На море в Турция - тема 72

• 94 053
  • 811
  •   1
Отговори
# 435
Летония има в Белек сега е с ново име SELECTUM FAMILY RESORT 5*
Аз много се чудя дали тези дни да не запазя новия във Фетие-Liberty Fabay.Единствено ме спира ,че ми се вижда в нищото и дали края на май няма да е студена водата още.За сега само една Българска агенция го предлага с автобус.
Славейче, запазвай в Liberty Fabay, там всичко е ново и на високо ниво и тъкмо ще разкажеш кое как е, че ние сме от 16 юни. В края на май морето може би ще е още студено, а басейните ще стават.
Колкото до Селектум, ако някой запазва и може да си го позволи по-добре е да е в Selectum Luxury Resort, за предпочитане е пред Селектум Фемили. И като територия, и като концепция.
Всъщност другата седмица за ЧНГ сме в Selectum Luxury Resort и ще мога да разкажа как е ако някой се интересува от него

Роже, сигурна съм че Selectum Luxury е по-добрия,но ние сме голяма компания с деца и Selectum Family ми изглежда по-подходящ. Според теб така ли е? Ако имаш впечатление за него,моля те да го споделиш! Като обслужване и храна с кой  друг хотел би го сравнил?

Ако някой друг също има впечатления,моля да сподели и да помогне!

# 436
  • София
И тъй като освен за Анталия от време на време си говорим и за това изключително красиво кътче на границата на Егейско и Средиземно море- Фетие една новина, която ще зарадва любителите на нови хотели.
През юли 2022 се очаква да отвори врати Karatas Hotel. Хотелът ще се намира до Liberty Fabay. На този празен терен по-късно (2023-2024) ще се появят още 2 хотела - Aronis Resort Hotel и Lillyana Resort Hotel.
Ето и малко компютърни изображения от новия хотел
Скрит текст:

ПС. Докато пишех мнението ledi е пуснала пост с въпрос.
ledi, и за малка и за голяма компания според мен Selectum Luxury е по-подходящ, ако човек може да си позволи цената.
Аз съм бил досега само в него и затова не мога да дам мнение от първо лице за Селектум фемили, който не съм посещавал, но територията, аква парка, фамилната зона на Selectum Luxury е нещо уникално. Сервизът и концепцията на хотел от високия клас хотели, които в Анталия не са толкова много / не повече от 10/ са несравними с категорията на Селектум Фемили.
Ами то само като сравниш стаите на единия и стаите на другия, погледнеш заведенията, базата и развлеченията и няма какво да коментираме.
Между другото вчера пуснаха концепцията на новия хотел на Селектум в Сиде.
Добре изглежда на първо четене

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 16:43 от Роже

# 437
Някой ако желае да помогне с избор на хотел за месец май и/или септември-октомври за 2+2, но голямото ще е на 13г и като гледам в повечето хотели, които споменахте последно се таксува като възрастен и цената скача Sad
Търся нещо в рамките 2500-3000 лв със собствен транспорт, но намирам само за такива цифра ама в Евро.
Искам нещо от рода на Гранада луксори Белек Simple Smile

# 438
Летония има в Белек сега е с ново име SELECTUM FAMILY RESORT 5*
Аз много се чудя дали тези дни да не запазя новия във Фетие-Liberty Fabay.Единствено ме спира ,че ми се вижда в нищото и дали края на май няма да е студена водата още.За сега само една Българска агенция го предлага с автобус.
Славейче, запазвай в Liberty Fabay, там всичко е ново и на високо ниво и тъкмо ще разкажеш кое как е, че ние сме от 16 юни. В края на май морето може би ще е още студено, а басейните ще стават.
Колкото до Селектум, ако някой запазва и може да си го позволи по-добре е да е в Selectum Luxury Resort, за предпочитане е пред Селектум Фемили. И като територия, и като концепция.
Всъщност другата седмица за ЧНГ сме в Selectum Luxury Resort и ще мога да разкажа как е ако някой се интересува от него
Да, Роже, аз се интересувам от Selectum Luxury Resort. Ако е възможно, ще напишеш ли коментарите си за хотела, до 30.12., защото все още не съм взела решение? Колебая се между 4-5 хотела, а и бих искала да ползвам ранните записвания до края на годината? Този е един от малкото луксозни хотели с деца до 12.99г. и твоя компетентен коментар ще ми е много важен. Желая прекрасни коледни празници на всички!

# 439
Някой ако желае да помогне с избор на хотел за месец май и/или септември-октомври за 2+2, но голямото ще е на 13г и като гледам в повечето хотели, които споменахте последно се таксува като възрастен и цената скача Sad
Търся нещо в рамките 2500-3000 лв със собствен транспорт, но намирам само за такива цифра ама в Евро.
Искам нещо от рода на Гранада луксори Белек Simple Smile

Granada Luxury Resort е висок клас хотел и естествено цената му няма да е ниска, но за около 3000 лв. все още можеш да си го резервираш за май месец от Destinia.com, колкото по-ранни дати избереш, толкова по-ниска ще е цената, края на октомври също е вариант, но с малко по-висока цена.

