Зимата на прага чука - ОКТОМВРИйчето във мама се гушка :)

• 16 454
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • Някъде в Европа...
friki , Честит рожден ден! Като за начало ти пожелавам малкия мишок да расте с темповете, с които расте моя Ради и от бързо бързо да настигнем другите бебоци, нищо, че нашите бяха най-малките Grinning. Желая ти също от все сърце много здраве, радост, късмет и семейно щастие!

# 181
Честит рожден ден на Фрики, да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват  :hug:

Ха добър ден и от мен, още една кокошка с мързел, ама моя от големите  Twisted Evil

Хера много кофти това със зъбите, дано се оправиш бързо  Peace

При нас нощта въобще не мина спокойно, ама моето май нощна птица се очертава пък да си му мисли майка му, татко му вече почти се изнесе в другата стая Mr. Green Като се събуди в 3,15 до 4,30 не щя да ги затвори тез очи, и нито в кошарата, нито в леглото на мама, откачих, на ръце заспива само като я сложиш някъде е надава един вой, че и комшиите са ни чули сигурно. За сметка на това като дойде 7 часа сутринта та до 9 часа вечерта спи като ангел тъпан да и биеш на главата не и пука, само за манджата се буди smile3515 

Та това е от нас за сега  Hug оплаках ви се  Embarassed

# 182
Ха здрасти пак от нааааааааааас!!!!!!!!!
Фрики 4естит ти празник да си жива и здрава и от насетне само хубави мигове newsm59.
ХЕРА наистина ти съ4увствам,най-вероятно и аз ще те последвам към зъболекарския кабинет,ама имам  още малко време.
ЛЕЛЯ ЗЕЛЯ най-вероятно твойта принцеса да си е обърнала режима,т.е. деня с ноща.

# 183
ЛЕЛЯ ЗЕЛЯ най-вероятно твойта принцеса да си е обърнала режима,т.е. деня с ноща.

ама то си е такъв режива още от болницата, въобще не знам как да го обърна Twisted Evil

# 184
     AIR,нашите бебета освен по малкото килца си прили4ат и по 4ипите нослета Mr. Green.Току що гледах снимките.И малкия Андрес е взел носа на мама Laughing.Абе на мама се е метнало мом4ето,всеки който ни познава си го казва.И по носа и по трудното и бавно събуждане и по поспаливост....4естити ви 4 килца,все така да папка малкия юнак.На нас ве4е ританките не ни стигат до врата Mr. Green Mr. Greenкоето озна4ава,4е растем.

# 185
Аир, честити килограми и сантиметри на Ради! Все така да расте и да ви радва! Фрики, честит ти рожден ден!
Аир, по какво се определя дали може да се използва кенгуру? Аз имам едно на бертони, с три положения е, с твърд гръб и подпора за главата, ама не знам дали вече може да го ползваме че сега като стана студено времето ми се иска да се спестя неудобството на количката и направо сгушени в кенгуруто да си излизаме... Между другото как смятатае да обличате бебчовците в това време? Аз не искам да пропускаме ежедневните разходки ама като гледам температурите а и свекървата ми обяснява колко сме щели да простудим Ваньо и все го завива с още едно одеало и направо си мисля че ще го изнежи точно когато не трябва ама а де... А той си е топъл, не съм го оставила според мен да му е студено нито веднъж ама все ми се обяснява на главата че трябвало да го обличам по-дебело, с терлици, чорапи, ританки, жилетки и не знам още какво. У нас е между 23 и 25 градуса постоянна температура (южно изложение, затова), караме само с една пижамка и боди, ама и ръчичките са му топли и краченцата, тялото определено... Завит е с едно одеалце от полар и това е. Ама за навън вече не знам какво да обличаме... Идеи?

# 186
friki  newsm59  ura Tada  ura
AIR и Саши спи с ръчички навън и си пръцка при смяна на пампито ,а вчера като си вдигнах голичък преди къпане така ме оака .Хич не му и пука където и когато му дойде си върши работата.Браво на Ради за килцата smile3525
Херка и аз съм днес на зъболекар изпитвам ужасен страх .Мразя зъболекари два пъти съм припадала в кабинетите -голяма глезотия съм май.
На нас вече няколко гащеризончета ни окъсяха-ще сменяме гардероба.

