Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормалното време за заздравяване на пъпчето след раждането?
Как да се грижа за пъпчето и бебето след раждането?
Кога могат да се използват ластични колани след нормално раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормалното време за заздравяване на пъпчето след раждането?
-
Как да се грижа за пъпчето и бебето след раждането?
След раждането пъпната връв трябва да се подсуши и обработи със спирт, докато напълно зарасне. Процедурата се извършва при смяна на пампата до 20-ия ден. Това помага за заздравяването на пъпчето. След падането на пъпчето, то трябва да бъде почистено със спирт и изсушено. Процедурата трябва да се извършва при смяна на памперса до 20-ия ден. Това помага за по-бързото заздравяване на пъпчето.
-
Кога могат да се използват ластични колани след нормално раждане?
-
Как мога да намеря стъклени бебешки бутилки?
-
Как да се справим с жълтеницата при бебето?
. Желая ти също от все сърце много здраве, радост, късмет и семейно щастие! 
оплаках ви се
.

,а майка му кръстосва къщата защото не ми се удава през деня да спя,вече ходя като дрогирана и се чуда батериите ми до кога ще издържат
,вече и къпането не действа за приспиване,след баня като ги опули едни очички.Незнам дали обърна деня на нощ,но коликите много я мъчат горката накрая и аз ще почна да се гърча с нея,ужас като я гледам как се мъчи и на рев вече го изкарва поне в началото не беше така,спи,спи и като се стресне
,та се моля по бързо да свърши
. 
, строши се днеска, незнам докато кърмя дали мога да ходя на зъбар, защото ако не мога то след като един ден спра да кърмя ще трябва направо цяло чене да си правя

, но ме тушираха.Гонеха ме да не се замъкна на някъде.Слушаха тоновете на бебчо и все ме питаха нямам ли контракции и не усещам ли тези , които отчита апарата.А аз нищо не усещах.Мислех си , че на другия ден вече ще започне процедурата по предизвикване на раждането.Вечерта както си лежах и гледах телевизия започна да ме боли кръста.Направи ми впечатление, че това става на равни интервали.Споделих с момичето от стаята, а тя каза "Ставай и се разхождай, за да получиш разкритие и засечи на какви интервали те боли и кажи на дежурната акушерка".Това стана около 22,00часа.Ходих , ходих и наистина бяха на аравни интервали от 5 мин.Казах на акушерката и тя започна да подготвя документите ми.След около 30 мин. ме попита събрала ли съм багажа си.Взехме всичко и хайде към родилното.Часът беше 23,30часа.Направо ми дадоха нащница, преоблякох се, поразходих се още малко и след това другите процедури-клизма тоалет и все такива едни нещица.Вързаха ме на апарат и се почнаха страшните болки в кръста.Само този кръст ме болеше, а като лежах още повече ме болеше, ама не ме пуснаха да ходя.
.След тома ми пуснаха система, биха ми инжекции.Направо ме бяха успали с нещо.Заспивах и след малко виках от болка.Всичко беше като един сън.Започнаха напъните.Преместиха ме в родилна зала и там с три бързи напъна в 3,20часа изкокна моя дребосък с големи бузи.Веднага се обадих на мъжа ми , а той милия не можа да повярва, защото също си меслеше че стане всичко на другия ден.
имам най-хубавата дъщеря Анна-Софиа роди се на 24.10 в 10:58 тейи 4.100 и 54 см сладур голям е за радост на мам и на тати. Поздрави на всички и успех на чакащите!!!! Искаше ми се снимка да ви пратя ама... не виждам как?
Ходихме пак на контролен преглед сутринта за жълтеницата и още не ни е минало
Тя би ти помогнала от колкото да навреди. Виж да ти изследват билирубина вместо да плещят глупости.