Ясновидки/врачки - Тема 41

• 122 466
  • 779
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, има ли някой който да е доволен от гледачка или гледач от София, но на живо?
Издирванията ми на стари познайници не стигат до никъде.
-Величка от Пиротска вече не приема там и не й актуален тел.
-Нели с трите чаши кафе имаше здравословен проблем и й е изключен тел.
-Светлана от Сухата река доколкото разбрах е спряла да гледа;
-Карла гледа само по вайбър, не и на живо,
- Беатриз с кафето е починала, Лека й пръст,
- Михаил Наков, тел. му не е актуален,
- Таня от Люлин10- тел й е изключен...
Въобще има ли някой, който да е истанал да гледа, само да не е на таро, че обикновено нищо не ми познават.
Благодаря Ви и Весели предстоящи празници 🎁🎉🎊

# 301
Здравейте. Аз пак да питам. Някоя от вас с тази тароложка https://www.youtube.com/channel/UC9A7gYqTbiD9cpe6H0YniLw да е правил консултация?Благодаря.

# 302
Преди 6 години намерих в бг мама един имейл ,и зададох разни въпроси : всичко което ми беше казано се сбъдна на 100% !

Имейла беше с Sheba2 но понеже си заключих имейла не мога са го намеря пълния адрес! Напълно безплатно е и отговорите са до 24 часа! Ако някой го намери ,да сподели! Админ,вие би трябвало да можете Simple Smile

# 303
Здравейте. Аз напоследък си търся амулет и попаднах на познато име Николай Узунов. Някоя от вас правила ли си е амулет и откъде си го е поръчала? Мерси!

# 304
Здравейте, има ли някой който да е доволен от гледачка или гледач от София, но на живо?
Издирванията ми на стари познайници не стигат до никъде.
-Величка от Пиротска вече не приема там и не й актуален тел.
-Нели с трите чаши кафе имаше здравословен проблем и й е изключен тел.
-Светлана от Сухата река доколкото разбрах е спряла да гледа;
-Карла гледа само по вайбър, не и на живо,
- Беатриз с кафето е починала, Лека й пръст,
- Михаил Наков, тел. му не е актуален,
- Таня от Люлин10- тел й е изключен...
Въобще има ли някой, който да е истанал да гледа, само да не е на таро, че обикновено нищо не ми познават.
Благодаря Ви и Весели предстоящи празници 🎁🎉🎊

Ще е интересно ако може някой да се включи с повече информация за подобен човек с опит в София.
Благодаря предварително и успешна 2022-ра година на Вас и семействата Ви. Simple Smile

пс: Може ли контакти на Донка Димова от Пловдив и Донка Костова от Костенец, ако гледат на кафе все още на ЛС, моля. Доста сложно се намират контакти на такива хора вече. Не знам дали проблемът е само при мен вече... Sad

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 20:50 от martinchy

# 305
Здравейте, някой има ли телефона на Мадлен от Варна? Преди години ходих и останах очарована, но загубих координатите й. Живееше последно до завод Дружба.

# 306
Здравейте, сега в края на годината мога смело да заявя, че досега никой нищо не ми е познал за бъдещето. Имах конкретни прогнози за тази година и нито една не се случи. И съжалявам ако съм подвела някого с прибързаните хвалби. Просто повечето отлично описваха проблемите, пред които съм изправена, както и неща от миналото.

# 307
И кои са тези ясновидци ?

# 308
Деси от Казанлък е туркиня и беше болна последно като питах за нея.Ако случайно намеря неин актуален телефон ще ви го пратя.Да не се бърка Деси гадателката с Деси от Пелово лъжливия екстрасенс.
То това Деси от Казанлък е същото, само където лъже по-хитричко, сами си преценете, никого не убеждавам в нищо!

# 309
Не знам за тази Деси, но за мен тази година търсенията ми за човек във Варна и околността, който да може наистина да помага бяха безплодни. Надявам се догодина да намеря такъв.
Оставам с впечатлението ,че за да намериш такъв човек трябва да имаш невероятни връзки и контакти.
Преди години не беше така,по селта имаше хора които помагаха. И нямаше шарлатани. Сега е някаква тотална каша- лъжи, пари , празни приказки и надежди. Тотално разочарование. Явно свестни хора с дарба вече не останаха ....

# 310
  • Варна
Не знам за тази Деси, но за мен тази година търсенията ми за човек във Варна и околността, който да може наистина да помага бяха безплодни. Надявам се догодина да намеря такъв.
Оставам с впечатлението ,че за да намериш такъв човек трябва да имаш невероятни връзки и контакти.
Преди години не беше така.............
Никакви връзки и контакти не трябват.  Човека който може да ти помогне само трябва да му вярваш малко повече и да си в по дълбока и съзнателна връзка с него, той е всеки ден у вас в тялото ти.
Не съм ясновидка, но в случая ми се дава  че догодина по същото време усилилията ти за търсене на "човек който да помага" пак ще са безплодни.

Преди години не било така казваш. Ами то ако е имало преди години щяха да ти помогнат, и сега да си добре и да нямаш проблеми за хора с дарби.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 16:05 от VassiLea

# 311
Преди години не беше така,по селта имаше хора които помагаха. И нямаше шарлатани. Сега е някаква тотална каша- лъжи, пари , празни приказки и надежди. Тотално разочарование. Явно свестни хора с дарба вече не останаха ....

Здравейте пробвали ли сте тази жена,беше ми препоръчана но тъй като съм без работа от дълго време не мога да си го позволя,
Пишете и ако желаете живее във Варна

https://www.facebook.com/ginka.marinova.71

# 312
Здравейте! Някой ползвал ли е услугите на тази жена от Варна https://www.facebook.com/profile.php?id=100055897186883

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 23:20 от poliii1990

# 313
Някой може ли да ми препоръча добър ясновидец от бургас или около бургас
Тина Паскалева в кв. Горно Езерово, ул. Лилия 5

# 314
Не само за Варна, за цяла България и по натам. Хората с подобна дарба са огромна рядкост. Като да търсиш игла в купа сено. Но нали сме на принципа "проба-грешка", защото сме много любопитни...

Общи условия

Активация на акаунт