Зимата на прага чука - ОКТОМВРИйчето във мама се гушка :)

• 15 979
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • -
Здравейте и от нас!Хера страхотна страничка  Hug много благодарим!Честит имен ден на всички именници днес и специално на бебока на KaliMa!Честито на BILINGAM И VENIRA !Да са ви живи и здрави бебчетата момичета и скоро да се завърнете при нас!На мамите 2 в 1 успех,хайде момичета малко остана дръжте се докрая-няма да останете без да родите Simple Smile
А сега чакайте да ви се оплача ние с моята Мария през какво преминахме тия дни...за малко щяха да ни вкарат в болницата,заради жълтеницата.Що рев изревах няма да ви казвам-като отивах да раждам не ме беше страх,но сега как се бях уплашила #CrazyХодихме в понеделник при доктора и той като каза-още сте жълти/тя е вече на 33 дни/ето ви направление отивайте веднага в болницата/това става в 4ч следобяд/.Естествено аз не отидох веднага,а на другата сутрин,като преди това хубавичко си поревах през ноща...Отиваме във ВМИ сутринта и още от вратата там ни посрещат с въпроса къде са ви изследванията?Ами нямаме,защото доктора се опита да ме убеди,че в амбулаторни условия не се правят изследвания на билирубин/оказа се,че не е вярно/и за целта ни пратиха в лабораторията,където си платихме 18лв за кръв,защото нямаме направление.Резултатите и са средна работа,но лекарката от ВМИ прецени че няма смисъл да ни приемат,защото това е кърмаческа жълтеница и ще премине.Изписа ни едно сиропче и друг вид глюкоза и така...сега сме си вкъщи и се радваме,че ни се размина.Искам да питам нещо-проверих по ЕГН-то на Мария здравните осигуровки и пише-лицето е с непрекратени здравноосигурителни права и не съществува в пациентската листа.Някой знае ли какво означава това?

# 31
  • Откъм Варната
valka77 За жълтеничката на мен педито ми каза да преварявам 100 г водичка със 1 ч.л. захар

# 32
  • -
KaliMa аз давам преварена водичка още от самото начало,но не помогна.После и предписаха глюкоза,но явно при нас ще стане по-бавно с тая жълтеница.Давам и чай от шипки,заради вит.С.

# 33
Честито на новопоявилите се бебоци  Heart Eyes
Честит имен ден на всички именници   bouquet
Да кажа нашите мерки - родихме се 3300 и 50 см на 17.10. Термина ми беше за 24.10. Родих секцио, което ми е трето подред. Засега се кърмим, надявам се да продължим все така - каката я кърмих до 11 месеца.
KaliMa - аз първия път бях така, имах мнооого желание. Но при мен кървенето спря още преди втората седмица, та не сме чакали един месец.  Wink
И нашето пъпче падна вчера, лекарката каза да не го топим във ваничка още 1-2 дни и после вече може.
Miki m за стъклените шишета - аз съм купувала от аптеката на Camera, има и малки и големи.
За яденето на малкия да ви кажа аз как процедирам. През деня го оставям хубаво да се събуди и да поплаче малко да огладнее хубаво и тогава го храня. Но през нощта само да се размрънка малко и веднага го храня, не чакам да се събуди. Той си хапва и продължава да спи - така и ние си спим  Hug

# 34
  • София
Здравейте момичета!

Честито именник Калима, и наш бебчо днес има имен ден, да са ни живи и здрави!

Момичета, много съм разтревожена, дори взимам хомеопатични хапчета за успокоение. Бебчо много повръща, орига, свива се, явно го боли стомаха. И то не веднага след хранене, 30-40 мин се държиме прави, после като го сложа почва да се гърчи и повръща и не малко, а направо фонтанообразно. Мисля да го заведа на лекар днес. Снощи цяла нощ се дондуркахме - яде, повръща, хълца, и пак същото, направо откачам, не знам какво му е Sad

Поздрави от нас!

