Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 206
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Естествено, че не е. Но са грешни клишетата, че красивите нямат качества. Или са основно меркантилни. Имат бонуса да избират, не да се задоволяват с наличното.
Мъжът може да има определени предпочитания и вкус. Дори и да има сантимент към бивши, две идентични жени не съществуват.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 12:18 от Viviana91

# 106
  • София
Винаги съм се чудила на момичетата натъпкани с комплекси относно външността си.
И винаги съм повтаряла, че грижата и любовта към самият себе си, звънкият характер, лекотата при общуване, интелектът и етичните граници към личността на другият ще ти дадат 490 СС преднина пред всички останали.

Красотата е във всички форми.

# 107
Имат бонуса да избират, не да се задоволяват с наличното.
Явно е нещо лошо. За онези без този бонус, имам предвид.

# 108
Ми честно казано готино е да гледаш как жена ти привлича погледите и долавяш лека завист у друите. Няма как да го отрека това, докато с един крокодил или глиган ще усещаш повече съчувствие.... Но все пак не е толкова важно чуждото мнение, никога не съм търсил някакви миски или модели, целта ми винаги е била обикновено момиче, но с приятен външен вид и характер.

# 109
не ми се е случвало да приличам визуално или да съм сравнявана с бивши..
случвало ми се е да съм с мъж, който върти кръг от бивши - като резерви..нещо като, веднъж заедно - завинаги в списъка ми..
аз се измъкнах успешно от списъка..той се събра с бивша.. Joy психарско ми идва това..

# 110
Комплексите на тема външност говорят и за душевна нищета. При мъже, които търсят жена-аксесоар, това е гарантирано. Самите те не е нужно да са грозни.
Не е недостатък да си красива жена. Недостатък е, ако си мислиш, че заради това ти е позволено всичко. И всички са ти длъжни, че винаги можеш да избираш. Всъщност, изобщо не е така.

# 111
Звънък характер, лекота на общуване, интелект - също тъй генетично дадени като външността. По-лесно е да си сложиш гърди, характер още не се оперира. Най-хубаво е да сме умни, готини, красиви, но повечето не сме.

# 112
Аз към хората нямам особени изисквания. За мен е важно аз да съм слаба, красива, да се харесвам и да имам самочувствие. В тази връзка малко ми е зор кво търси един мъж, всичко приемам като комплимент към себе си. Но отчитам и факта, че не съм на маркета и всичко ми е в сферата на забавленията. Ако си грозна и дебела, но искаш да имаш мъж, определено трябва да имаш добро сърце и кротък характер, та белким някой те изтрае. Ако не искаш мъж, а си си самодостатъчна, на практика можеш да си позволиш всякакво поведение, колкото и да дразниш другите жени. Всичко е търсене и предлагане и където кривата на търсенето срещне кривата на предлагането,там и двойката се мачва.

# 113
  • Варна
Обаче, мъжете трябва да са високи, синеоки, интелигентни обгрижващи и свръхпотентни. Според женските, форумни изисквания.😄

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 12:52 от Viviana91

# 114
Нормално е жените/мъжете в живота ти да си приличат например по интелектуално ниво, хобита или темперамент. На някои качества аз държа и в този ред на мисли, мъжете в живота ми ги споделят. Което не значи, че в еди-кого си търся друг или че по милиони други неща не се различават.
Но това няма нужда да бъде изговорено с хората, като цяло е лош вкус бивши да се обсъждат надълго и нашироко. Някакъв контекст може да се даде, ама анализи на характер да се правят, ненужно и отблъскващо.

# 115
  • София
Звънък характер, лекота на общуване, интелект - също тъй генетично дадени като външността. По-лесно е да си сложиш гърди, характер още не се оперира. Най-хубаво е да сме умни, готини, красиви, но повечето не сме.
Раждаш се бял лист с определена емоционалност и тип нервна система.
Какво ще направиш с тях, само ти решаваш.

Кристина, ти си някъв сталкър на животи и външности. Толкова ли ти е трудно да спреш да се надскачаш и да заживееш нормално?

# 116
Не е недостатък да си красива жена. Недостатък е, ако си мислиш, че заради това ти е позволено всичко. И всички са ти длъжни, че винаги можеш да избираш. Всъщност, изобщо не е така.
В момента на мода е да си мислиш, че всичко ти е позволено, понеже си грозен, не можеш да се вредиш сред красивите, ерго си неоправдан и затова ти се полага.
Ами не, не е така.

# 117
  • София
По- скоро съм съгласна с Нарциза, че хронично злите са грозни хора и са повече от красивите кухарки.

# 118
Обаче мъжете трябва да са високи, синеоки, интелигентни обгрижващи и свръхпотентни. Според женските изисквания.😄

Добре че нямам такива познати жени, иначе щях много да ги гавра.
Хубаво е да имаш критерии, ама айде малко да погледнем себе си какво притежаваме, тогава да искаме някой 'Ален Делон'.
Тез жени тук ми напомниха на една наднормена девойка в тик-ток, която искала мъж над 1,80,ходещ на фитнес и релефен,че и парички да имал... Ех, мечти. Joy

# 119
С течение на времето критериите рязко се свалят пропорционално с намаляващия брой кандидати. Нарича се сблъсък с реалността и е неизбежен.

Общи условия

Активация на акаунт