран тийнейджърски клуб
Бар с безалкохолни напитки и коктейли
DJ изпълнения
Възрастови дейности
Диджей курсове
работилница за графити
Музикална работилница
Стая за игра
На Ваше разположение през цялото време на престоя Ви ще са личен АСИСТЕНТ И КОНСИЕРЖ УСЛУГИ.
Личният асистент Ви помага за регистрацията, и имате 24-часов контакт чрез Whatsapp
В хотела има 12 ресторанта (един от тях 7/24, и 5 от тях платени ала карт ресторанти), както и 18 бара.
Всеки ден в МИНИ БАРА в стаята Ви ще се зареждат
Бира Efes Pilsen (4 бт.), Бяло вино (70cl), Кока-Кола (2 бт.), Кока-кола Zero, Спрайт (2), Фанта (2 бр.), Студен чай (2 бр.), Плодов сок (4 бр.) Нескуик и мляко (за семейства с деца). Различни горещи напитки, Чай и кафе / еспресо, Вода, чипс, крекер, вафли, шоколад, ядки
Количеството марков алкохол в ресторантите и баровете е неизброимо, въобще не си и помисляйте за местен алкохол. Над 20 вида уиски, над 10 вида ликьори и водка, 5-6 вида коняк, 10 вида бира…
Всичко изброено дотук подсказва, че хотелът е от изключително висока категория и за наше съжаление ще има не само забележителна база, ултра ол инклузив и обслужване, а и високи цени, подходящи за луксозния сегмент хотели в Белек, в който той без съмнение попада. Но пък това е гаранция за една наистина луксозна и изпълнена с много положителни емоции почивка за разлика от Селектум Сиде, който с огромното количество хора на не толкова голяма територия и плаж се очертава да бъде новия Лонисера съдейки по интереса към него /породен разбира си от ниската му цена / от страна на руските и български туристи, без да имам пряко наблюдение от други страни.

# 737
  • Пловдив
И ние след дълго лутане и чудене, уж нещо различно да видим, най-накрая се спряхме на Von resort Golden beach в Сиде. Утре отивам да плащам. Средата на юни ще почиваме. Малко ме притесняват някои коментари, че е захабена базата, на надделяха мъжа и детето- единия иска хубав плаж, другият- пързалки. Моля някой, който е бил последният сезон там да даде инфо, стаите толкова ли са остарели. В първия пост на темата съм прочела всичко, но са все стари мнения
Не се тревожи.Запазвай смело.И аз запазих за там за семейството на дъщеря ми .За юни със самолет.Много четох преди това не е пълен лукс в стаите,но за тази цена в България не можеш да почиваш.По отзиви пише ,че плажа е хубав което е най-важното за нас.

# 738
Роже, много впечатляващо звучи този хотел Cullinan в Белек. То и цената му красива 😭....
Относно Selectum family Side, току-що гледах видео на голяма руска агенция, която описваше новите хотели в Анталия. Selectum го остави като последен, като най-добрата оферта за сезона. Напомни им, че са с гъвкави резервации (само срещу 10% могат да си запазят почивка и по всяко време да променят всичко).

# 739
  • София
Роже, много впечатляващо звучи този хотел Cullinan в Белек. То и цената му красива 😭....
Относно Selectum family Side, току-що гледах видео на голяма руска агенция, която описваше новите хотели в Анталия. Selectum го остави като последен, като най-добрата оферта за сезона. Напомни им, че са с гъвкави резервации (само срещу 10% могат да си запазят почивка и по всяко време да променят всичко).
Да, това имах и аз предвид като казах, че очаквам да е новата Лонисера. Всички руски форуми са полудели по хотела, заради ниската му цена и руснаците резервират в несвяст. Няма да се учудя ако скоро е вече стоп сейл. Надвам се, който го резервира си представя, че около него ще има още 2300 човека. И за спокойна почивка и качествено обслужване ще е трудно да се мисли...
Сега погледнах, че местата в основния ресторант са 1500. Зашеметяваща цифра поне за мен. Не бих си го причинил никога....

# 740
  • Пловдив
От много гледане и избиране се спряхме на Алхамбра 😔
Не е нещо, но ми омръзна да гледам.
Дюджет 3000 лв за двама възрасни с изглед море от 23.09.
Ако някой миналата година е бил, моля да сподели!
Чудесен хотел.
Интересно около тази цена е MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT 5*
GRANADA LUXURY RESORT & SPA 5*
SWANDOR TOPKAPI PALACE 5* LUX
Много благодаря за споделеното мнение.

# 741
GRANADA LUXURY RESORT & SPA 5* май са направили пасъчен плаж? Не е голям, но все пак е нещо. Ние ходихме 2019г. и беше пирс, сега гледам по снимки изглежда по друг начин.
Ето преди
http://www.orient99.com/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0 … ry-resort-%26-spa

и сега
https://www.tours-club.com/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB/granad … uxury-okurcalar-5*/80/1555/

# 742
  • София
Роже, имаш много информация за Cullinan в Белек. Случайно да имаш концепцията на хотела за 2022. В сайта на хотела не е публикувано нищо. Какви са а-ла картите,  кои са платени?

# 743
  • София
barabenka, стандартните ала карт ресторанти. Турски, рибен, италияански, стек хаус, азиятски.

# 744
barabenka, стандартните ала карт ресторанти. Турски, рибен, италияански, стек хаус, азиятски.

А някакво инфо за цени на Cullinan?
Отворих сайта им, но нещо не ми зарежда..

# 745
Ние резервирахме Селектум Сиде и тъкмо си мислех, че сме на далавера  и вече не съм толкова сигурна 😵💫
Роже, обикновено винаги си прав така, че вярвам и на това, че ще бъде голяма лудница 😬 Но за този бюдежет, нямаше по подходящо (май).
Утопия беше другия вариант да сменим Туран, но ще сме с бебешка количка и не мисля, че ще е много удобно.
В крайна сметка, каквото и да е, надявам се да сме доволни. А и ще не топли мисълта за Суено Белек през септември 😊

# 746
  • София
Роже, знаеш ли какви са цените на платения а-ла карт във високия клас хотели. Намерих концепцията на Cullinan за 2022, но там не пише какви са цените за платените а-ла карти. Аз последно съм била в Турция 2019 г. и сигурно има разлика с тогавашните цени.

# 747

А някакво инфо за цени на Cullinan?
Отворих сайта им, но нещо не ми зарежда..

В Емералд ги погледнах и са Ок за този клас,ранен сезон началото/средата на юни е около 5к лв цена за двама със самолет

# 748
  • София
Роже, знаеш ли какви са цените на платения а-ла карт във високия клас хотели. Намерих концепцията на Cullinan за 2022, но там не пише какви са цените за платените а-ла карти. Аз последно съм била в Турция 2019 г. и сигурно има разлика с тогавашните цени.
между 20 и 30€ на човек

# 749
  • Пловдив
Ние вече сме с резервация за Анталия х - л Алхамбра 23.09
Нз дали е правилния ни избор, но преди 2 години пак го бяхме харесали, но не отвори и отидохме в Сегинус, за което изобщо не съжалявахме.
Дано 🤞живи и здрави да сме!

Общи условия

Активация на акаунт