222 летни рокли и зимни якета в НЕМСКАТА тема

• 25 724
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
asyalein,
Как точно едното дете е тествано в друг ден? Децата ги тестват в училище понеделник, вторник и петък. Ако само на едното не признават, защо признават на другите? Те са тествани по същото време.

мама-ени,
при нас географията е подобен предмет, а учителят по музика взе оценките от първия срок миналата година, поради липса на оценки вторият срок. Ами, благодаря, синът ми едва изкара 4 първия срок, че го мързеше да учи ноти.  Вторият го хванах, поправи се детето, писа домашни, участва в час и за какво? Получи същата оценка. Как да го мотивирам да учи  тогава?

# 211
  • Germany
Бела, за БВ четох, че учениците ще си си ползват ученическите карти на местата, на които им трябва достъп. Приема се, че всеки ученик е или тестван или ваксиниран.

# 212
Да, така е за БВ.

Много емоции в темата. Аз съм доволна, че учителят, заради когото преподавах математика през последните 2 години, тази година няма да преподава на моите деца.
Иначе съм на мнение, че на учениците в гимназия трябва да се помага минимално, и то само ако поискат помощ. Така и правя, по-здравословно е за тях. Контрол, но дистанцирано.

Някой да има мнение за Duales Studium към SAP?  Големият е много впечатлен, правили им презентация и той се навил, направо го е решил. Това 17-годишните са интересна порода говеда.

# 213
Moni и аз съм чела, но докато от клуба не ми го потвърдят не мога да направя записване. Условията да са ясни за мен. Това чакам.
tania6 мерси. Не се сетих сама.

# 214
  • Немция
asyalein,
Как точно едното дете е тествано в друг ден? Децата ги тестват в училище понеделник, вторник и петък. Ако само на едното не признават, защо признават на другите? Те са тествани по същото време.
При моите деца има разлика в тестването. В едното училище е в понеделник, сряда, петък. В Грундшулето е вторник и четвъртък.
Тестхефтове не съм чула да има при нас, а звучи много удобно.

При тениса на открито не са искали тестове досега.

# 215
Бибит,
При нас в града инциденцът  е над 100, затова навсякъде, вътре и вън, важи правилото  3G.  За футболен мач на открито им искат Тестхефта или обикновен тест на децата.

# 216
  • Немция
Бибит,
При нас в града инциденцът  е над 100, затова навсякъде, вътре и вън, важи правилото  3G.  За футболен мач на открито им искат Тестхефта или обикновен тест на децата.
Дени, и в нашия град инциденцът е над 100.

За другите спортове не знам, за тениса на открито не изискват тестове.

# 217
Бибит навън не ни искат.
Правим сега договорите за залата за зимата , от средата на окт.

# 218
  • Немция
Бибит навън не ни искат.
Правим сега договорите за залата за зимата , от средата на окт.
Да, да, разбрах.
Отговорих на Дени. 😀

# 219
  • DE
Аз се зачудих, подписах документ за два пъти седмично тестване, а са им казали 3 пъти Thinking
Сега и вие коментирате 3 пъти, а съм сигурна, че пишеше 2, прочетох го няколко пъти.
На сина ми даже са им казали, че училището предлага ваксина. За сега го оставих сам да решава, но съм по скоро за. Само го посъветвах да е от еднократните да не се разправя с дупечене няколко пъти, дано имат избор от повече ваксини.

# 220
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Дени, незнам къде и защо е тествано в събота. По телефона са ги отсвирили и не са аргументирали защо само за това не важи тестхефта.

До сега ги тестваха пон-ср-петък, сега от тази седмица ще е два пъти, незнам кога ще е втория път.

Мьос, нямам идея за това следване, но звучи добре. Според мен е по-добре от предното му желание. А и щом е решил , къде се буташ ... 🤣

При нас Fraunhofer предлага интересни неща, погледни дали около вас има. Те са с различни Schwerpunkte.

# 221
Включително и по небенфехер моят син прави контролни лятото преди ваканцията.
Тестовете му ги признаваха и в тениса и в курса му по японски.
Сега даже вместо 2Х , правят 3Х седмично и не са казвали, че няма да му се признават.

Mößbauer-Effekt, не съм наясно с Duales Studium към SAP , тази година ни предстои практикум, та там ще се ограмотявам.

# 222
  • Немция
Аз се зачудих, подписах документ за два пъти седмично тестване, а са им казали 3 пъти Thinking
Сега и вие коментирате 3 пъти, а съм сигурна, че пишеше 2, прочетох го няколко пъти.
На сина ми даже са им казали, че училището предлага ваксина. За сега го оставих сам да решава, но съм по скоро за. Само го посъветвах да е от еднократните да не се разправя с дупечене няколко пъти, дано имат избор от повече ваксини.
В училището на големия ми син от тази седмица започват 3 пъти седмично тестване, досега бяха 2. Получихме имейл.

Мисля, че ваксинират учениците само с Бионтех, няма еднократни от типа на Янсен, доколкото съм информирана.

# 223
В писмото до нас от училище си пишеше, че ваксината е Биотех на 2 приема. То друга за деца до 18 г. засега май няма одобрена. Засега отказваме.

# 224
  • DE
Значи има ограничения. Вероятно и ние ще изчакаме.

Общи условия

Активация на акаунт