На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 692
  • 737
  •   2
Отговори
# 270
В аптеката до нас ампула с витамин C е 2 лв на бройка, а там кутия от 5 бр е 14 лири.

Може  ли снимка на кутията с Витамин С - ампули? Благодаря!

https://prospektus.co/ilac/redox-c-ampul-500-mg-5-ml/
Мисля, че това ще свърши работа. Само цената е вече 14 лири.

# 271
Да си побутна питането:
От къде купувате хубави тулумбички?

и да добавя още едно:
В събота всички аптеки ли работят или има само дежурни, както в неделя. Питам, защото задавайки датата (09.10.) в сайта за проверка на дежурни аптеки, ми изписва само две работещи за тогава. (а по спомен преди време работеха всички в събота)
Аптеките работят в събота. В неделя работят само дежурните. Хубаво е да си направите списък с лекарствата и да си проверите цените в сайта им  за да не Ви излъжат.

# 272
  • Бургас / UK
Казвам ви Здравейте , за да ви следя. Скоро няма да пътувам , но ще ви чета 😊
Синара 🌹

# 273
Момичета казвате, че в Одрин няма модерни дрехи. Има ли такива в Чорлу или Лозенград? Зара, Манго? Има ли изобщо тези магазини в някой близък град до границата?

# 274
Момичета казвате, че в Одрин няма модерни дрехи. Има ли такива в Чорлу или Лозенград? Зара, Манго? Има ли изобщо тези магазини в някой близък град до границата?

Няма такива магазини в градовете за които питате. Има в Истанбул. Ако търсите мъжко или детско, ще намерите.
За дамско - дънки и тениски има. Хубавите дънки не са по евтини от тук.
Друго дамско особенно ако търсите естествени материи, трудна работа даже и в магазините по висок клас. И да намерите  не е много по-евтино от тук.
За бельо и нощници има голям избор./много качествен памук/

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 08:40 от Tony Maria 22

# 275
Ако ще е за Зара и Манго ценово и като качество има USPA, H&M и Уайкики.
Вярно , че за всеки хубаво е нещо относително, ама не мога да се съглася , че хубавите и качествени не са по-евтини там. Да, не е за всичко , случвало ми се е тук да са по-ниски цените, ама в единични случаи. Да уточня, че за дрехи ходим в Истанбул.

# 276
Някой бил е за 2 дни в Одрин скоро, навръщане отново ли се прави антигенен тест, на границата правят ли безплатно или трябва в града някъде?

# 277
  • Русе
Някой бил е за 2 дни в Одрин скоро, навръщане отново ли се прави антигенен тест, на границата правят ли безплатно или трябва в града някъде?
Ако си за 2 дни, спокойно можеш да минеш с един антигенен тест. Стига правилно да си разчетеш времето. Ако пък просрочиш нееднократно сме писали, че можеш, като се прибереш да си направиш тест.

# 278
  • на Мелмак
Аз също предпочитам шофирането в Истанбул пред това в София Grinning
За Одрин се нагласяте спрямо околните, независимо от знаците, толерантни шофьори са. Дрехи също купуваме от Истанбул, качеството - като тукашното. Например дънки на Томи тук са 200-240лв там 80-120.
Найк и Адидас са по-евтини.

# 279
Точно това имах предвид и аз , etty775. Тениска, която в софийски мол беше 180лв , от мол в Истанбул си я взех за 80лв. Имам и обратния пример - маратонки , които си харесах в Истанбул за 350лв , от тук си ги взех за под 300, но обичайно цените са по-добри в Турция.

# 280
Какво е ограничението за дрехи? Основно за това отиваме и да се подготвя да не прекаляваме…но жени ще сме все пак!

# 281
  • гр.София
Момичета да ви предупредя да не купувате ядки от синия пазар, по средата се пада сергията! Дава да се пробва хубави ядки и после слага от друго място, купих кашу и шам фастък цялото наядено от гъгрици и пълно с тях, добре, че видях щеше да ми зарази целия шкаф с подправки!
Всичко изхвърлих!

# 282
Съгласна съм! Веднъж направих грешката да купя ядки от там и бяха ужасни. Вече само от борсата, най-често от дядото.

# 283
  • Ст.Загора
Ядки взимам само от центъра, пекат ги на място . Винаги има опашка пред магазинчето , предимно с местни е пълно.

# 284
Ядки взимам само от центъра, пекат ги на място . Винаги има опашка пред магазинчето , предимно с местни е пълно.
Това са най-вкусните ядки от Одрин. Прясно изпечени.
JoySS, ограничението за дрехи е като с останалите стоки- да не са в търговски количества, до 300 евро на човек и без реплики.

Общи условия

Активация на акаунт