На море в Турция - тема 72

• 90 881
  • 806
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Какво правите 10 дни през зимата в Анталия ми е интересно?Хайде за Нова година вечерта разбирам,но през другото време какво предлагат в хотелите?Има ли доста почиващи и от кои нации са?Чета ,че в Турция имало много заразени.

# 496
  • Sofia, Bulgaria
Какво правите 10 дни през зимата в Анталия ми е интересно?Хайде за Нова година вечерта разбирам,но през другото време какво предлагат в хотелите?Има ли доста почиващи и от кои нации са?Чета ,че в Турция имало много заразени.

Както писах преди няколко поста хотела е пълен на 90 - 95%. Има немци французи германци англичани турци. Всеки втори кашля предполагам ковид. Мерят бутафорно температура. Колкото до забавлянията ние сме с кола и обикаляме сутрин, следобед външен басейн 32 градуса го поддържат. За малките има мини диско, по баровете има жива музика. В интерес на истината зимат точно е за активна почивка, просто тази година хората са малко повече. Плюс беше, че се бустерирахме 10 дена преди да тръгнем и ми е една идея по спокойно.

# 497
Не искам да рекламирам хотела, или да влизам в спор, но тази година нямаше хапещи рибки. Може да са разрешили проблема, или да са сезонни. Колкото до пясъка-зависи от възрастта на детето. След 3-4 годшна възраст не ги виждам да правят кофички, особено при наличието на водни пързалки и анимация. Мисля, че за парите си получихме възможно най-доброто. Не се сещам какво още би могло да се желае, но, признавам си, до момента сме почивали само на нашето черноморие, та може и да не съм критерий.  Ако някой има нужда от повече информация и снимки -ще пиша.

И аз ще Ви подкрепя като кажа че тази година хапещи рибки нямаше, на мен не ми хареса че беше много плитко, за да се намокриш над кръста да речем до главата трябва да влезеш доста ,ама доста навътре. Иначе пясъка да насипен е ,но плажа е доста добре, поне така беше сега имаше доста пясък, останах доста приятно изненадан при  това което бях чел през годините. Иначе хотела наистина е доста добър, тази година запазихме Корумар,пък да видим Simple Smile

# 498
Роже, не успях да намеря концепцията на Liberty Fabay. Единствено разбрах, че отваря април и че ала картите са дава и се заплащат допълнително. Ще почиваме там от 02.06 и бих се радвала, ако ги имаш да ги споделиш.
Здравейте!
Пълната концепция за Liberty не видях никъде,  но
по - долу са предложенията в ресторантите и баровете.
Тези, които не влизат в ол инклузива имат цени.
Не съм сигурна, че ще се отвори.
https://liberty-fabay.gomymenu.com/#/restaurants

# 499
  • Русе
Кой избяга за Анталия за Нова година, бързо да признава 😁

Нещо все ми се виждат високи цените, заради чартърите. Има ли такива, които си самоорганизираха транспорта до там и/или хотела?

Резервацията ми е от преди 2 години пътуваме с кола нощен преход малко студеничко беше на места температурите падаха до -19, като имаше и някаква мъгла. Средна температура около -14. Пътя беше ок като цяло нямам забележки.
Извинявай, ама вие да не пътувахте за Москва? Какви са тези минусови температури? В момента сме в Кушадасъ и е 18-19°. А докато пътувахме насам в проливен дъжд най-ниската температура беше 8° и то през нощта.

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 16:02 от viki_1974

# 500
  • Sofia, Bulgaria
Кой избяга за Анталия за Нова година, бързо да признава 😁

Нещо все ми се виждат високи цените, заради чартърите. Има ли такива, които си самоорганизираха транспорта до там и/или хотела?

Резервацията ми е от преди 2 години пътуваме с кола нощен преход малко студеничко беше на места температурите падаха до -19, като имаше и някаква мъгла. Средна температура около -14. Пътя беше ок като цяло нямам забележки.
Извинявай, ама вие да не пътувахте за Москва? Какви са тези минусови температури? В момента сме в Кушадасъ и е 18-19°. А докато пътувахме насам в проливен дъжд най-ниската температура беше 8° и то през нощта.
В Истанбул беше 0 градуса от Пазаркуле надолу паднаха твърдо на -14, в момента в Анталия е 17 градуса, пътя за Кушадасъ е покрай морето то е около 15-18 градуса няма как да паднат температурите, но през континента си е съвсем нормално. Предната вечер преди да тръгнем в София беше -9

# 501
  • Русе
didu, не пътувахме покрай морето, а през Бандърма-Балъкесир-Акхисар.

# 502
  • София
За много години скъпи съфорумки/ци, бъдете здрави, осъществете желаните дестинации. Само шибаната корона да се разкара и света ще е по-различен.

