Коремът вече доста натежава, ОКТОМВРИ бързо наближава - Тема 14

• 45 872
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • омъжена
Мони успокой се . Виж кой ти го казва ,но и при мен бяха намалели и доктора каза на следващия ден да отида за секцио,не се знае обаче при теб колко са намалели такаче послушай доктора. Ние сме с теб стискаме палци да преодолееш болката . Само контракцийте болят просто дишай това е много важно и няма и да усетиш как ще излезе бебето. Пиши когато можеш.
Аз днес цял ден с децата, и на пица. И не можах да отида на преглед. Ще пробвам утре като заведа детето на училище и ще съм сама така и така вкъщи за да не се филмирам най вероятно ще отида.

# 571
  • au bout du monde
Мони, кога ти беше термина?

Както са казали опасно е с намалели води, макар че четох, че в 9 месец започват да намаляват и било нормално. Тоновете са важни. Иди пак да те види и попитай за съвет дали може да се изчака още няколко дни.

# 572
Мони, аз не бих чакала ако док ми каже, че тоновете на бебето не са ок.  Ти сама каза,  че бебето е голямо, в 9ти месец си, не знам не бих рискувала,  в момента е важно бебето, другото всичко ще се нареди.  Нека док пак те погледне и да прецени може ли да изкараш още няколко дни. Казвам го от гледна точка на това, че ще си много по-притеснена тези дни , които чакаш ами всичко ок ли е, водите стигат ли му, рита ли?

# 573
Мони ,  Божа работа е това. Тръгнал е процеса , мъжа ти ще дойде , важно е че майка ти е с теб . Ето ти един пример с мен , мъжа ми е до мен но майка ми е на хиляди км от мен , а така искам да си е до мен . Само тя би разбрала  най-добре.  Детенцето ще е с нея ,в сигурни ръце е. Не се бой , скоро ще се гушкате всички , важно е сега да запазиш самобладание и спокойствие и бебето да му е добре.  Живи издрави да сте това е най -важно сега .

# 574
sunshine1992 Как успя да си вдигнеш хемоглобина от 111 на 140? Аз през цялата бременност с това се боря. Frowning1 Едва вдигнах за няколко месеца от 102 на 112 с една шепа лекарства. Ти пиеш ли нещо или от самосебе си се вдигна?

# 575
Здравейте и от мен. Днес два пъти бях на тонове в моя град и ги изпратих на следящата ме в Токуда. Тя каза, че са много равни и не й харесват въобще, пратих ги за второ мнение на докторката, при която се следя от началото, тя беше още по-категорична, че бебето е зле и трябва да се вади. Та пътувам към София, стиснете по едно палче да е някаква фалшива тревога, че тези лекари много крайно се изказват и се стресирах още повече…

# 576
Успех момичета.Стискам палци, всички да се оправяте и бебчетата да са добре🙏

# 577
Стискам палци на всички мами и бебчета🍀🍀

Аз като чета така имам чувството , че аз съм единствената дето не ходя на запис на тонове - 34гс-+3/4

# 578
Стискам палци на всички мами и бебчета🍀🍀

Аз като чета така имам чувството , че аз съм единствената дето не ходя на запис на тонове - 34гс-+3/4

И аз не ходя още. Аг каза 36-та седмица.  Сега съм 34+4 дни.

# 579
Азалия, стискам палци всичко да е наред.

Съншайн, и аз до сега не съм ходила на тонове. Утре отивам за пръв път и  ще съм в 34+ 6 дни. А сега като чета и направо да се притеснявам какво може да ме стреснат.

# 580
Аз също не съм ходила на тонове, Аг каза, че няма нужда, той всичко гледал на ехографа.
Азалия стискам палци всичко да е ок🙏

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 18:38 от Elmazche

# 581
  • омъжена
Цитат на: plamenamp link
Как успя да си вдигнеш хемоглобина от 111 на 140? Аз през цялата бременност с това се боря. Frowning1 Едва вдигнах за няколко месеца от 102 на 112 с една шепа лекарства. Ти пиеш ли нещо или от самосебе си се вдигна?
Ами изпих два блистера малтофер и аз не мога да повярвам . Просто гледам изследванията и се чудяRd.d.Точно затова и аз няма да си отровя децата или пък мен. Един приятел получи исхемия на сърцето и се молеше за последен шанс за живота си месец след ваксината. Здрав,човек,който тренира и тича постоянно щеше да умре за един месец.Но всеки си има глава на раменете и си носи отговорност за себе си и последствията.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 18:39 от sunshine1992

# 582
И вече не спирам да чета противпречиви мнения  относно движенията на плода. В 9 месец колко пъти на ден трябва да се отчита ясна активност (по 10-ина движения)

# 583
И аз не ходя на тонове, в 34с. съм, АГ даже дума не отвори кога ще започна. Аз също не попитах. Днес бях на 3 ФМ, но не видях почти нищо, господинът се беше обърнал с гръб, а предишната вечер не спря да рита. Важното е, че каза, че всичко е наред.
Обхванала ме е апатия, тъга, чувство на безсилие и умора и все такива неприятни чувства, сякаш съм в депресия. Чувствам се емоционално и физически изцедена, защото не съм спряла да обикалям по всякакви лекари последния месец заради каката.
На нея пък съвсем й омръзна да я влача от кабинет в кабинет и да я пришпорвам. Имаше пневмония преди десетина дни, а сега става ясно, че проблемите с постоянната кашлица, хрема и боледувания вероятно идват от неустановена и неконтролирана алергия. Взех да се замислям дали да не търся алерголог в София вече, току-виж се окаже, че успее да ми даде отговори и да назначи правилно лечение.
Успех и кураж на всички, независимо дали е предизвикано, очаквано или изненадващо раждане, желая ви много спокойствие и пухкави бебчета за гушкане накрая. Сигурна съм, че всички в темата мислено ви подкрепяме! Heart

# 584
Ели, вече има достатъчно достоверна информация за ваксините, всички странични реакции излязоха, можеш да си направиш информиран избор, тук няма да чуеш почти нищо смислено.

Общи условия

Активация на акаунт