# 187
Ние днес ме на консултация.После ще пиша колко дебели и дълги сме станали.Иначе имам много въпроси и сега като засипя с въпросииии педито ще се шашне с мен.Да взема да си ги запиша на един лист, че да не пропусна нещо.Май така ще направя.Иначе ние сме зле с тия колики.Снощи съм плакала с него, на мама пуканката така се гърчеше, а аз псувах, че едно свястно лекарство не измислиха за тия колики.
Исках да Ви се похваля и с нещо друго.Моетя Пухчо днес каза а-гу.Много се зарадвах, защото не знам кога започват да гукат, та не очаквах.Вашите издават ли вече такива звуци?

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 13:07 от mi6ka82

# 188
Фрики Честит Рожден Ден,да си жива и здрава и много щастливи мигове със семейството!  :bouquet]
Цитат
При нас нощта въобще не мина спокойно, ама моето май нощна птица се очертава пък да си му мисли майка му.
Ние сме така от самото начало,мислех си че е временно ама не Twisted Evil,малкото човече когато стане светло заспива сладко-сладко newsm61,а майка му кръстосва къщата защото не ми се удава през деня да спя,вече ходя като дрогирана и се чуда батериите ми до кога ще издържат smile3511,вече и къпането не действа за приспиване,след баня като ги опули едни очички.Незнам дали обърна деня на нощ,но коликите много я мъчат горката накрая и аз ще почна да се гърча с нея,ужас като я гледам как се мъчи и на рев вече го изкарва поне в началото не беше така,спи,спи и като се стресне  newsm45,та се моля по бързо да свърши Praynig.

# 189
  • Откъм Варната
Опа идвам от нощна смяна и пак отивам в леглото че нещо не мога да се наспя

rusavelka мерси за цветята, няма да ми стигнат вазите в къщи   love001

Вече имам с един зъб по малко tooth, строши се днеска, незнам докато кърмя дали мога да ходя на зъбар, защото ако не мога то след като един ден спра да кърмя ще трябва направо цяло чене да си правя

Честито на който има повод, ох нямам сили за нищо вече, отивам да си подремна  smile3524

# 190
Здравейте!
Поздравявам всички, които са се обебили и гушкат своите мъничета!  bouquet
Миналата седмица в понеделник постъпих в "патологична бременост" относно преносването.Няма да ви казвам колко доктори ме обезчистиха Cry, но ме тушираха.Гонеха ме да не се замъкна на някъде.Слушаха тоновете на бебчо и все ме питаха нямам ли контракции и не усещам ли тези , които отчита апарата.А аз нищо не усещах.Мислех си , че на другия ден вече ще започне процедурата по предизвикване на раждането.Вечерта както си лежах и гледах телевизия започна да ме боли кръста.Направи ми впечатление, че това става на равни интервали.Споделих с момичето от стаята, а тя каза "Ставай и се разхождай, за да получиш разкритие и засечи на какви интервали те боли и кажи на дежурната акушерка".Това стана около 22,00часа.Ходих , ходих и наистина бяха на аравни интервали от 5 мин.Казах на акушерката и тя започна да подготвя документите ми.След около 30 мин. ме попита събрала ли съм багажа си.Взехме всичко и хайде към родилното.Часът беше 23,30часа.Направо ми дадоха нащница, преоблякох се, поразходих се още малко и след това другите процедури-клизма тоалет и все такива едни нещица.Вързаха ме на апарат и се почнаха страшните болки в кръста.Само този кръст ме болеше, а като лежах още повече ме болеше, ама не ме пуснаха да ходя. Sad.След тома ми пуснаха система, биха ми инжекции.Направо ме бяха успали с нещо.Заспивах и след малко виках от болка.Всичко беше като един сън.Започнаха напъните.Преместиха ме в родилна зала и там с три бързи напъна в 3,20часа изкокна моя дребосък с големи бузи.Веднага се обадих на мъжа ми , а той милия не можа да повярва, защото също си меслеше че стане всичко на другия ден.
В петък ни изписаха и все още си създаваме режим на хранене.Бях го и по преханила , защото в родилния дом не ми дойде веднага кърмата и имаше запек.
Да се похваля и от таткото, който сега е отпуска и чудесно се разбира със своя малък мъж, много ми помага и сам страшно горда с моите двама прекрасни мъже! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Стана дългичко, но още малко и ще вляза в час за какво си говорите в тази прекрасна тема.
Поздрави , Хера!  bouquet

