На море в Турция - тема 72

• 92 786
  • 811
  •   1
Отговори
# 525
Роже, просто останах без думи!
Прочетох на един дъх и преживях всичко написано от теб!
Страхотна почивка в прекрасен хотел!
Благодаря!

# 526
След този удивителен разказ, моля, да ми помогнете в избора ми:
1.CRYSTAL FAMILY RESORT Белек,
2.STARLIGHT RESORT HOTEL Сиде
3.CLUB TUANA Фетие

# 527
  • Варна
Роже , страхотен подробен разказ. Аз просто ще те следвам. След твоя разказ за Мардан Палас, за Нова година бяхме там. Сега си заплювам и Selectrum Luxury resort Belek. Ще го посетим .

# 528
А къде търсите оферти за Selectrum Luxury resort Belek?

# 529
  • Пловдив
Sirene Belek е хотел, строен преди 20-тина години, някога може и да е претендирал за луксозен, но беше позападнал и затова не е споменаван често тук. Наскоро обаче е реновиран или поне частично, територията му е хубава и зелена, локацията също, близо е до Land of Legends и голф клубовете. Освен това е с много големи стаи и апартаменти, за разлика от повечето стари хотели особено от този тип. Срещат се все още разни оплаквания и вероятно има неща за подобряване, но не е лош избор, разглеждах го за приятели преди, защото имаше много добри оферти за него, а и те обичат да им е широко и да си се чувстват като у дома как и аз всъщност. 

Лятна конценция от миналия сезон
https://visitantalya.com/data/pdf/sirene-belek-hotel-9231.pdf

Рекламно клипче, има и отзиви от миналия сезон в youtube
https://www.youtube.com/watch?v=LF9ZLiG1J7I
Много благодаря.Аз точно това търсех при избора ни за хотел да е близо до Легендите и да е тихо и спокойно.Обикновенно видях ,че се наема от голфъри.Най ми хареса олимпийският басейн с коридори.А мъжа ми обича много да плува.

# 530
  • София
    Роже
Какво винаги много полезен и изчерпателен.На фона на това което прочетох хотела който  запазих за лятото https://www.booking.com/hotel/tr/sirene-belek.en-gb.html?aid=356 … p;type=total&
ми се струва невзрачен.
Славейче, не е невзрачен хотела, много си е хубав за парите, затова че не се притеснявай! Има красива територия, има къде да се разхождате, зад него са страхотни голф полета. Наоколо са все красиви хотели, плажа е хубав. Много добре си направила, че си резервирала! Мисля, че след Адалия отново ще останете доволни!

# 531
Здравейте,според вас средата на май става ли за море в Турция и ако да къде в Анталия се предполага, че ще е най-топло?

# 532
  • Пловдив
Става за море  през май.Доста хора почиват тогава защото е по-евтино.Но на повечето хотели лятната концепция започва от началото на юни.Тогава настъпва голямото оживление ,времето е по топло и водата в морето и басейните.

# 533
Невероятно описание на Selectum Luxury, няколко пъти скролвах да видя да не би да съм се объркала и да чета информация от туроператор, а не от потребител. Изключително изчерпателно. Веднага отворих букинг да видя цената чисто информативно,  за юли е около 660 евро нощувката. Впечатлиха ме, но явно нивото е високо.

# 534
Май не става за море, защото водата е студена. Доста хора ходят септември, когато водата е чай.

# 535
  • Sofia
Здравейте,според вас средата на май става ли за море в Турция и ако да къде в Анталия се предполага, че ще е най-топло?
Става и е много приятно. Температура на въздуха 32-35° и около 24-25 на водата. Преди пандемията почивахме винаги средата на май и средата на септември,. През май липсва лудницата,  денят е дълъг, цените ниски, а персоналът изпънат. Това за района на Анталия.

# 536
Здравейте всички, любители на слънце, море и хубави преживявания!
Тази година съм хвърлила око на хотелите в Анталия и по-конкретно Кемер.
Ще бъдем трима възрасни и дете на 2 години.
Съчетанието от плаж, зеленина и планински масиви ме грабна. Разгледах доста хотели в Кемер и в бюджета ми попаднаха тези 3:
1. Queens Park Guynuk
2. Gypsophila Club Marine
3. PGS Kiris Resort
До сега сме почивали в Лара - Swandor Topkapi Palace и сме доволни.
Моля, ако някой има впечатления от трите хотела, да сподели.
Пожелавам на всички перфектни почивки през тази година! Hug

# 537
  • Beyond the Frontiers
Здравейте всички, любители на слънце, море и хубави преживявания!
Тази година съм хвърлила око на хотелите в Анталия и по-конкретно Кемер.
Ще бъдем трима възрасни и дете на 2 години.
Съчетанието от плаж, зеленина и планински масиви ме грабна. Разгледах доста хотели в Кемер и в бюджета ми попаднаха тези 3:
1. Queens Park Guynuk
2. Gypsophila Club Marine
3. PGS Kiris Resort
До сега сме почивали в Лара - Swandor Topkapi Palace и сме доволни.
Моля, ако някой има впечатления от трите хотела, да сподели.
Пожелавам на всички перфектни почивки през тази година! Hug
В сравнение с Swandor Topkapi не са с толкова високо качество.
Аз много харесвам Клуб Марин, защото са тип къщички в гора, Холидей Вилидж - за това и има оплаквания, че мирише в стаите на влага. Плажът си е чакълест.
Когато беше част от веригата Амара се славеше с отличната си детска анимация. А кухнята им беше много добра. Най-доброто тирамису, което съм пробвала извън Италия...

# 538
Здравей,
За Анталия със сигурност става. Ние сме били на 01.05 в Кушадасъ на 30 градуса.

# 539

Миналата тодина бяхме от 19.05.в Белек.Времето беше много топло-над 30 градуса,но в началото водата в морето беше доста студена и не беше комфортно,Хубаво,че имаше отопляем външен басейн.Чак в края на месеца морето ставаше .

Общи условия

Активация на акаунт