Мъжете, които търсят бившата във всяка следваща

• 17 239
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • СИ
Хитряга си ти, така ще поделиш вътрешната вина с любовницата, която не иска да се развежда. Сори, пич, обаче и тази гърмят - в един момент и тя ще поиска да се развежда и жена ти ще разбере. Тогава няма да си пускаш предизвестието, а ще те изгонят от рая, че и бой може да ядеш от мъжа на любовницата.

Вътрешна вина ли? Няма такова нещо...! Както казах и малко по-горе, вина не търся. Още по-малко в себе си. Откъде си толкова сигурна, че ще се стига до развод? Изгонване ли? Жена ми още по-малко и от мен иска да си разбутва спокойствието. Колкото до мъжа на любовницата... Знаеш ли? Може пък и да почерпи...?!       Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 556
  • София
Андариел ако не скапе веселото - няма кой Laughing

# 557
  • София
Напротив, веселба ще има Кончето като си хване омъжена любовница. Тогава гледай комедия!
Конче, жена ти няма как да знаеш какво иска и какво не иска, особено ако разбере, че кръшкаш. Нищо не може да се сравни с женската ярост.

# 558
  • СИ

Да бе... Няма? Ако не е Андариел, тогава ще е Босилка. Тука кобри всякакви... Малки, големи и още по-големи.   Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 559
  • София
Само доброто ти мислят, не, че нещо Yum

# 560
  • СИ
Yum
Напротив, веселба ще има Кончето като си хване омъжена любовница. Тогава гледай комедия!
Конче, жена ти няма как да знаеш какво иска и какво не иска, особено ако разбере, че кръшкаш. Нищо не може да се сравни с женската ярост.

Защо жена ми трябва да разбира, че кръшкам? Не може ли без да разбира?
Наясно съм, че ме подозира, проверява и пробва.      Yum

# 561
  • София
Защото в един момент ще станеш небрежен. А и ставате твърде много маймуни в четириъгълника и не знаеш на другите маймуни какви са им целите и колко могат да си сдържат нервите. А ако в момента го играеш като 2-годишен, който дразни мама като се прави, че чупи вазата, накрая ще изядеш един по памперса и ще те накажат без приказка за лека нощ.

# 562
Нали не искала да си разваля спокойствието? Защо те проверява? Противоречиво е.
Yum

Защо жена ми трябва да разбира, че кръшкам? Не може ли без да разбира?
Наясно съм, че ме подозира, проверява и пробва.      Yum

# 563
  • СИ

Нали не искала да си разваля спокойствието? Защо те проверява? Противоречиво е.

Не знам противоречиво ли е или не е. Но ме проверява.

# 564
И защо трябва да се крие? Прибира се една вечер, взема си душче, оправя се - дрешки, парфюмче и.т.н и казва на жена си:
Скъпа, тази вечер отивам при Мими, тя е толкова добра, че се съгласи да поеме съпружеските ти задължения. Обичам те, скъпа, тази вечер няма да се прибирам. До утре и приятна свободна вечер ти пожелавам.

# 565
"... и поздрави Гошо!" Blush

# 566

Да бе... Няма? Ако не е Андариел, тогава ще е Босилка. Тука кобри всякакви... Малки, големи и още по-големи.   Stuck Out Tongue Closed Eyes
А това е само хумор. Представи си наистина да ти го скапя. Не, недей.

# 567
Конче, Конче, ти си типичният кръшкач, който обяснява, че жена му не ще да си разваля рахата, ама в същото време му треперят крачолите да не го хванат. Като не искате уж да си разваляте рахата, що не вземете директно да си кажете, че ви шарят очите за малко креватни авантюри и да си живеете в мир и хармония?

# 568
Няма лошо да се кръшка, ама защо на никой не му стиска да приеме последиците?

# 569
Бих предположила, че в такива случаи причината са децата.
Тя знае, че той няма да ги зареже.
Той чака да порастнат още малко...
Ей такива работи.

Общи условия

Активация на акаунт