Къдрокоси красавици - 7

• 64 075
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Абе… имам една чуденка…. Какво правите с косата, като се миете вечер? Аз си взимам бърз душ без косата, като я хващам с шнола да не се мокри. Обаче от парата знаете как е - поема влага и, като си легна на сутринта е смачкана. Ако не го правя си седи съвсем наред. Обаче няма как да не взимам бърз душ вечер.

# 631
Слагам шапка за баня. Малко влага на моята коса не пречи.

# 632
Абе… имам една чуденка…. Какво правите с косата, като се миете вечер? Аз си взимам бърз душ без косата, като я хващам с шнола да не се мокри. Обаче от парата знаете как е - поема влага и, като си легна на сутринта е смачкана. Ако не го правя си седи съвсем наред. Обаче няма как да не взимам бърз душ вечер.

Аз съм същата… слагам шапка за баня и отгоре от тези хавлиени кърпи където са точно за коса и се защипват отзад. Върши чудесна работа:)

# 633
Здравейте, момичета!
Преди време писах за дъщеря ми. На 15 почти. Все още си се борим с нейната къдрава коса. До някъде успяваме. Съжалявам само,че дали от възрастта или от друго(не знам какво),но къдриците от тип афро,станаха малко по едри и се изправят отзад на тила.
Гледам в рибката намалените продукти и се чудя,кой крем за къдрици да и взема. Нещо по бюджетно. Двоумя се между този на Marrakesh и този на Dessata. В момента ползва този на Aphogee. И ако имате мнение за шампоан и балсам на Dessata за къдрици?
Благодаря!🌺

# 634
Аз преди време споделих снимка от първото ми подстригване уж за “къдрава” коса 🤣
Еми иж, защото на мен грам не ми допада, бях обещала снимка на Ванеса, не съм си слагала нарочно нищо на косата, за да ми препоръча тя и вие какво би било ок,аз имам някакви продукти,но винаги приемам съвети.
Косата е издухана вчера, не с дифузер, вързана и преспала.

Цвета ще го ремонтирам сега в събота, за него също приемма съвети, май ще махам ест.ми корен, мисля,че го искам вече светъл, защото ходя предимно вързана и като е тъмен мисля,че ме състарява.
А желето на Революшън дори не съм го чувала/виждала.

Аз ползвам крема на Десата за къдрици-от както съм го открила друго не ползвам. Супер икономично е.. Купих го януари-чак сега свършва 😂. Мия си косата всеки 2-3 ден..
Аз пък искам преса за коса... Някоя от вас, ако ползва или е използвала Gamma Piu Rainbow-ще съм благодарна да сподели мнение ☺️

# 635
Здравейте, момичета!
Скрит текст:
Преди време писах за дъщеря ми. На 15 почти. Все още си се борим с нейната къдрава коса. До някъде успяваме. Съжалявам само,че дали от възрастта или от друго(не знам какво),но къдриците от тип афро,станаха малко по едри и се изправят отзад на тила.
Гледам в рибката намалените продукти и се чудя,кой крем за къдрици да и взема. Нещо по бюджетно.
Двоумя се между този на Marrakesh и този на Dessata. В момента ползва този на Aphogee. И ако имате мнение за шампоан и балсам на Dessata за къдрици?
Благодаря!🌺
Вижте в темата мненията от началото на месец май, има коментари за различни кремове за къдрици и за Dessata. Последният дори често е коментиран, просто потърсете в настоящата тема Simple Smile

Аз съм от доволните от Dessata, но пък не съм ползвала на Marrakesh, за да сравня двата продукта.

От известно време ползвам балсама на Redken ALL SOFT CONDITIONER, редувам и с други продукти, и имам база за сравнение, но не знам защо се получава така.
За първи път го ползвах по време на морската ми почивка и там много ми хареса как ми се отрази. Сега вече няма такъв ефект - в деня на измиването косата е добре, но още на следващия ден къдриците се отпускат и дори леко се изправят в горната си част.
Дали идва силен или пък е недостатъчен? Не мога да преценя на какво се дължи и ще се радвам да прочета мненията ви, за да знам занапред кога да го ползвам.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 16:37 от Impatiens

# 636
Здравейте, момичета! Моята коса е 3B и е много нацъфтяла. Предложете ми фризьорка в Стара Загора, която да разбира от къдрави коси и най-вече да ги подстригва качествено.

# 637
Ако Не държиш да е жена ( защото си написала фризьорка) , ти препоръчвам многооооо Ник Колев - салон Видал! Преди 1 седмица видях снимка от периода, в който живеех в Ст З и той се грижеше за косата- Еми перфектната прическа на мойта никаква коса- гъста 2В към 2С коса  Simple Smile просто много ми липсва

# 638
  • Пловдив
И от мен един глас за Николай Колев Hands Plus1
Не съм в Стара Загора, но съм ходила в салона му няколко пъти, вкл. когато правих трайно изправяне. Просто си е перфекционист Blush

# 639
Alis, на мен много ми харесва. Може би най-долният пласт може да се скъси леко.За издухана,вързана и преспала,косата изглежда доста добре
Не ми харесва това че косата е много изсветлена и не матирана,няма плътност косъма.Последните два пръста са доста изтощени и изтънели.
Слагай по 2-3 финиша най-вече по върховете.

# 640
Ванеса ❤ Благодаря ти за мнението❤❤
Косата ми не е матирана от април и вече не е ок, в събота съм на фризьор и искам някаква промяна, по-бежово мисля да е, и искам да изветля корена,защото той много чи омазнява отгоре косата и я премивам заради него, а надолу я изсушавам, и я мия на два дни, което не е ок. Приемам идея и за цвета.

# 641
Защо не е ок да я миеш на два дни? Аз я мия на три. Всеобщото мнение на дерматолозите е, че косата се мие, когато е нужно. Може и всеки ден.

# 642
Не ми е ок,защоот корена на втория ден мазнее, а дължината е супер и си я пресушавам, и буквално претърквам.

# 643
  • В полите на Пирин планина
Аз също мия косата си често, понякога дори всеки ден, но нанасям шампоан само на корена и втривам там, а по дължините, каквото се стече от пяната. Също така практикувам разреждане на шампоана с вода.

# 644
Не ми е ок,защоот корена на втория ден мазнее, а дължината е супер и си я пресушавам, и буквално претърквам.
Това се оправя с измиване само на скалпа и маски и други продукти само по дължините. Но ти си знаеш най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт