💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 749
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 185
Оставям режисирания разговор за пред камера между Милена, Самира и Туджаров настрана, но двете недоволни жени защо не и го казаха директно в очите на Паулина, ами трябваше да си шушукат?
Нямат смелост да й го кажат. Така е по-лесно зад гърба.

# 1 186
На Андрей ще му изпишат вежди, вместо да му избодат очите. Ще стане като с Юлиян. Само дето той се владее и засега няма груби пререкания.
Горката Стейси. Много нелепо се контузи.
Браво! Точно!
Ако траеш виновен, ако говориш още повече!
А по повод Юлиян(съжалявам,ако вече е коментирано):
ЖЕЛАЯ МУ ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ! ТОЙ ЗАСЛУЖАВА ДА ИМА ДО СЕБЕ СИ ЧОВЕК ,КОЙТО ЩЕ ГО ОБИЧА ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ВСИЧКИ!🍾🍷❤️

# 1 187
  • Далечният изток
Защо с главни букви?

# 1 188

Милена беше седнала, защото редеше кубчета, които не бяха толкова високо. А тя не можеше да се изправи сигурно?
И без това кубчетата не бяха наредени като хората.

Паулина реже клона, на който седи.

По принцип е точно така. Особено за “клона“, но предполагам, че по-лесно е било да сменят Милена, от колкото тя да се изправи. Все пак изправен е по-кофти, от колкото седнал в/у нечий рамене.
Абе едва началото е. За сега имам търпение да видя какво ще е развитието, като категорично отказвам да имам фаворит. Току виж ме разочаровал Grinning

# 1 189
  • В светлината на слънцето
Не мога да си откроя все още (лично за мен) фаворити. Състезатели, които са ми харесвали и съм имала някакви очаквания, ме разочароват, както и обратното. Утре може да е различно. Абстрахирам се от факта, че все пак гледаме онова, което е по сценарий на продукцията (поне като поведение). Но със сигурност имам няколко особи, на които силно стискам палци да излязат от играта сред първите. Не ми е нужен такъв пълнеж.

# 1 190
  • Пловдив
Късно ви чета, но забелязахте ли на халките- червен отбор, Елия и сие не могат да минат, Димо казва - не мога да почна да отброявам 5 минути- трябва да има паднал във водата. Син отбор-Паулина леко под скочи на въжето, поиска 5 минути и Димо започна да отброява.

# 1 191
  • London
La Catrala, Паулина не даде на Милена да бута дънера, за да има сили да мине по халките. Дори и Димо го изкоментира по този начин. Неделчо направи същото, за да може Стоян да си отпочине. Няма как племето да го приеме по начина, по който го тълкуваш ти.
Аз не го тълкувам. Аз това чух че говориха Семира, Милена и Туджаров.....Семира каза на Милена,че те мислели, че тя не иска да участва и да бута.

# 1 192
Хубав епизод като цяло.
Спокойствието на Андрей, атакуван от племето си.
Поведението на Братоев, нямащо много общо с поведението на капитан и лидер.
Бойците "изкълваха" храната на кокошките и после Мани плака, че са гладни.
Една начална учителка по английски мина оттам ( 7м трасе от висящи халки ) откъдето професионален военен с пет мисии в Афганистан не успя.
Един 51 годишен полицай се раздаде до последно, независимо от всичко.
Пожарната команда отново доказа, че се състои от железни мъже.
Победата на победителите може да се окаже пирова с оглед на създалата се обстановка в племето след нея.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 23:41 от Bengun

# 1 193
  • Испания
Морунов гледа епизода с колегите си в пожарната.

Късно ви чета, но забелязахте ли на халките- червен отбор, Елия и сие не могат да минат, Димо казва - не мога да почна да отброявам 5 минути- трябва да има паднал във водата. Син отбор-Паулина леко под скочи на въжето, поиска 5 минути и Димо започна да отброява.

Така е по регламента "според зависи".