# 503
  • Варна
Честито на резервиралите!

Ние също имаме резервация за лято 2022, даже 2. Основната почивка  е Суено Белек през септември, а другата е през юни за сега Туран Принц в Манавгат. Малко съм със смесени чувства за Турана. По принцип харесвам хотела, с всичките му недостатъци, но ми се искаше поне да намеря за този бюджет хотел с хубав алкохол, че ще водим и приятели, които за първи път ще почиват в Турция. Суено Сиде беше по-добрата опция, но ни отрязаха турските агенции, а в нашенските е над бюджета ни.
Ако някой се сеща нещо да предложи, ще се радвам Simple Smile
Вилианка, с турските агенции директно ли контактувахте, като ви отказаха резервация или чрез Халим ?

# 504
  • Пловдив
Честита да е Новата година на всички!!!Живи и здрави да сме само.Днес отварям да видя цените и хоп изненада .Хотелите които следях цените завишени.Сега се чудя дали ще се вдигат още или да чакам да качат нови хотели или в краен случай да следя за оферти в последният момент?Последното е доста рисковано ,защото отпуската ми е планувана ,но миналото лято имаше хубави оферти.Някой запазвал ли е седалки само в автобус или самолет ,а почивката да взимаш от чужди сайтове и агенции?

# 505
Честито на резервиралите!

Ние също имаме резервация за лято 2022, даже 2. Основната почивка  е Суено Белек през септември, а другата е през юни за сега Туран Принц в Манавгат. Малко съм със смесени чувства за Турана. По принцип харесвам хотела, с всичките му недостатъци, но ми се искаше поне да намеря за този бюджет хотел с хубав алкохол, че ще водим и приятели, които за първи път ще почиват в Турция. Суено Сиде беше по-добрата опция, но ни отрязаха турските агенции, а в нашенските е над бюджета ни.
Ако някой се сеща нещо да предложи, ще се радвам Simple Smile
Вилианка, с турските агенции директно ли контактувахте, като ви отказаха резервация или чрез Халим ?

Халим звъня на Джоли, доста се разправя, даже и управителя на агенцията се намеси да преговаря с хотела, но не стана. Интересното беше, че веднага след като обявиха цените в Джоли за новия сезон (октомври), ни направиха първата резервация за Суено Делукс, после отказаха втората резервация.

# 506
  • Варна
Viliianka, много благодаря !

# 507
Честита Нова 2022 !
За много години и........без нужда от ваксини!😉

# 508
  • София
Честита нова година на всички от темата с пожелание за много здраве и много пътувания до любимите морски курорти в Турция през тази година.
Поздравления за всички, които вече направиха своите резервации и спечелиха от по-ниските цени, и пожелания за онези, които все още се колебаят в избора си да го направят по-бързо и да резервират.
Първото ни море в Турция за тази година вече завърши и мога да кажа, че нивото на ол инклузива и качеството на обслужването поне в хотела, в който ние бяхме е на най-високо ниво, тоест на нивото отпреди пандемията и понятията пандемия, вируси и т.н. няма значение за нашата почивка ако сме взели преди това минимални предпазни мерки и спазваме съвсем елементарни правила. Ама то и като пресичаме по пешеходната пътека се оглеждаме, а не пресичаме урбулешката.
Който има въпроси относно хотела в който бяхме може спокойно да пита, ще отговоря на всички въпроси.

Роже, не успях да намеря концепцията на Liberty Fabay. Единствено разбрах, че отваря април и че ала картите са дава и се заплащат допълнително. Ще почиваме там от 02.06 и бих се радвала, ако ги имаш да ги споделиш.
kontesa Maria, един от Sales Agent - те на Liberty Fabay, с която контактувам относно хотела и всичко, което ме интересува от него ми изпрати днес концепцията на хотела за 2021год., за тази година все още не е излязла. Затова ако все още те интересува можеш да ми пишеш на лични емейла си, за да ти я изпратя, тъй като е пдф формат и няма как да я кача тук.

# 509
  • Пловдив
О Роже,ще ми е много интересно да споделиш как мина пътуването?Имаше ли много сънародници които празнуват Нова година в Анталия,какво е тяхното мнение за хотелите сигурно сте коментирали в самолета.Отделно сподели за хотела всеизвестно е ,че хотела е мечта но не по джоба на всеки .Мен лично малко ме е яд ,че цените пак са нагоре от 01.01 и докато се чудя какво ще е положението юни може още да се повишат.А и нали всички се надяваме тази пандемия вече да отмине ,но знае ли се?

Общи условия

Активация на акаунт