💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 75 043
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 345
Братоев е тромав и неподходящ за този формат. Жълтите ще имат големи проблеми с пъзелите, не виждам подходящи, евентуално ако адвокатчето се пробва..
Сините също нямат човек за пъзелите. Гледаха като телета в железница.

# 346
От сините не би ли трябвало на пъзели да са добри Туджаров, Виктория и финансиста? Уж се водят умни.

# 347
Ми от сините този одиторчето, завършил не знам си кой си университет, няма ли малко акъл за тези пъзели..

# 348
Ей го и втория ми любимец - бореца. Хем малко ръб, хем супер странната птица Grinning готин изглежда, не някое лекенце с претенции.
Това този соколара ли е?

# 349
Ей го и втория ми любимец - бореца. Хем малко ръб, хем супер странната птица Grinning готин изглежда, не някое лекенце с претенции.
Това този соколара ли е?

Да

# 350
Красима ми е София Бобчева.

# 351
Красима и на мен много ми прилича на София Бобчева.

# 352
Той ми се вижда най подходящ.

# 353
От сините първоначално Туджаров и финансиста щяха да са на пъзела, ама се сетиха, че им трябва 2-ри мъж за носенето на водата и за това го смениха с Паулина.

# 354
  • Пловдив
На мен пък полицаят ми прилича на Оуен Хънт от "Анатомията на Грей":
Скрит текст:

# 355
  • София
Дано не е соколарът, добър му е профилът, ама с вуйчо Любо Чука и се хвали с това. Тези хора вместо да са в затвора, ни ги натрапват.

# 356
От сините не би ли трябвало на пъзели да са добри Туджаров, Виктория и финансиста? Уж се водят умни.
Е, видяхме ги колко са силни и тримата на пъзели, пълна скръб. Неделчо нареди пъзела за отрицателно време, сините имаха 7 минути преднина и нищо. Този Туджаров по-скоро някакъв схемаджия ми се струва, отколкото да е умен. Финансисчето е въздух под налягане, а Паулина дори не ми се коментира. След силното представяне вчера, днес тотална излагация.

# 357
  • IT
Братоев как стъпваше като японска гейша ситно ситно, горкият. Харесва ми хумурът му, това което не ми хареса и при него, за Мани- Мани да не говорим е как даваха акъли.

# 358
Но нека сме и честни, че Недялко на пъзелите ще си е в собствена категория, която малко ще достигнат. По-скоро да не се излагат значително другите отбори ще е там положението.

# 359
Защо съм запомнила от визитката, че и Александър от жълтите, може да реди  пъзели? Явно нещо се бъркам. Дори смятах, че той ще реди.

Общи условия

Активация на акаунт