# 35
zдравейте Grinning
Искам да ви съоб6я,4е днес се появи на бял свят първодордната дъ6еря на Мариела,която съ6о като мама носи това име. Heart EyesБебката се е появила таzи сутрин 4реЗ планувано секцио и тежи 3 килограма и е 48 см.Да им е жива и zдрава малката и много радост да им носи.  bouquet Hug

# 36
  • София
Здравейте на всички  и честит имен ден на именниците Hug. Честито на мамите BILINGAM И VENIRA . Да им растат здрави и красиви бебчетата   bouquet Честита дъщеря и на Мариела  Heart Eyes Да и е жива и здрава.
Аз тази сутрин отидох до 2-ра градска, защото имах съмнения, че изтича по малко околоплодна вода и нали вчера видях това слузесто нещо на гащите, та днес се запътихме. Прегледа ме един много намусен лекар и честно казано доста ме заболя. Но каза, че имам разкритие само 1 см и още нямало да ме приемат, а съмненията за изтичаща вода не били верни  newsm78. Нещо ме хвана доста страх след тоя преглед  Rolling Eyes . Айде успех на всички и чао от мен засега

# 37

И аз Ви черпя, за пъевия месец на моето мишле!Нека ми е жив и здрав, защо с тази мойта болна свекърва са ми се настръхнали косите.

# 38
Здравейте и от нас!Хера страхотна страничка  Hug много благодарим!Честит имен ден на всички именници днес и специално на бебока на KaliMa!Честито на BILINGAM И VENIRA !Да са ви живи и здрави бебчетата момичета и скоро да се завърнете при нас!На мамите 2 в 1 успех,хайде момичета малко остана дръжте се докрая-няма да останете без да родите Simple Smile
А сега чакайте да ви се оплача ние с моята Мария през какво преминахме тия дни...за малко щяха да ни вкарат в болницата,заради жълтеницата.Що рев изревах няма да ви казвам-като отивах да раждам не ме беше страх,но сега как се бях уплашила #CrazyХодихме в понеделник при доктора и той като каза-още сте жълти/тя е вече на 33 дни/ето ви направление отивайте веднага в болницата/това става в 4ч следобяд/.Естествено аз не отидох веднага,а на      другата сутрин,като преди това хубавичко си поревах през ноща...Отиваме във ВМИ сутринта и още от вратата там ни посрещат с въпроса къде са ви изследванията?Ами нямаме,защото доктора се опита да ме убеди,че в амбулаторни условия не се правят изследвания на билирубин/оказа се,че не е вярно/и за целта ни пратиха в лабораторията,където си платихме 18лв за кръв,защото нямаме направление.Резултатите и са средна работа,но лекарката от ВМИ прецени че няма смисъл да ни приемат,защото това е кърмаческа жълтеница и ще премине.Изписа ни едно сиропче и друг вид глюкоза и така...сега сме си вкъщи и се радваме,че ни се размина.Искам да питам нещо-проверих по ЕГН-то на Мария здравните осигуровки и пише-лицето е с непрекратени здравноосигурителни права и не съществува в пациентската листа.Някой знае ли какво означава това?
Валка 77,да ти кажа как третираха нашия проблем с билирубина тук.Зна4и още в на4алото бяхме много жълти4ки и ни казваха все зад прозореца да го държим,на колкото се може пове4е светлина,а и да го събли4аме отвреме навреме съвсем голи4ък за да го напи4а слънцето и само  о4ите да ги предпазваме с нещо.На втория ден,тоест деня когато ни изписваха нивата бяха 12 и малко .Ходихме да ни ги мерят на 7 ден и бяха се ка4или до 15,6.Казаха ни да отидем на следващия ден пак да ги мерим защото трябва да се наблюдава дали се повишава или продължава на същите нива.При ниво 17 ги вкарвали бебоците в болница.И пак ни казаха да го държим колкото се може пове4е голи4ък на слън4ева светлина(зад прозореца,де) и ние го изпълнихме.На следващия ден нивото беше спаднало до 13,6 и ни се рамина болницата без да са ни карали да  даваме никакви води,захари и историй.Дано твоето съкровище се размине с болницата.Стискам палци.
     Барабана,тук смятат третирането на пъп4ето със спирт за стар метод.Нищо не сме слагали.Къпехме го още от първия ден,само ни казаха след баня да го изсушаваме добре и да го 4истиме 3 пъти на ден.Има се впредвид с една навлажнена във вода кле4ка за уши се потупва много нежно да се по4исти ако има малко кръв и после се подсушава.Падна ни на 6 ден Laughing
     4ЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИ4ЕТО НА КАЛИМА.
     4ЕСТИТА ДЪЩЕРИ4КА НА БИЛИНГАМ,МНОГО ДА СЛУШКА МАМА.
     4ЕСТИТ СИН НА МАМА ВЕНИРА.С ГОРДОСТ ДА СИ НОСИ ХУБАВОТО ИМЕ(нали сме по4ти адаши Mr. Green.откакто тез 4ужденци не могат да ми пройзнесат името съм Деннис и аз Mr. Green)
     4ЕСТИТО И НА МАМА МАРИЕЛА,ДА ПАПКА МНОГО И ДА РАСТЕ БЪРЗО.
     МИШЕ,4ЕСТИТА МЕСЕ4ИНКА
.
     Лоша нощ изкарахме ние,днес ме на доки да видиме как ще разрешаваме проблема със сополките.

