Коремът вече доста натежава, ОКТОМВРИ бързо наближава - Тема 14

• 45 797
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Честити бебчета🤗❤ Пожелавам ви да растат здрави и щастливи и бързо възстановяване на вас!!
Много се вълнувам като прочета, че някоя от нас е родила 😊

# 616
Честити нова бебенца! Чудесни новини за добро утро Simple Smile много бързо взеха да се раждат.

Останалите мами да държим фронта още малко Simple Smile

# 617
  • Казанлък(Бургас)
Еха! Цели две бебета!
Мони и Хариомче, честити синове! Да са много здрави и щастливи ! А на вас бързо възстановяване! 💖

# 618
Събуждам се и си имаме още две бебчета!Какво по-хубаво!!💙💙

Мони и Хариом , бъдете здрави вие и вашите синове, само щастливи мигове от тук насетне и скоро да се гушкате вкъщи!! 😍💙💙

# 619
  • София
Ето това е едно страхотно събуждане! Heart Exl
Честити да са ни двете юначета! Да растат смели като майките си, здрави и мноооого щастливи! Blue Heart

# 620
Честити бебенцааа, бъдете много здрави и се възстановявайте бързо 😊
Аз съм в 34г.с. и не знам защо непрестанно се притеснявам да не родя особенно с тези неприятни усещания и боцкания отдолу. Имам стягания на корема, но рядко и безболезнено.

# 621
Честити още две смели юначета! Много да са здрави, момичета, на вас бързо възстановяване. 💙

За почерпките за родилното със сигурност ще накарам мъжа ми да купи почерпка от типа на торта, баница или питка, напитки, алкохол и т.н.
За изписването най-вероятно заради Ковид само пред болницата ще дойдат моите родители, брат ми и родителите на мъжа ми. Аз съм родом от друг град и родителите ми със сигурност ще се отбият и до вкъщи за обяд, преди да си тръгнат. Хубавото е, че свекърва ми и свекър ми живеят в същия вход и може просто обяда да го направим у тях, за да няма в нашия дом суматоха. Но така или иначе това са най-близките ни хора и аз не бих лишила нито един от тях от тази емоция, да посрещнат първото си внуче. 😊

# 622
Мони, Хариомче, честити юнаци💙
И пак казвам абстрахирайте се от тези килограми, важно е бебчетата да са здрави, големи,  малки...
ladymagic какво решихте с др Кълев? Къде ще раждаш, нормално, секцио? Знам, че е трудно с малко дете , но гледай да си почиваш, още малко остана😘
Аз отивам да си пусна пкк, да видим какво става с този хемоглобин.

# 623
  • au bout du monde
Честито на родилите мами! Сега започва приключението😁

# 624
Не взехме крайно решение за болницата, но ще съм секцио пак. Той каза, че ако тръгна да раждам преди 1.10 ще сме в Селена заради неонатологията при евентуална нужда. Ако избутам до тогава ще изберем дата за секциото, но вече в коя болница ще се реши по късно. Чакаме пък ще видим се разбрахме в крайна сметка. Аз искам Селена, но каквото той каже. Без него не раждам.
Ти как си? Кога ще ходиш пак на преглед?

И пак казвам абстрахирайте се от тези килограми, важно е бебчетата да са здрави, големи,  малки...
ladymagic какво решихте с др Кълев? Къде ще раждаш, нормално, секцио? Знам, че е трудно с малко дете , но гледай да си почиваш, още малко остана😘

# 625
Еха, Хариомче, Мони честити бебоци Simple Smile Flowers Hibiscus

Азалия, как си днес ?

# 626
Честити юнаци и от мен на Хариом и Мони Simple Smile Да растат здравички и скоро да сте си вкъщи!

# 627
Честито на родилите мами!
Да бъдат живи и здрави бебоците,послушни и на вас бързо бъзстановяване!
Започна се с бебетата, само аз ли още не мога да повярвам?! Кога писахме за повръщане , кога сега честитки . Много вълнуващо Grinning Heart

# 628
Одри, добре се чувствам, всъщност и вчера добре се чувствах. Събирам урина, правиха тонове, наред са. Чакам консултация с кардиолог, единственото кофти е че не дават никаква информация почти, от изследванията снощи, за тоновете.. но ми сложиха абокат тази сутрин, ще видим до къде ще я докараме.

# 629
Не взехме крайно решение за болницата, но ще съм секцио пак. Той каза, че ако тръгна да раждам преди 1.10 ще сме в Селена заради неонатологията при евентуална нужда. Ако избутам до тогава ще изберем дата за секциото, но вече в коя болница ще се реши по късно. Чакаме пък ще видим се разбрахме в крайна сметка. Аз искам Селена, но каквото той каже. Без него не раждам.
Ти как си? Кога ще ходиш пак на преглед?

По принцип ми каза, че мога и да не ходя, направо на датата, гладна и жадна, иначе другата седмица след понеделник,  мисля към сряда,  четвъртък,  но нали и аз трябва да лежа, че да устискам до датата. Днес съм страшно подута, отидох до лабораторията и кръста ми стана дроб, сега пак се проскам в хоризонтално положение.

Общи условия

Активация на акаунт