Иначе можеш да погледнеш Long Beach Resort в Алания, който е среден клас хотел, но има достатъчно пързалки за всички възрасти и забавления за деца като цяло, приличен хотел е и поддържа ниски цени по принцип.

# 440
  • София
andy18, в  Selectum Luxury Resort съм бил през 2018 год., а сега ще се прибера от него на 3 януари,  и тогава ще мога да напиша нещо ново като инфо за него.
Затова че съжалявам, но до 30 декември не бих могъл да ти дам нова информация. Ама така или иначе първия работен ден е на 4 ти. А от 30 до 4 ти не зная дали някой от българските тур. оператори би сменил цената.
Иначе ми се е случвало турски хотел - Суено Белек да сменят цената си на 2 януари и като се прибрах в София вечерта с изненада установих, че процента намаление от 30 е паднал на 20 за двата часа полет от Анталия. Та тогава резервирах Суено на 4 януари през турската агенция Jolly tur, които все още бяха на 30% намаление.
Всъщност напиши моля те по-конкретно какво точно те интересува, може да се окаже, че и в момента зная отговора,  а да мога да обърна внимание на това при престоя си там и да на 30 или 31 да напиша отговори на въпросите ти...
Колкото до общата оценка за хотела тя е отлична и не се е променяла във времето.
Ако имаш желание можеш да напишеш и кои са другите 4-5 хотела. Така ще могат и други да дадат своите оценки и ти да направиш своя избор:)

# 441
Adventurer мерси Simple Smile Ние именно през октомври бяхме на оферта в х-л Гранада, но децата бяха малки и едното дори не се таксуваше.
А сега хем се таксуват и 2те, хем всичко поскъпнало, хем и те вече знаят какво да искат Simple Smile))

Попаднах на мнение за Вог, Бодрум. Не сме били там  (и за Мармарис се интересувам,) но са ми казвали, че там има много ограничен избор за х-ли с аквапарк, макар да знам, че почти във всички по-добри х-ли има поне 1,2 пързалки, но не е като аквапарк. Пък и не отказваме и лунапарк. А относно времето кога е подходящо?

Чудим се и за почивка от около 8 дни по 4 в х-л, като единия да е бюджетен и да ходим в Легендите през деня. ?!

# 442
  • София
Чудим се и за почивка от около 8 дни по 4 в х-л, като единия да е бюджетен и да ходим в Легендите през деня. ?!
@_ni , ние сме правили това през 2019 год., когато направихме голяма почивка в Суено Белек и след това за 4 дни резервирах хотел Сарп хотел Белек, който в момента се казва Maya World Park.
Хотелът е 4 звезди, само Инвиста хотел е по-близо до Легендите, но пък е значително по-скъп.
Оказа се много приличен за цената, която платихме за него, резервирахме през Травъл републик. 189€ за 4 нощувки, 2 възрастни за края на юни месец.
Стаите бяха съвсем нормални и най-важното чисти, храната беше добра и вкусна /разбира се без голямо разнообразие/, имаше си и басейн, алкохолът беше само местен. но пък ние по цял ден бяхме в Легендите, вечер се прибирахме за вечеря и в 21 отново отивахме в парка за вечерното шоу.
Така че ти го препоръчвам!

# 443
Роже, ами наистин в бързината пропуснах да напиша, че именно от теб съм чела това като вариант. Yellow HeartYellow HeartYellow Heart
благодаря отново !
дай идея за другия хотел, кой да разгледам, някъде ако си попадал на прилични цени- оглеждам варианти за месец май към края или септ-окт, като знам че тогава е по-скъпо, но може направо окт-ри да го пишем Simple Smile

# 444
  • София
Роже, ами наистин в бързината пропуснах да напиша, че именно от теб съм чела това като вариант. Yellow HeartYellow HeartYellow Heart
благодаря отново !
дай идея за другия хотел, кой да разгледам, някъде ако си попадал на прилични цени- оглеждам варианти за месец май към края или септ-окт, като знам че тогава е по-скъпо, но може направо окт-ри да го пишем Simple Smile
@_ni, искаш подобен хотел на Гранада Белек. За съжаление от по-лъскавите хотели той е най-евтин, заради третата линия, на която се намира.
Според мен можеш да погледнеш хотелите в Лара и в Белек, за цени за Вашата конфигурация и период на почивка.
Прегледай цените на хотелите в Лара и Белек в Травъл републик, Дестиниа и Гугъл травъл-хотели.
Понякога добри цени изпадат и от Хотелс ком и Агода.
А още по-невероятно е, че и понякога в Букинг може да откриеш най-добрата цена.
Прегледай цените на хотелите и от техните сайтове.
В Лара имаш 20 тина хотела и още толкова в Белек.... Тегава работа и много ровене, но това са си Вашите пари и е добре да ги похарчите за нещо, което ще удовлетвори всичките Ви желания.
Аз вече почти не предлагам хотели, защото всеки е с различни виждания за това, кое е хубаво и кое не и не ми се рискува някой да си похарчи зле парите от негова гледна точка заради мои пристрастия Simple Smile

# 445
  • Варна
Аз точно на Роже прочетох дългия разказ  за TITANIC MARDAN PALACE. Много ме впечатли хотела . И за Нова година сме там.