# 39
  • София
ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЕТА! Да са най-послушните и най-щастливите! Да радват и да са обичани!
 Ние продължажаме да сме 2в1 и да ни тресе нервата.Не стига друго, ами сутринта се повреди асансьора и трябваше да се търкаляме 9 етажа пеша....Писна ми!
 Надежда, като гледам май с теб сме на един и същи хал(с термин 22.10 и все още неродили)...И аз мисля да съм във Втора градска.Вчера ми казаха, че ако не родя днес, утре трябва да постъпя в болницата (това ми го казаха на ЖК).На теб какво ти казват?
 Ох, момичета, стискайте ми палци, че нервите ми свършиха.......

# 40
  • София
Здравейте, мамчета!! Аз съм декемврийка, но сега в ролята си на гордо щъркелче с голяма радост ви съобщавам, че

baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni baloni baloni

ДНЕС 26 ОКТОМВРИ МАМА  kL30pa7ra РОДИ СВОЯТА ДЪЩЕРИЧКА ЙОАННА!!!
МАЛКАТА ПРИНЦЕСА СЕ Е РОДИЛА В 10.45 ТАЗИ СУТРИН, ТЕЖИ 3800 ГР. И Е ДЪЛГИЧКА 51 СМ!!!

Мама kL30pa7ra е родила нормално, с епидурална упойка и с нетърпение чака да нагушка малкото същровище! smile3525

Да е жива и здрава малката Йоанна, да има весело и безгрижно детство и много приказни моменти с мама и тати!!!
На всички вас пожелавам най-послушните и сладки бебчета!

# 41
  • София
Да е жива и здрава малката Йоанна и да радва много мама bouquet  Heart Eyes

# 42
Пишеви 1 щастлива мама.след далго чакане на 22.10(5 дни след термин)се появи нашия сладуран Красимир-3200гр. 49см. сас секцио.Изписаха ни вчера и сега полека започвам да визам в час.Поплаква малко преди да му доиде часа за кърменето ама нали си е бебе няма как.Кърменето ни е малко проблем защото мама много я боли,а нали след това трябва и да се изцеди тъй като гърдите и са станали като футболни топки.Мисля че имам проблем със зърната не са много добре оформени и някои може ли да ми каже дали тези силиконови зърна вършат работа?Иначе за през ноща днес мисля да пробвам да си я събирам и когато иска през ноща да му давам от шишето че то не е работа да се цедиш по нощите.

# 43
Здравейте от един от малкото останали комплекти на промоция!

Ние сме добре, тоновете ни са отлични, аз нямам и грам разкритие, а вече ме водят преносила и ако до понеделник нищо не стане влизаме в болница. Това малко ме беше разстроило вчера, но днес съм отново невъзмутимото теле  Laughing
Да попитам за тапата - може ли да бъде само нещо кафеникаво или задължително трябва да има слуз и кръв? Защото след прегледа за разкритие започнах да зацапвам гашите с нещо кафяво, ама кръв няма... newsm78
Честити големи малки радости на Тарлежче, Венира, Билингам, Мариела, Клеопатра, Таси и всички останали, които пропускам! Здраве и прекрасни мигове заедно![/color]

# 44
tasi на мен при първото ми казаха, че не са ми оформени зърната и трябвало да ползвам силиконови зърна. Но се оказа, че неправилно съм го държала. Сега малкия си суче и ушите му пукат. Със силиконовото зърно ще му трябва повече сила за да суче. Слагай си компреси с дефламол между храненията - много успокоява зърната.
 ooooh! забравих ЧЕСТИТО СИНЧЕ?   bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт