Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 257
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ма, чакайте сега, защо да се развежда човека…

Е-е-е-е-е...! Кажи им на другите каки тук, че аз като им кажа не вдяват...! Не искам да се развеждам, искам малко секс. Е... И повече искам, но и на малко ще съм доволен. И понеже от много оплаквания няма полза, гледам да работя по въпроса. Гледам положително, както се казва. Пуснал съм няколко въдици... Все трябва да клъвне отнякъде.

А с жена си докъде я докара или там вече въдици не пускаш?

# 541
Той пуснал въдици. Ма рибите не знаят или захранката му не струва.

# 542
Кончето, толкова ли няма наоколо разведени/самотни майки/ позастаряващи моми? При толкова материал наоколо да стоиш на сухо и да се оплакваш в мамата, не го разбирам. Отваряй някой сайт, набележи си възрастова целева група и действай. Барни се малко, снимай се, сложи си една две по-добри снимки и лелите сами ще те налазят. Колкото жени има в твоето положение, къде мъжете им не ги поглеждат, или са по чужбина, или чашката ги влече повече, само трябва да си поискаш.

# 543
  • София
Бравос. После комшийките да го разнасят пред жена му.

# 544
И кво от тва, като не му пуска, къв и е проблема? Би трябвало да се радва, че друга и погасява съпружеския дълг.... Simple Smile

# 545
  • София
Мислех си, че Кончето е оправил семейната драма, а то още мисли за въдиците. Нали на почивка щяхте да ходите, какво стана?

# 546
Няма лошо да пуска въдици, че даже и цяла мрежа, ма що тъй няма топки първо да се разведе?

# 547
  • София
Защо му е да се развежда, за да изгуби облагите на семейния живот?

# 548
Защо му е да се развежда, за да изгуби облагите на семейния живот?
То няма семейство, че да има семеен живот. Ако е толкоз гъзорък да не може да си пусне сам пералнята и да си измие чиниите е друг въпрос.

# 549
  • София
Нещо като консултантите сте, на които им искаш черна пола молив, те ти предлагат тюркоазена бохо рокля.

# 550
  • София
Много добре го слушам какво казва - той още преди време написа, че към момента не смята да се развежда, но си е написал предизвестието и го държи в чекмеджето и си е дал някакъв срок (не помня дали написа число, нещо ми се върти три години).

# 551
  • СИ

... Кончето, толкова ли няма наоколо разведени/самотни майки/ позастаряващи моми? ...

Има бе... Не е, като да няма. Ама не искам разведени или самотни майки. Застаряващи моми също. Тоест не искам допълнителни усложнения.Искам семейна и с деца, която също да не иска да се развежда. За единия секс става въпрос. Тоест, малко ми е стеснена целевата група. През това време карам на един полу-платен вариант, ако мога така да се изразя. И си ми е добре...           Wink

# 552
  • София
Хитряга си ти, така ще поделиш вътрешната вина с любовницата, която не иска да се развежда. Сори, пич, обаче и тази гърмят - в един момент и тя ще поиска да се развежда и жена ти ще разбере. Тогава няма да си пускаш предизвестието, а ще те изгонят от рая, че и бой може да ядеш от мъжа на любовницата.

# 553
  • София
Точно семейна му трябва на Кончето, че при другите ще е вярно драма.
Може да разчита на повече дискретност.

# 554
  • София
Тя и семейната е лимонка, защото има мъж, който едва ли ще си затваря очите, ако разбере. А хората с времето стават небрежни и се издават. Едва ли ще е като в руска комедия, когато двамата баджанаци сядат да пият и да пеят.

Общи условия

Активация на акаунт