# 446
Добре, Роже, след като вече си бил в  Selectum Luxury, интересуват ме първо, колкото и странно да прозвучи:
 - Футболното игрище, с големи размери ли е, а също и плажната ивица към хотела, дали е широка и има ли място за плажен футбол. Двамата ми сина са активни футболисти и едно от условията за морска почивка е да има възможност да подържат футболната си форма;
 - Разбира се, и да има добър аквапарк, за което не се и съмнявам;
 - След 3-годишното ти завръщане, а и корона вируса, дали са оказали в негативен план  някакви промени, по отношение на: обслужването, стаите, качеството на храна и напитки, чистотата. Но за този отговор, ще изчакам след 3.01, разбира се.
Това са ми важните изисквания, а ще се отнася до другите хотели, на които съм се спряла, те са много по-ниско ниво от луксозният Selectum Luxury, но ги разглеждам, заради 12.99г. за дете. Това са:
 - Паломите: Orenda, Perisia, Okeana, Grida  - ако имаш инфо за тях, пак за плажа - има ли възможност за плажен футбол, защото тази верига няма футболно игрище на територията на никой от хотелите й.
 - Granada Luxury Belek, но той засега ми е последен в списъка;
 - Лимак хотели -  какво ти в мнението?

# 447
  • София
Аз точно на Роже прочетох дългия разказ  за TITANIC MARDAN PALACE. Много ме впечатли хотела . И за Нова година сме там.
Страхотно, надявам се да ви хареса хотела. Стискам палци обаче само да не сте резервирали стандартна стая, защото бях изумен от факта, че в един от най-класните хотели може да има стаи, които повече биха подхождали на невзрачен тризвезден хотел по своите размери. Просто няма къде да се обърнеш, а пък ако имате два куфара, нямате никакъв шанс да ги отворите едновременно ако не са качени на леглото.
Та дори и да сте резервирали стандартни стаи, там си доплатете за премиум и няма да съжалявате и за секунда. разликата между двете е от земята до небето.

интересуват ме първо, колкото и странно да прозвучи:
 - Футболното игрище, с големи размери ли е, а също и плажната ивица към хотела, дали е широка и има ли място за плажен футбол. Двамата ми сина са активни футболисти и едно от условията за морска почивка е да има възможност да подържат футболната си форма;
 - След 3-годишното ти завръщане, а и корона вируса, дали са оказали в негативен план  някакви промени, по отношение на: обслужването, стаите, качеството на храна и напитки, чистотата. Но за този отговор, ще изчакам след 3.01, разбира се.
 - Лимак хотели -  какво ти в мнението?
andy18, не ми звучи нищо странно, всеки има начин да прекарва почивката си и знае най-добре приоритетите си Simple Smile Футболното игрище е малко по-голямо от тенис корт. Като размери някъде 35-40метра по дължина и 15-20 по широчина. Но има доста тенис кортове. Стаите са огромни, фамилните стаи във фамилната зона са прекрасни, качеството на храната и асортимента на напитките е на изключително ниво.
Плажната ивица е слабото място на хотела- тя почти липсва, така че никакъв шанс за плажен футбол или волейбол.
Но знаеш ли като чета написаното от теб си мисля, че много ще Ви хареса Суено. Ако бюджета не Ви позволява Делукса можете и в Голфа да отседнете / като направите компромис заради по-ниската цена с по-старите стаи/, но пък ще имате на разположение две професионални футболни игрища с размери 100 х 45-50метра, с осветление, плюс още едно тревно поле с по-малки размери,великолепни баскетболни игрища, игрища за плажен волейбол, безкрайни голфови полета и най-широката плажна ивица в Белек. От края на чадърите до водата е около 30 метра. А преди това имаш 10 реда чадъри.
Ще имате и отличен аквапарк с асансьори с много пързалки, отделен детски аква парк и невероятно количество басейни.
За Лимак нищо не мога да кажа, не са моя тип хотели.
Виж за Барут мога да пиша с часове Simple Smile

# 448
  • Варна
Роже, внимателно прочетох какво си писал. Запазили сме премиум фамилна стая. Децата са ни големи.

# 449
Благодаря ти, Роже за отговорите и съветите ти. Ще разгледам Суено хотелите, след като ти си доволен от тях и ще го обсъдя с моите момчета. Все пак, пиши след като се върнеш на 03.01 пресните си впечатления за  Селектум...

Общи условия

Активация на акаунт