Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 263
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Рф, точно. То и за мъжете важи същото.

# 526
Преди години имаше един който ми беше голяма тръпка, но никак не отговаряше на типа който харесвам, даже да не кажа леко грозничък. Обаче имаше страхотен чар, здраво тяло и такава усмивка.. Може би с това ме впечатли. Този човек беше постоянно усмихнат и добродушен, отделно знаеше как да омайва жените. Може би защото не е топ красавец и някак се старае но му се лепиха като мухи на мед. Иначе познавам друг който е сравнително красив, но никак не ми харесва като човек. Дръпнат, студе, дума не можеш да обелиш с него. Били сме в обща компания и аз понеже съм любезна и общителна просто исках да разговарям с него като човек, но ми се получаваше много трудно.
Иначе нямам определен тип. По-скоро да е малко, не много по-висок, с добро телосложение и имам ли претенции за цвета на очите? Grinning Държа и най-вече да е добър и отговорен. Няма перфектни. А и перфектните са ми скучни.

# 527
Тематично.
Скрит текст:

# 528
  • СИ
Yum
Конче, ти искаш да @@еш, ама не ти стиска. Че кой ти е виновен, мрънкай си.

Че кой не иска?! Всеки иска. И аз искам. Лошо ли е?        Yum
Само не схванах, за каква вина ми говориш? Виновни не търся.      Yum

# 529
По-скоро ти казват да действаш. Да се развеждаш, да променяш статуквото, а не да се оплакваш.

# 530
  • София
Тематично.
Скрит текст:

JoyJoyJoy

Ми то и на жените не ни е лесно... гледаш оня с 20 санта кочан и 8 плочки на корема как я върти 1 час във всички фигури на геометрията, пък на теб отсреща ти обясняват, как трябва да обичаш него и 6-те му сантиметра безусловно Satisfied

Скрит текст:
Иначе тоз на снимката си е баш за вълк Sweat Smile

# 531
  • София
Ма, чакайте сега, защо да се развежда човека…

# 532
  • София
Щото не е доволен... Тука съм с Криси, човек или предприема нещо, или не се оплаква.

# 533
  • София
То па в бг-мамма да не може да се оплачеш......
От мъж, свекърва, прах за пране.

# 534
  • СИ

Е-е-е-е-е...! Кажи им на другите каки тук, че аз като им кажа не вдяват...! Не искам да се развеждам, искам малко секс. Е... И повече искам, но и на малко ще съм доволен. И понеже от много оплаквания няма полза, гледам да работя по въпроса. Гледам положително, както се казва. Пуснал съм няколко въдици... Все трябва да клъвне отнякъде.

# 535
  • София
Че кога си можел да се оплачеш в бг мама? Тука си казваш проблема, заливат те със 100 кила хейт, и още преди да си напуснал гневно, вече са забравили какъв изобщо е твоят проблем, прехърлили са си личните драми върху него, и са се хванали да се скубят за косите по между си, ега докажат кой е най-голям и най-прав, и на кой никога не може да му се случи същото Laughing

# 536
  • София
Ан така.
Каките да си гледат собствените въдици.

Лъвице, коректно поднесените теми се коментират спокойно и градивно.
В наши дни, всеки тъп човек има достъп до интернет, липсва критично мислене и количеството е за сметка на качеството.

# 537
Госпожата не иска ли ?

Е-е-е-е-е...! Кажи им на другите каки тук, че аз като им кажа не вдяват...! Не искам да се развеждам, искам малко секс. Е... И повече искам, но и на малко ще съм доволен. И понеже от много оплаквания няма полза, гледам да работя по въпроса. Гледам положително, както се казва. Пуснал съм няколко въдици... Все трябва да клъвне отнякъде.

# 538
  • France
Кончо, и на теб не ти е лесно. Животът е за да му се радваме. По всички начини.

# 539
  • София
Конче, я кажи, че ми стана любопитно, на какво викаш въдица, дай примери Smiley

Общи условия

Активация на акаунт