💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 868
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 020
Туджарчето голям симпатяга, този сезон даже май е най-красивият мъж, обаче го бие сачмата яко...язък.

# 1 021
  • Испания

Туджарчето голям симпатяга, този сезон даже май е най-красивият мъж, обаче го бие сачмата яко...язък.

И според мен е най-красивият във формата, но е разглезен от женско внимание.

Александър преди малко каза, че тяхната задача е била по-трудна, видели сме това с височината на варелите /аз му писах за Батоев и варела/. "Гледайте внимателно за такива детайли, вие сте интелигентни хора".

В този момент заминава за Дания.

# 1 022
Подкрепям! Чудно ми е,че Братоев е смятан за безполезен в отбора. Та той даде доста адекватни съвети дотук преди игрите,също бая варели снощи поноси. Що се отнася до математиката,той си го каза човека Simple Smile.
На мен еднакво антипатични са ми Красима и Андрей,като на втория му отчитам това,че е супер подготвен. Просто има нещо в него,което ме дразни.
Съгласна съм. Мен ме изненада масовата критика в темата спрямо Братоев. Това, че за него отборът, групата са важни, в момента играе своята роля, когато е важно племето да се запази. И не мисля, че само е стоял със скръстени ръце.
Затова ли номинира Андрей? Хайде моля Grinning
Сега като му сложат на Андрей една игра за баланс и някой пъзел някоя мацка може да го елиминира.
Още помня как Ана Мария елиминира Март...

# 1 023
тези варели в повечето случаи събират около 200 л.  високи са около 90 см

Не ги мери, защото тези варели не са като онези варели Smiley
Смайли пусна линк точно за момента, когато изрично се каза, че едните варели са 120 сантиметра, следващите два пъти повече и т.н.

Понякога се чудя за колко тъпи ни смятат сценаристите... Thinking

# 1 024
  • Буркина Фасо
както се казва - "погрешно тълкуване" Smiley

# 1 025
Сигурно нищо не разбирам, но за мен това не е гръб на жена. Не виждам нищо красиво. Ако беше с къса коса, щях да помисля, че е мъж.

Скрит текст:
Елена в гръб.

Това е снимка на която позира, със сигурност не изглежда така страшно на живо.

Разгледах ѝ инстаграма и има много снимки, където изглежда напълно ок. Например ето тук никога не бих я объркала с мъж - https://www.instagram.com/p/CKvvpP4JBCl/

# 1 026
  • София
Ана-Мария беше институция и се превърна в нарицателно! Не знам дали скоро някой ще я бие.

НО, съм адски доволна, че отстреля Март, който се скатаваше заради контузения си крак. Изобщо всеки удар по жълтите балерини беше кеф.

Елена може да има стряскаща физика, но истински плашещото у нея е смехът. Тръпки ме побиват всеки път.

# 1 027
  • Испания
Позира, не позира - това е нейното тяло, на мен не ми харесва и за мен е грозно. Който иска, да бъхти, за да прилича на мъж.

Бау!

Скрит текст:

А смехът ѝ е ужасен, но пък има такива, които ѝ пишат в ИГ и се възхищават от него.

Неделчо: "Аз кога ще направя социален женски контакт?"

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 21:01 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 028
Кадрите с "отшелника" ме дразнят почти колкото кадрите с ревящите сестри.

# 1 029
  • Испания
Лелееееееееее, намериха кука! Съвсем за шарани ни взеха.

Кадрите с отшелника са гнусни.

# 1 030
  • София
Кадрите с "отшелника" ме дразнят почти колкото кадрите с ревящите сестри.

Да, много нескопосано измислено, изиграно и монтирано.

# 1 031
  • София
Аз не вярвам, че изяде жабата.

# 1 032
Нали не бъркам, че Бамби е момче?

# 1 033
Защо пусна змиите вчера, но не пусна жабчето днес...

# 1 034
Нищо не яде. Доста елементарен и смешен сценарий е този с отшелника. А и плажа един мижав. Голяма скука ще е там извън битките. В Сървайвър си строяха, риба ловяха.

Общи условия

Активация на акаунт