Нашите уютни спални - тема 9

• 78 563
  • 781
  •   1
Отговори
# 345
  • SF
Да, де, но ако се разскърца кутията веднага, щом й пльоснеш подматрачната рамка... Условието им е да има  пространство под леглото за съхранение на вещи в малък апартамент и ако механизмите на втория ден/месец поддадат, вярно, че става една кутия.

# 346
  • Перник
Идвам с препоръка за читаво бюджетно легло с място за съхранение Simple Smile Това е леглото на сина ми, само че нашето е дъб сонома и бял гланц.
https://videnov.bg/leglo-nemo-chekmedzheta-za-matrak-120200-4
Вече е на 2 години и нито скърца, нито се клати. За протокола: платихме си и монтаж, мисля че и това има значение.

# 347
  • SF
Това е по-хубавото легло, особено пък в бял гланц и дъб - за мене по-добрата цветова комбинация.
Но предполагам, че заради размерите на стаята, трябва да е опряно на стената и мястото за съхранение откъм стената няма да може да се ползва.

# 348
  • Перник
Това е по-хубавото легло, особено пък в бял гланц и дъб - за мене по-добрата цветова комбинация.
Но предполагам, че заради размерите на стаята, трябва да е опряно на стената и мястото за съхранение откъм стената няма да може да се ползва.

Нашето е опряно в стената само откъм таблата, но стаята е достатъчно голяма Simple Smile

# 349
  • SF
Да, до това легло трябва да има достъп и от двете му страни и достатъчно място да се изтеглят шкафчетата.

# 350
  • Под Сините камъни
Идвам с препоръка за читаво бюджетно легло с място за съхранение Simple Smile Това е леглото на сина ми, само че нашето е дъб сонома и бял гланц.
Вече е на 2 години и нито скърца, нито се клати. За протокола: платихме си и монтаж, мисля че и това има значение.
Леглото много ми харесва, благодаря за споделяното, но точно тоя тип място за съхранение не ме устройва.
Каката има доста платна рисувани в училище, които иска да си запази(завърши художествена гимназия). Трябва ми с повдигащ механизъм

# 351
Леглото много ми харесва, благодаря за споделяното, но точно тоя тип място за съхранение не ме устройва.
Каката има доста платна рисувани в училище, които иска да си запази(завърши художествена гимназия). Трябва ми с повдигащ механизъм
Имай предвид, че под тези легла с повдигащ механизъм, ако нямат вентилационни решетки на няколко места отстрани на раклата, се задържа влага.

# 352
Не е задължително да има влага. При нас се получи под латексов матрак, но живеехме на първи етаж. Така и не разбрах от етажа ли е или от матрака, защото освен него смених и леглото и сложих с крака.
Сега сме в друго жилище, с други матраци и в две спални с повдигащ механизъм няма никаква влага.
Няма вентилационни решетки на леглата и долният етаж не се отоплява.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 15:26 от Чи лу

# 353
И при нас няма влага. Две такива спални имаме.

# 354
Не е задължително да има влага. При нас се получи под латексов матрак, но живеехме на първи етаж. Така и не разбрах от етажа ли е или от матрака, защото освен него смених и леглото и сложих с крака.
Сега сме в друго жилище, с други матраци и в две спални с повдигащ механизъм няма никаква влага.
Няма вентилационни решетки на леглата и долният етаж не се отоплява.

И при нас от много години всички спални и кревати са с чекмеджета и ракли и никога не е имало мухъл и влага. Ама то чекмеджетата са всичко друго освен плътно затворени, та си става проветрение.

# 355
  • Пловдив
И вкъщи леглата са с повдигащи се механизми и без вентилационни отвори, навсякъде сме с латексови матраци - никъде под леглата няма влага, още по-малко пък мухъл.

# 356
Казах го на жената да си го предвиди за всеки случай. Тя си знае как е у тях.
За справка- темата ‘ помощ мухъл’ и коментарите от типа’ повдигнах леглото и всичко отдолу е мухлясало’

# 357
Ако са се напикавали или наводнявали 😁😁😁
И вкъщи сме с повдигащи легла и латексови матраци. Отдолу има лодки, палатки, ски... Неща, които обикновено не са безкрайно сухи, когато ги прибираме. Грам, мухъл няма, влага или миризма.

# 358
И ние винаги сме били със спалня с повдигащ механизъм, без вентилационни отвори. Дори когато имахме проблем с влагата в стаята, под леглото е било абсолютно сухо.

# 359
Ако са се напикавали или наводнявали 😁😁😁
И вкъщи сме с повдигащи легла и латексови матраци. Отдолу има лодки, палатки, ски... Неща, които обикновено не са безкрайно сухи, когато ги прибираме. Грам, мухъл няма, влага или миризма.
Нито са се напикавали хората, нито са се наводнявали:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1354211.msg43177823#msg43177823

Общи условия

Активация на акаунт