# 191
Здравейтеее Hug

Фрики, миличка да си жива и здрава и все така щастлива както си сега с твоето малко мъжле.Пожелавам ти когато си решите да си имате и малка принцеска Hug

Евилинка,
ами нестава номера. Mr. Green Голяма лакомия, голамо чудо. Нито чай иска, нито водичка, даже и биба - гладен е милия и няма как храня го. Ще се пробвам пак след седмица , а иначе дано скоро той сам се отучи Mr. Green

Добре дошла на Таралежче Hug

Ох трябва да ставам...

Мами давайте идеи за заглавие за нова тема, че докато с Херка намерим време, ще изпишем тази Mr. Green

# 192
Здравейте искам да се похваля  Party имам най-хубавата дъщеря Анна-Софиа роди се на 24.10 в 10:58 тейи 4.100 и 54 см сладур голям е за радост на мам и на тати. Поздрави на всички и успех на чакащите!!!! Искаше ми се снимка да ви пратя ама... не виждам как? newsm03

# 193
  • -
Здравейте момичета!Леле колко много сте написали...аз нещо не мога да се организирам тия дни и едвам прочетох няколко странички,но не ми остава време да напиша за нас.Ние вчера станахме на 40 дни и посрещнахме първите си гости вкъщи Simple SmileХодихме пак на контролен преглед сутринта за жълтеницата и още не ни е минало Cry AIRвидях че и за Ради са казали,че е жълтичък-казаха ли ви да правите нещо специално?На мен във Вми ми казаха,че е от кърмата,но в петък пак трябва да направим изследвания-ох,дано всичко да е нормално,защото доста се притеснявам.
Да ви се похваля,че моята Марийка пак започна да суче от мене и вече уволнихме помпата Авент Joy Joy Joyсега я ползвам само след хранене и то не винаги,а само ако усетя че са ми напрегнати гърдите.Относно нощното хранене-Мария в началото ядеше в 21-21,30 и после се будеше в 3,но сега от седмица някъде я къпем по-късно и яде по-късно към 22,30 и после се буди чак в 5,30-6,така че нищо специално не сме правили за да махнем нощното хранене,тя сама така си го определи.Само се притеснявам дали и стига като суче от мене,но предполагам че щом не се буди преди 3ч.вероятно и стига.
Честит рожден ден на Friki!Да си жива и здрава и много щастие в семейството!
Честито на новообебените майчета!Големи и здрави да порастнат бебчовците за радост на всички!Ако има още чакащи момичета-успех и късмет!

# 194
  • Стара Загора
valka77 тая песен, че от кърмата е жълтеницата я забрави Twisted Evil Кви са тези доФтори незнам Close Тя би ти помогнала от колкото да навреди. Виж да ти изследват билирубина вместо да плещят глупости.
Фрики миличка ЧРД   bouquet  bouquet  bouquet Да си жива и здрава ти и цялото ви семейство и скоро Андрес да има допълнение - братче или сестриче Heart Eyes
KaliMa на мен зъбарката ми каза, че е от това, че кърмя. За това зъбите ми дават фира. Приемай повече калций за да не станеш като мен Mr. Green Иначе няма проблме да ти правят зъбите..тъй рече моята снощи.
Давайте предложение за заглавие на нова тема, че съвсем ще се омажем пак Crazy

Общи условия

Активация на акаунт