На море в Турция - тема 72

• 92 786
  • 811
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,според вас средата на май става ли за море в Турция и ако да къде в Анталия се предполага, че ще е най-топло?
На този сайт може да се запознаете с температурите за месец май в Анталия, може и за други месеци и курорти.
https://bg.seatemperature.net/monthly/antalya-antalya-turkey-in-may-4971

И още един сайт за температури на морската вода.
https://seatemperature.info/may/antalya-water-temperature.html

# 541
Роже,....и аз на един дъх прочетох невероятния ти пост за Selectum. Край - там сме за нашата лятна почивка!
Благодаря ти! 
Да се "поизкъпе" в едноседмоичен лукс, страст и комфорт е желание на всеки,... вярвам!
Дано, повече съфорумци да успеят да си го позволят!
Относно застраховката "Отмяна на пътуване" какво ви е мнението  - правите ли такава или рискувате?

# 542
  • Велико Търново
Здравейте. Да попитам,актуален ли е списъкът с хотели с намаление или безплатни за деца до 14.99г,който е закачен на първата страница на темата? Интересуват ме хотели безплатни или с намаление за дете на 13г в Алания,Сиде,Лара,Белек. Благодаря 😊

# 543
  • София
Здравейте. Да попитам,актуален ли е списъкът с хотели с намаление или безплатни за деца до 14.99г,който е закачен на първата страница на темата? Интересуват ме хотели безплатни или с намаление за дете на 13г в Алания,Сиде,Лара,Белек. Благодаря 😊
не е актуален. Хотелите всяка година могат да сменят концепциите си, в зависимост от много фактори / смяна на собственост, натовареност и т.н./ затова е добре преди да се резервира даден хотел да се пита. И ако нямате доверие на туристическите си агенции, че проверяват фактите преди да Ви ги съобщават си проверявайте сами директно в избраните хотели. Не е по-трудно да напишеш имейл до хотела отколкото пост във ФБ или БГ мама.
А и в края на краищата това са си Вашите пари и кой освен Вас трябва да се грижи най-добре за тях....

# 544
  • Пловдив
Роже е прав.Тази година в търсене на хотели се изненадах от цените които предлагат различните агенции за една и съща дата ,транспорт и хотел.Имаше разлики от 400 до 800 лв.

# 545
Аз правя и застраховка отмяна от пътуване, медицинска и дори за автомобила. Сумите са доста ниски, а покриват голям риск. Бях правил в Армеец когато се наложи и да ги ползваме и съм много доволна.

# 546
  • Варна
Аз винаги правя застраховка отмяна на пътуване, още преди пандемията. Веднъж сме я ползвали, при закъснение на самолетен полет, чартър до Анталия. Тогава освен компенсацията от Авиокомпанията, получихме и сума от застрахователя.

# 547
  • Beyond the Frontiers
Само да вметна - отстъпка и намаление има за хотела. Това не означава, че транспорт, застраховки също са безплатни.

# 548
  • Велико Търново
Само да вметна - отстъпка и намаление има за хотела. Това не означава, че транспорт, застраховки също са безплатни.

Интересуват ме само цените на хотелите. Пътуваме със собствен транспорт и сами си правим застраховки. 🙂

# 549
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Здравейте, почитатели на слънчева Анталия! Първо искам да благодаря на Роже за прекрасния разказ за Selectum Luxury Resort. Полезен – както всичко, написано от него! През м. юни 2021 г.почивахме в този хотел с дете на 10 години. Искам да потвърдя всичко, казано от Роже – съвпада 1:1 с моите впечатления. Да добавя и екстрите, които хотелът предлага през лятото . Тогава работи фамилната зона, която е рай за по-малките деца – Puppies зоната  - люлки, площадки за игра,лунапарк, детски дискотеки, зала за Лего игри и много други.   Също отделен басейн в зоната и  аквапарк – страхотен – както за деца, така и за възрастни! А наличието на мързелива река е допълнителна атракция.
Пожелавам на всички, които имат финансовата възможност, да си го позволят,  да изберат този страхотен хотел.

# 550
  • Beyond the Frontiers

Интересуват ме само цените на хотелите. Пътуваме със собствен транспорт и сами си правим застраховки. 🙂

Доста често ми се налага да обяснявам на недоволни клиенти, че "безплатно" дете няма. Особено когато е със самолет пътуване.
За това си позволих да изкоментирам, а не като забележка към вас. 👍

# 551
  • Берлин
Аз се изморих от ровене и всичко ми се слива вече. Сравнявам дестиния и агенцията ми тук (в Германия живея), после коментари в букинг. И нищо не съм резервирала. Букинг са с най-високи цени към момента, травъл републик от вчера не ми се отваря. И пак да питам , ако някоя добра душа даде жокер - 26 септември, 2 възрастни, да има спа, фитнес, хубава храна и плаж, пързалки и анимация не ме интересуват. Хубав плаж/басейни/коктейл и релакс - това ми е търсенето

# 552
Ние сме с личен автомобил. Една нощувка направихме в Кютахия. На границата не сме чакали много - някъде за час минахме. На бг границата ни предупредиха, за връщане да се запасим с вода, защото се чакало много. Понякога и по 12 часа....

Плащат ли се такси пътни когато пътувате с личен автомобил?

# 553
Ако имате предвид дали си плащате транспорта, от агенциите пристпадат някаква сума за транспорт. По мои наблюдения между 50-100 лева на човек.

# 554
  • Някъде в Европа...
Някой нещо актуално да каже за Нашира в Сиде? Поне от 4 г съм му хвърлила око на този хотел, сега гледам го предлагат не само в 1 ТА, та сериозно се замислям за него...

Общи условия

Активация на акаунт