💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 856
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 840
Това бобърестото в муцуната,Красима де е супер гнус! Жалко, че има поддръжници.
Явно коментара по отношение на "произход" както се изрази Андрей ,  на член на друг отбор, го е имало(нищо , че не ни го показаха) съдейки по физиономиите на всички и ступора, който имаха няколко секунди.
Но сакън за расизъм дума не може да става, но сексизма под път и над път ни го навират.

# 841
  • София

Игри на волята: България (08.09.2021)
Сезон 3 Епизод 5

Тези линкове, са без реклами, отварят се в чужбина, но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширение - плеър HLS.

На МОБИЛНИТЕ, се отварят без добавки,

за Хром 

за Мозила -

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 00:44 от Mari_Mar

# 842
Досега се смея на факта, че Мани предпочете да си пада на главата от 3 метра пред това да се сблъска с математика. Joy За мен е мистерия тия хора как са минали началния курс и по-горните класове.
Жълтите няма да ги коментирам, всичко сте казали. Идея си нямам кого ще слагат занапред на логическата част от играта. Във всеки случай ще е тегаво там.

# 843
Явно коментара по отношение на "произход" както се изрази Андрей ,  на член на друг отбор, го е имало(нищо , че не ни го показаха) съдейки по физиономиите на всички и ступора, който имаха няколко секунди.
Но сакън за расизъм дума не може да става, но сексизма под път и над път ни го навират.
Със сигуронст е имало расистка шега (според мен към иракчанката), защото тя самата после каза, че Андрей хал хабер си нямал от шеги.
Не знам, но на мен целият отбор са ми....абе дразнат ме, може би без Габриела. Андрей и Александър ми идват ту мъч амбициозни, готови да минават през трупове, за да постигнат целта си. Не обичам толкова крайни хора.

# 844
Братоев си каза още в началото, че хич го няма с математиката, но заради ръста му го оставиха да помага с уравнението. Смятам, че идеята им беше Борис да си го решава. В интерес на истината ако бях аз, бих предпочела да си решавам сама задачата и Братоев да мълчи. Това не е пъзел да ми помогне, а да подхвърля числа отстрани може доста да разконцентрира смятащия. И при другите един беше водещият - Семира не се и обади, при червените Соня решаваше, Неделчо само ѝ помогна с няколко бързи изчисления когато беше забила (поне това видях аз).
За пръв път гледам Игри на волята този сезон. Номинациите са типично по Тупаревски - очи в очи да се нареждат хубаво и дори не ги пишат предварително на лист или нещо подобно, за да може да си отмъщават като чуят кой какво говори за тях и още повече да се нажежават страстите. Иначе се надявам Андрей да се върне, за Красима ми е все тая.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 23:56 от Морско_момиче

# 845
  • София
Още не съм прочела предходната тема, но ето ме в тази. Bowtie

В анкетата гласувах за Морунов, Неделчо и Туджаров, не че искам точно (само) те да са на финал, но си мисля, че те ще стигнат.

# 846
Отдавна си личеше, че Андрей не е харесван в племето си, но не очаквах да е толкова масово.
Не смятам, че той ще гласува скоро за Братоев, въпреки че в тази игра /а в голяма степен и досега/ последният беше безполезен. В него има някакво чувство на чест, солидарност и уважение като към елитен спортист.
На мен поведението на Братоев също не ми хареса. Щом сте имали уговорка да се номинира силен мъж, защо не го направи сам?

# 847
Със сигуронст е имало расистка шега (според мен към иракчанката), защото тя самата после каза, че Андрей хал хабер си нямал от шеги.
Не знам, но на мен целият отбор са ми....абе дразнат ме, може би без Габриела. Андрей и Александър ми идват ту мъч амбициозни, готови да минават през трупове, за да постигнат целта си. Не обичам толкова крайни хора.
Не съм сигурна обаче , че е към Самира....
И да!
В това племе са ми супер г..ни, изключвам Андрей за сега.Но той ако оцелее и иска да остане ,ще трябва да им влезе в тона.

# 848
  • Germany
Мисля си, че има малко “загубени в превода” при този Андрей. Той ли не може да се изрази добре на български, мисловната дейност ли не тече гладко, не знам. При  русото маце от отбора му същата работа, нищо, че си е българка.
Неделчо е човекът😉 Дано не откачи нещо по време на играта и да се издъни, но много позитивен. Всичко му се струва яко😆

# 849
И аз намирам това с 5-10 минути за тъпо - или минаваш, или не, толкова.

Е как да стане?Една кифла да заседне по трасето и отбора е до там.То няма да има състезания за гледане.Всички битки ще приключат бързо,  бързо.

# 850
Извинявам се, но да не пускам чаршафи ..

Ей тази математика не я разбрах от двата поста!!!???

# 851
Борис смяташе 44х825 като 40х80 + 4х25 и забрави за 4х800 и не му излезна сметката.
Иначе математиката за едни е лесна, за други трудна. Смятам, че имаха достатъчно време за задачите.
Каква е тази математека? Опитах се да ги сметна 40х80 + 4х25 + 4х800 и пак не дават 44х825.

Изпуснал съм една 0 горе на 80 трябва да е 800

И вече се насметох и аз, трябва пак да му видя сметките.

# 852
не знам за другите варели, но от видеото ясно се вижда, че 240 см варел стига до около устата на Братоев, който е по-нисък от тези см, така че леко се правят на луди

# 853

Впрочем, някой беше писал - той каза, че баща му бил текстописец на Сигнал. Колко ли текстове на песни трябва да е написал за една група, за да се нарече неин текстописец? Защото аз доста техни песни по текстове на Александър Петров открих, например...

За визитка в игри на волята и половин песен стига;)

# 854
  • London
Братоев скорострелно ми опротивя, тъп, лустросан и долен.

Има и мъжка злоба....Братоев го доказва. Яд го е че не е във форма и че не е единствения с успешна спортна кариера. Реално другите в отбора са пишман спортисти с изключение на тях двамата като погледнеш реално. Колкото до задачите,аз лично от спортист не очаквам да е добре в тях, би било по-скоро изключение от правилото. Точно заради това ми се струва, че някак го прецакаха този отбор....., защото така разпределен няма шанс да финализира състезанията пръв макар и подготвен физически.
Хъм там имаше и юрист консулт или нещо подобно....ама явно и той е спал по математика.

Не на шега всичко съм забравила от математиката и аз.....та и аз сигурно щях бая да трия и потя докато се сетя какво и как се решава. 😆

Общи условия

Активация на акаунт