Коремът вече доста натежава, ОКТОМВРИ бързо наближава - Тема 14

• 45 811
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • au bout du monde
Излиза сега, че съм нямала диабет😁🤣

Видях доктора и ми каза да спирам профенид и ще влизам за индукция, заради болката😞 имам дата вече, каза ако не издържа до тогава да се обадя и да влизам по-скоро.
Имам точно една голяма 0 за разкритие😩 хич не му се излиза на хайвана, ама аз не мога да издържам повече. 😭

# 586
  • омъжена
На мен ми беше последен преглед при ендокриноложката на 14 каза ми после след три месеца да отида да проверим хормоните пак.  Много скачали след 2-3мес. И така глюкозата не ми я изследва този път сигурно ми е добре. А толкова сладко почна да ми се ядее. Леле цяла бременност люти,кисело,солено,а сега това сладко. За болницата си сменям трети път тоалета на ММ приготвих риза която няма да си отива с червената ми рокля и си приготвих сивкава рокля на листенца лятна с презрамки,сега пък майка ми купила блуза нежна и гинна като на Елислава подобна с цветя и с един клин освен.

# 587
Азалия, всички сме с теб 🙏
Стискам палци и на другите, които чакате новини 🍀
Аз да ви кажа, след този 15-ти септември съм нокаут. Имах чувството, че ще родя с раница на гърба. Тичай насам, тичай натам, подвързии, тренировки 🥴 А и даже още чакам пред една книжарница да взема на баткото нещата. Добре, че най-накрая съм на тонове в понеделник, за да видя дали всичко е ок, че това бебе, нямам време за него милото.

# 588
  • София
Мина и моят преглед
Тоновете варира ха от 130 до 170
Бебето е 2400 и водите са намалели но малко от 26 на 20.... И пак без сладко, да намаля плодовете и на 21 пак от 20 ч на тонове

# 589
Да се отчета, приеха ме за наблюдение, кръвното ми е високо и ще събирам 24 часова урина и утре консултация с кардиолог, изследвания.. Но с бебето изглежда всичко е наред и ще видим след утре какво ще правим, хубавото е, че не коментират спешно секцио за момента.
Благодаря за стиснатите палци! ❤

# 590
Да се отчета, приеха ме за наблюдение, кръвното ми е високо и ще събирам 24 часова урина и утре консултация с кардиолог, изследвания.. Но с бебето изглежда всичко е наред и ще видим след утре какво ще правим, хубавото е, че не коментират спешно секцио за момента.
Благодаря за стиснатите палци! ❤

Радвам се, че сте успяли да хванете всиччко навреме!🙏Всичко ще е наред🙏

А ако е удобно би ли споделила колко ти е кръвното налягане, и следила ли си го досега?

# 591
Стискам палци на всички момичета, дано скоро притесненията ви приключат и да гушнете здрави бебчета❤

Аз утре съм на ЖК за 45 дневния и ще ми каже от кога да започвам да ходя на тонове. До сега не съм..
Все по-притеснено и нервно ми става.

# 592
  • омъжена
И аз 👍 на всички. Да се вземат добри решения за бебетата. И спокойно щом сте при лекари сте в добри ръце. Мони не отговаря да не би да е родила 🤔 чакаме с нетърпение да споделиш как си?
La Libellule дали ще ни се оправят краката след раждането на мен десния така ми се гипсира и боли сутрин и после но по леко.  То като изтръпване и болка. Ходих на съд хирург и невролог. Казват,че щяло да мине,но не дават гаранция за кръвното. Може и да остана с високо. Незнам как ще свикна.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 22:30 от sunshine1992

# 593
Кръвното ми го измериха 160/100. Досега ниикога не ми е било толкова високо. Измериха го още няколко пъти и най-ниско отчете 125/95. Вкъщи го следя и върви около 130/85-90. Интересното е, че при последните няколко прегледа винаги го мерят високо, може наистина да си има проблем. Важното е че сега ще следим нещата.
Пп. Аз съм с наднормено тегло, което е предпоставка за прееклампсия.

# 594
Към мамите с Хашимото се обръщам, как ще се промени дозата ви след раждането, ще спирате ли хормона?
Колко време след раждането ще пускате изследванията и колко често?

# 595
  • au bout du monde
sunshine1992, След раждането уж всякакви болки ще отминат. Дано е така Hands Pray

# 596
Момичета, влизам да кажа и тук, че тази вечер сън не ме лови. Вчера след като се върнах при АГ вече бях с болезнени контракции и 4см разкритие. Каза да отивам към болницата, където 5 часа по-късно, в 37гс се роди нашия втори син, който уж беше голямо бебе и вървеше напред от месеци насам, а накрая се роди доста по-малък от батко си-3220. Изненадващо се появи с веднъж омотана пъпна връв и за всеки случай го сложиха тази вечер на кислородна палатка. Аз нямам търпение да ми докарат на сутринта 🥰

# 597
Родих със спешно секцио  3040гр. 50 см ще бъде ден два в кувьоз че моята инфекция (стомашния вирус) е минала през него и има и някакви гнойни пъпчици по тялото аз също имам обрив ма ще му минели надявам се вс да е ок.Както и Азалия моето кръвно беше 140 на 90,но не се смъкваше тоновете не бяха ок и така..

# 598
Честити ни момченца.Да са живи, здрави и много обичани❤️❤️❤️

# 599
  • София
Родих със спешно секцио  3040гр. 50 см ще бъде ден два в кувьоз че моята инфекция (стомашния вирус) е минала през него и има и някакви гнойни пъпчици по тялото аз също имам обрив ма ще му минели надявам се вс да е ок.Както и Азалия моето кръвно беше 140 на 90,но не се смъкваше тоновете не бяха ок и така..
Честито Хариомче! Бързо възстановяване, всичко ще е наред! Blue Heart Можеш ли да споделиш колко кг беше бебчето по УЗ преди секциото?

Общи условия

Активация на акаунт