Коремът вече доста натежава, ОКТОМВРИ бързо наближава - Тема 14

• 45 802
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • омъжена
Честити бебчета 🎊💐💐🤗🤗 Да са ви живи и здрави и вие също! Браво справи ли сте геройски, да имате хубави емоции от тук нататък.
M-Olivie значи аз съм точно с Хашимото и тя ми каза веднага след като родя да си мина пак на 0,25мг толкова пиех и задължително след 3месеца пак на преглед,явно скачал после когато се нормализират пак хормоните. Аз до сега ми бяха изписали и от 100мг,което беше доста според мен,но тсх то едвам го нормализирах сега накрая.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 04:50 от sunshine1992

# 601
Честити бебенца ! Heart
Живи и здрави да са и много, много силни !
Скоро ще се гушкате с тях Hug

# 602
Честити бебчетааа, Мони и Хариомче! 💙💙💙 Да са ви живи и здрави!!! На вас бързо възстановяване! 🌷

# 603
Хориомче , Мони честити юначета да са живи и здрави ! Бързо възстановяване на вас ! 🍀😍💓

# 604
Благодаря за пожеланията!

Хариом, сега се сетих, че с теб освен, че бяхме май с еднакъв термин, родихме и в един ден случайно😀

# 605
Мони и Хариомче, честити ви бебенца! Да са ви много здрави, силни и щастливи ! А на вас бързо възстановяване! 💖

# 606
Леле, още две бебета в отбора ❤️ Честити да са и много здрави! На маите да се възстановявате бързо 🍀
 Много се радвам, че и двамата са над 3 кг. Моята бъдеща кака я извадиха под 3 и ми се виждаше една мъничка, мъничка, а сега да я видите 😂
Аз вече ставам в 6 и приготвям кутии за учениците. После ще изпратя шестокласника да ходи сам, а първолачката ще я закарам. Да ви се оплача, нашия татко вчера на всичкия зор реши да пие бира с приятели и даже не знам кога се е прибрал, а можеше малко да ми помогне с носенето на раници и тн. Слава Богу се събуждам без болки в корема.

# 607
Честито момичета, нека растат весели и безгрижни малките юнаци, а на вас бързо възстановяване!

# 608
Към мамите с Хашимото се обръщам, как ще се промени дозата ви след раждането, ще спирате ли хормона?
Колко време след раждането ще пускате изследванията и колко често?
Моята ендокриноложка ми каза след раждането да намаля дозата на 50 микрогами и на третия месец да пусна изследвания и отида на преглед. Хормона се намалял за да може да се кърми безплатно без да се предава през кърмата ,а ако няма да се кърми може би ще трябва да се отиде по- рано на преглед.

# 609
  • София/Севлиево
Мони и Хариом,честито!Бебенцата са достатъчно големи и ще се справят.Бързо възстановяване и скоро да сте си у дома Heart
Хариом,и Слави се роди с такива пъпчици,ще минат,не се притеснявай.И аз тогава имах някаква неясна инфекция...

# 610
Честити бебчета, Моника и Хариомче! 😊
Желая ви здраве и бързо възстановяване!
Как сте? Разкажете, ако искате.
Аз съм с болки и не знам до кога ще изкарам. АГ ми каза да лежа и да не ходя далече, че има риск да ми се спукат водите. Имам мисия да избутам до 1 октомври. Опитвам се да почивам, но имам една почти тригодишна октомврийска принцеса, която е след операция и сме си вкъщи и то детето си иска неговото. И на мен ми писна да ме боли и да не мога да се грижа за детето. Само се надявам всичко да е наред.

# 611
Честито, момичета! Да са ви живи и здрави малките бебоци Heart

# 612
Здравейте, момичета! 😊
Първо, честити бебчета - да растат здрави и весели, а мамите бързо да се възстановят 😍

Аз се присетих да попитам за две български "традиции" - носи ли се "почерпка" за болничния персонал все още или това е отживелица? Ако да - какво ще приготвите?

Бонус въпрос - след изписването най-близките членове на семейството идваха ли/ще идват ли у вас или се прибрахте само с мъжа и детето в семейното жилище? Simple Smile Чудя се, дали да ида да напазарувам някакви бонбони, бисквити и подобни ако ще идват гости вкъщи 🙈🤷‍♀️

Хубав ден 🤗

# 613
Честита радост, момичета! Нека са много здрави и щастливи и маминки и бебчета! Бързо възстановяване и скоро гушкане!!!

# 614
  • до най-прекрасния мъж
Мони, Хариомче, честити ви юнаци. Да са здрави и скоро всички дружно вкъщи да се гушкате. На двете ви бързо възстановяване. Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт