Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормалното време за заздравяване на пъпчето след раждането?
Как да се грижа за пъпчето и бебето след раждането?
Кога могат да се използват ластични колани след нормално раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормалното време за заздравяване на пъпчето след раждането?
-
Как да се грижа за пъпчето и бебето след раждането?
След раждането пъпната връв трябва да се подсуши и обработи със спирт, докато напълно зарасне. Процедурата се извършва при смяна на пампата до 20-ия ден. Това помага за заздравяването на пъпчето. След падането на пъпчето, то трябва да бъде почистено със спирт и изсушено. Процедурата трябва да се извършва при смяна на памперса до 20-ия ден. Това помага за по-бързото заздравяване на пъпчето.
-
Кога могат да се използват ластични колани след нормално раждане?
-
Как мога да намеря стъклени бебешки бутилки?
-
Как да се справим с жълтеницата при бебето?

и мога ли да я мокра вече спокойно във ваничка или само трябва да я поливам. че досега само се поливаме с канче, а ми се иска да я изкъпем и накиснем хубаво във ваничката. тя може ли да е полуседнала в нея или още е малка. вие как процедирате?
темата отново е супер

За тези шишета да питат в аптеките. На нас..в Ст-З искат обикновенни шишета със каучукови биби....а тези шишета са обикновенни..приличат на тези от сипор. За такива ли питаш?
Как намирате време да пишете, направо ви се възхищавам. Аз хем имам помощници и едвам смогвам.
, но трябва да има ред и правила иначе нещата ще излязат извън контрол. Ако имаш нужда от някаква информация ще се радвам да съм ти от полза.

/ та вярно ли е?Желая ви с бебка бързо влизане в крачка.