Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 208
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Тезата, че външността е релевантна на това дето е вътре в теб и носиш като душевност я приемам.
Моята теза е за това, че независимо колко си красив, не е лошо да излъчваш някакъв вид кротост на духа. Твърде наперените и натрапващи външността си постоянно жени, в един момент стават тегави, натоварващи, затормозяващи. В продължение на това, понякога един мъж избира да избяга от подобна претенция или просто му писва и вдига ръце.

Самата аз съм твърде суетна, за да твърдя, че външността няма значение. Но не смятам, че това ми е донесло особен бонус във връзките.

# 121
Мога да искам, каквото си поискам Grin
Обаче мъжете трябва да са високи, синеоки, интелигентни обгрижващи и свръхпотентни. Според женските изисквания.😄

Добре че нямам такива познати жени, иначе щях много да ги гавра.
Хубаво е да имаш критерии, ама айде малко да погледнем себе си какво притежаваме, тогава да искаме някой 'Ален Делон'.
Тез жени тук ми напомниха на една наднормена девойка в тик-ток, която искала мъж над 1,80,ходещ на фитнес и релефен,че и парички да имал... Ех, мечти. Joy
rff2, немога да се съглася напълно с теб. Вярвам, че с течение на времето, изискванията скачат. Неслучайно е казано, че се лъжеш, докато си млад.

# 122
Обаче мъжете трябва да са високи, синеоки, интелигентни обгрижващи и свръхпотентни. Според женските изисквания.😄

Добре че нямам такива познати жени, иначе щях много да ги гавра.
Хубаво е да имаш критерии, ама айде малко да погледнем себе си какво притежаваме, тогава да искаме някой 'Ален Делон'.
Тез жени тук ми напомниха на една наднормена девойка в тик-ток, която искала мъж над 1,80,ходещ на фитнес и релефен,че и парички да имал... Ех, мечти. Joy
Какъв тик ток, ние тук във форума си имахме един ерген с бая наднормено тегло, който си търсеше гадже, грижещо се за тялото си и куп други изисквания към нея.

# 123
човек получава това, което вярва, че заслужава...
най-често действителността е такава..

# 124
  • Далечният изток
Хриси, да, ей така разсъждават красивите - грозната да е добричка и с благ характер, че иначе кой ще я погледне. Аз красавицата неземна мога да си се държа като гад, ама това ми е позволено. Въобще щом съм красива, всичко ми е позволено...

# 125
Всичко е как и на кого се "продадеш".
Примери бол за невзрачни мъже с хубави жени и обратното, за много умни хора, които са партньори с някой доста по-семпъл, за социални, които са гаджета с интроверти и т.н.
Хубаво е да не забравяме, че в ничия връзка не сме и не знаем каква химия протича между двама души. За теб може да е дебела жена от ТикТок, за гаджето й може да е жената, която го кара да се смее до сълзи и му топли душата. И т.н.

# 126
  • София
Изкушавам се да споделя мислите, които ме споходиха, докато четях някои постове.

Запознавам се с мъж - висок, красив, с хубава кожа, с достатъчно коса (цвят няма значение), хубави сини (или пък кафяви) очи. Добре облечен - Tommy Hilfiger отгоре до долу. Тяло стегнато; от него се носи аромат на скъп парфьом. Хубави ръце, прекрасна усмивка. Кани ме в BMW-то (алтернативно може Мерцедес, Бентли, Ферари) и отиваме в топ ресторант. Подразбира се, че той плаща сметката. В общи линии мъж мечта.

Но тъп. Беден речник, прочел 2 книги (едната Винету), с претенции за компетентност по всяка злободневна или тривиална тема. От думите му се лее самохвалство и елементарна простащина.

Ами, съжалявам. Аз съм еволюирала дотолкова, че да бягам надалеч от такива квалитетни екземпляри. Оставям ги на по-непретенциозните.

# 127
Клише до клишето.
Тя и грозната върти пълна програма и прави три вида мусака, че инак бройкаджии ще понатрупа, но дълготрайна връзка няма да създаде. Понеже ù липсват и други неща, освен визията.

# 128
  • София
Рф, отчаянието на някои индивиди е покъртително. Но това не го смятам за нормалност аз.
От кал да е - мъж да е. Или обратно.

Осъзнатите хора имат критерии и не ги занижават защото така, ами се напасват с подходящ и не висят с пръст в уста.

Бази, абсолютно така е. С физика и химия ще задържиш някого до 6 месеца, ако не го отвратиш много преди това.

# 129
Да де, ама ще му дадеш шанс да си покаже, че е тъп. А ако беше някой измачкан, плешив, неподстриган и рошав изобщо няма да стигнете до ресторанта. И тогава каква полза, че иначе е Айнщайн или Паулу Коелю?

# 130
Мен на Томи Хилфигъра ме загуби Simple Smile

# 131
  • София
Не знам защо е масово разпространено виждането, че като имаш критерии, не можеш да ги покриеш самият ти? Има и такива, но има и много, които могат с лекота да дадат поне толкова, колкото искат, че и повече. Много на едро се обобщава.

# 132
  • София
Мъж в La Martina няма как да е тъп Wink

# 133
С риск да ви се сторя твърде романтична ама сега като се замисля за мен външната красота нищо не струва. И не е щот не съм красива, даже много съм 🙈 Ама опитът ми в живота показва, че истинското очарование на един човек идва от личността му. И не съм съгласна също, че грозните отвън са грозни и отвътре и обратното.

# 134
  • София
Тая работа с красивата душа не я разбирам. Но пък различно от масовката, виждам красота там, където другите - не.

Общи условия

Активация на акаунт