# 1 194
La Catrala, Паулина не даде на Милена да бута дънера, за да има сили да мине по халките. Дори и Димо го изкоментира по този начин. Неделчо направи същото, за да може Стоян да си отпочине. Няма как племето да го приеме по начина, по който го тълкуваш ти.
Аз не го тълкувам. Аз това чух че говориха Семира, Милена и Туджаров.....Семира каза на Милена,че те мислели, че тя не иска да участва и да бута.
Не само на финала на епизода се чу. По време на играта сините коментираха, че Милена не иска да играе. Така е изглеждало отстрани.

# 1 195
Това с отшелника е голяма глупост към момента - само змии, жаби, гнусотии. Много нереалистично да живее там седмица, да не говорим за по- дълго време.
Относно Семира мисля, че сама се вкарва във филма. След играта отиваш при Паулина и й казваш, че се чувстваш пренебрегната, че искаш да те включва в другите игри, а не да ходиш да мрънкаш пред камерите и да сплетничиш зад гърба. И аз не харесвам прекалената амбиция на Паулина, но тя беше близо, бързо реагира, качи се, реди и успя. Важното е, че не ги издъни.
Браво на Неделчо - каза им на хубавиците, че той е капитан, че той решава и спря протестите.

# 1 196
Защо с главни букви?
Не викам , само акцентирам!
Извън  мрежите(чиито правила ги няма черно на бяло) главните букви са акцент.
И да искрено пожелавам на момчето всичко най-добро!

# 1 197
За Красима и Андрей - антипатията им е взаимна. Но докато в името на отбора Красима е готова да си партнира с Андрей, той отказва.
Всъщност Красима влачи варелите заедно с мъжете, че и отгоре премина. "Пречеше" на Братоев на малките варели, които и тя можеше да мести. Та в тяхната игра, реално се е справила на повече елементи от волейболиста. Сглупи с явната си антипатия към Андрей и настройването на момичетата. Но все още смятам, че е най-добре подготвена от жълтите жени(а тук Андрей също я подценява или цели да я уязви). Двете фитнес-културистки не смятам, че притежават издръжливост. Нещо като миналогодишния надут въздухар забравих му името.

Плажчето си е точно за Симеон - планирано и подготвено. Представям си да отпадне на баланс от някоя крехка дама тип Милена? И това момиче ще стои на плажа?

Браво на Приключенците!

# 1 198
  • София
А според мен точно Братоев ги сплотява.
Така е, вярно е, сплотява и нахъсва още от първия момент - "Тук ще умрем. Не съм бил на по-гадно място. Няма четка и паста за зъби, гладен съм, студено ми е, неудобно ми е, мрън-мрън-мрън...", " Най-лошото възможно нещо ще е да се върнат и двамата"... Joy
Вярно, че и Андрей не е най-острият нож в чекмеджето, не знам защо му трябваше да казва, че няма да играе, ако се налага да спасява Красима, но извън това нищо лошо не е направил, старае се в игрите, раздава се. Е, вярно, малко е странен, но като си тръгнал да играеш отборна игра, трябва да си готов да поемеш рисковете да има хора, с които не си на една вълна.

Радвам се за Приключенците и се надявам утре Мани да е номинирана и да поеме пътя към дома. Не стига, че е ужасна простакеса, ами и е такава неописуема смотла, не знам как е възможно съвсем нищо да не може да направи на този терен - нито може да тича, нито да се катери, нито да хвърля... Пълна трагедия в три действия.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 00:07 от Reinа

# 1 199
  • Sofia
Оставям режисирания разговор за пред камера между Милена, Самира и Туджаров настрана, но двете недоволни жени защо не и го казаха директно в очите на Паулина, ами трябваше да си шушукат?
Нямат смелост да й го кажат. Така е по-лесно зад гърба.
То,по принцип,и това е част от играта-задкулисие,стратегии,коалиции...
Колко,обаче,точно това са целяли тези двечките,е вече друга тема. Wink

И на мен ми се гледат игри с плуване.Дано наистина времето и морето позволят да има повече такива.

Общи условия

Активация на акаунт