Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 231
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Офф - залагам си доброто име, че зад профила на Тодорка69 е мъж.

# 151

rff2, немога да се съглася напълно с теб. Вярвам, че с течение на времето, изискванията скачат. Неслучайно е казано, че се лъжеш, докато си млад.

Много зависи, при някои наистина е така, и тогава като хептен никой не отговори на завишаващите се критерии, на помощ идват котките. Но при повечето след години на сухо, понеже нали никой не достатъчно добър или от много избор не могат да си изберат най-Убавия, се стига до там каквото се закачи или каквото има.
Да не говорим за меко казано странните критерии на някои жени- моя позната, мацка от класа, наистина красива с опашка от мераклии. Беше девствена до средата на 20-те си години, накрая го направи с възможно най-калпавия кандидат. Грозен, отнасяше се зле с нея, изневери, лъжи.... Така и не разбрах какво намери в него, по онова време си имах приятелка и не ми е била цел, така че мога да кажа, че ми е обективна оценката. По-нататък не знам какво точно стана с нея, май изборите и не бяха много по-различни.

# 152
Не, не ти е обективна преценката. Точно е субективна, защото е твоят поглед над нещата. Тя е имала съвсем различни доводи да постъпи така.

# 153
Не мога да подмина Тодорка, нищо не изкоментира за това, което специално написах за нея и "нейния Шрек", но продължава да коментира и да тъпче на едно и също място. Каза, че никоя тук не е с перфектни мерки, за да има някакви критерии относно мъжете. Една дама, мисля, че беше Нарцис, написа идеалните си мерки, но Тодорка подмина и това. Ами, Тодорке, никой не определя твоя живот, бъди щастлива с избраника си. Но не се заяждай с жените, които имат критерии към мъжете. Аз лично имам смелостта да кажа какво съм търсила у един мъж точно и ясно, дори за цвета на очите. Исках ММ да е висок, едър и със сини очи и получих това.
Ще ти кажа нещо, каквито мисли отправиш към Вселената това получаваш. Не може да си набрусучен и да си заядлив, да нямаш желания и позитивни мисли и да получиш нещо хубаво в тоя живот. Насочвам те да прочетеш книгата "Тайната" на Ронда Бърн и ще разбереш много неща.

Спука ме от смях, мерси. Joy
Подминах, защото колкото и да се изтъквате реалността е друга.
Красивите и с повече качества няма да се дърлят всеки ден в бг мамата даващи акъл и самоизтъкващи.
Само чакате някоя пикатна тема да се изхваляте и вдигнете левъла, щот в реалния живот това ви е дефицит.
От къв зор ме определи като 'набурсучена', или истината ви е голяма за преглъщане, та дай да определим някой като кофти персона, щот видиш ли не те подкрепя в мнение.
Нарочно не пиша за моята персона нищо, щот всеки би се изкарал/а като Мистър и Мисис по-по и най-най.
И още нещо, това че някой/някоя е със сини очи не е предпоставка за красив/а.

# 154
Жените се хващат за две неща - пари и сладки приказки. Обичайно и двете. На мъжете вечно им се ще да е само второто.

# 155
Не, не ти е обективна преценката. Точно е субективна, защото е твоят поглед над нещата. Тя е имала съвсем различни доводи да постъпи така.

Възможно е, все пак съм мъж, а тя си беше добра партия. Но това не променя факта, че онзи беше абсолютен боклук, самата тя ми е разказвала много от нещата. Но все пак неведоми са пътищата на привличането, така че....

# 156
  • София
Нека малко изместя темата. Срещала съм мъже, които си търсят жена по точно определен образ и подобие на някакъв образ, който са си изградили в акъла си. Доста безумна идея, но често се среща.

# 157
Офф - залагам си доброто име, че зад профила на Тодорка69 е мъж.

Ти мъж ли си, че определяш така хората?
Това че някой е нов потребител,не е гъст с повечето тетки във форума и го определяте за мъж. Joy
Ако бях мъж до сега да съм ви теглила майните и да са ме банвали, не че и като жена не бих го направила,но по-добре да си пазя нервите за истински хора,вместо да се дърля с някой фантом.

# 158
Не позна, нито седя по цял ден в бг мама, нито критикувам под всяка новоизлязла тема. Ако мога да помогна, ще пиша, иначе не. Просто се опитах да обясня някои неща, които не могат да достигнат до теб и взе да се заяждаш и като обосновка взе да разказваш видиш ли колко е добре да живееш с Шрек в хармоничното си блато.
И, Тодорке, не съм 'тетка' под 30 съм 😀

# 159
Тодорко, няма нужда да споделяш за персоната си. Какъв е шансът жена да сложи такова архаично име, дори да е собственото ù, да го гарнира с 69, да пише като леко облагороден каруцар, да смята жените за априори твърде грозни и твърде претенциозни и да има много против жени с по-високи критерии от от кал да е, мъж да е?
Ну-ла.

Темите тук в никой случай не са пикантни, а предимно тъжни. Много ми се ще повече девойчета и млади булчета да са надути като мене в момента и да не се хващат с някакви отпадъци, ама нà - мечти.

# 160
не мисля, че е мъж..
може би иска да докаже, че грозните са зли.. Joy

# 161
Нека малко изместя темата. Срещала съм мъже, които си търсят жена по точно определен образ и подобие на някакъв образ, който са си изградили в акъла си. Доста безумна идея, но често се среща.
И жени има, които така си търсят мъж.
Според мен се случва в по-млада възраст, преди да си се сблъскал сериозно с реалността и да си осъзнал, че истинските хора вървят с комплект от недостатъци и предимства, както и с поуките от досегашния си опит.

# 162
И жени има, които така си търсят мъж.
Според мен се случва в по-млада възраст, преди да си се сблъскал сериозно с реалността и да си осъзнал, че истинските хора вървят с комплект от недостатъци и предимства, както и с поуките от досегашния си опит.

Може би най-добре обобщаващото мнение в темата.

# 163
  • Варна
С течение на времето критериите рязко се свалят пропорционално с намаляващия брой кандидати. Нарича се сблъсък с реалността и е неизбежен.
Зависи, на каква основа са критериите. Компромисите с личното ниво са по-страшни.

# 164
не мисля, че е мъж..
може би иска да докаже, че грозните са зли.. Joy
Мне, според мен си е мъж. Никът навява определено сексуални асоциации с числото, в същото време е с претенции за готиност в името. Жена не би го ползвала. Освен това има няколко прояви в изказа, които, отново, жените не ползват.
Може да е трансджендър Grinning

С течение на времето критериите рязко се свалят пропорционално с намаляващия брой кандидати. Нарича се сблъсък с реалността и е неизбежен.
Зависи, на каква основа са критериите. Компромисите с личното ниво са по-страшни.
Нерелевантните критерии се свалят, другите не. Не съм забелязала татковите и уйчовите момчета да си свалят критериите, ако нямат изтъняване на портфейла, само защото са поостарели. Защо тогава кифлите да ги свалят?

Общи условия

Активация на акаунт