Дългото чакане след трансфер-тема 94

• 47 641
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Miiims277
Според мен е супер!
Хайде успех до финал ти желая!

# 526
Че добре си..... ще пускаш ли пак...
Кръвния ми в клиниката е за Неделя Ден 11.Реших днес да пусна ,понеже ми се розовеят едни чертички на Престото от ден 5

# 527
Че добре си..... ще пускаш ли пак...
Кръвния ми в клиниката е за Неделя Ден 11.Реших днес да пусна ,понеже ми се розовеят едни чертички на Престото от ден 5

Чудесна си! Пу пу
Няма за какво да ти е свито.
Аз см на 13ти ден с 50 ЧХГ и има за какво да ми е свито, но ти трябва да си пълна с оптимизъм и щастие Heart

# 528
Shantii Heart Пожелавам ти цялото щастие на света ! Следя историята ти и ти пожелавам едно хубаво ЧХГ Heart
Пожелавам на всички момичета да сбъднат мечтата си !
Пътят ,по който минаваме е труден и много бодлив ! Успех ,успех,УСПЕХ Heart

# 529
Shantii Heart Пожелавам ти цялото щастие на света ! Следя историята ти и ти пожелавам едно хубаво ЧХГ Heart
Пожелавам на всички момичета да сбъднат мечтата си !
Пътят ,по който минаваме е труден и много бодлив ! Успех ,успех,УСПЕХ Heart

Дай Боже на всеки да има детенце! ❤
Успех, Мимс! След 9 месеца твоето прекрасно бебе да изплаче пред света, а защо не и 2 💗

# 530
Хайде ще чакаме още по прекрасен резултат в неделя

# 531
Май няма да удържа до утре, момичета Sad
От 1 час ми е лошо, премалява ми, ниско кръвно 92/65 с висок пулс, кафеникавото зацапване продължава вече 5ти ден, менструални болки като на контракции, 37.3 температура (но тя може би е от циклигеста)…май май, картинката за утре не е оптимистична вече. Ако въобще до утре изкарам без да ми дойде цикъл Sad

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 22:36 от Shantii

# 532
Но шпа имаш ли предписано, успокоява коремната мускулатура, дават го обичайно в доза 3 приема по 2 таблетки?

# 533
Но шпа имаш ли предписано, успокоява коремната мускулатура, дават го обичайно в доза 3 приема по 2 таблетки?

Пих, мила, но НоШпа никога не ми е действало…

# 534
Пробвай да се поуспокоиш, дихателни техники, дълбоко дишане, медитация. Тъй или инак, нищо не можем да спрем, но поне да не натискаме газта на процесите... Успех! ❤️

# 535
Пий нещо да вдигнеш кръвното може от това да ти е лошо.... знам че е много изнервящо като ти кажат успокой се но трябва да си легнеш и утре ще се покаже.... нямаш избор

# 536
Дани, добър съвет, ще пробвам сега.
Кики, лежа, скъпа, знам, че нямам какво да направя, квото е писано, това ще е. Ама поне намалих надеждите за утре, за да не е голямо разочаронието. Хапнах малко шоколад и леко живнах, но като цяло цял ден съм отпаднала и сънлива, сумарно съм работила 2 часа, като парцал бях целия ден.
С тия болки, ако до утре не дойде, ще е чудо. Може да се мъчи да се изхвърли… Sad
Благодаря ви за съветите ❤❤❤

# 537
Shantii, нищо не знаем още, утре е денят. Силата е с нас, каквото и да трябва да видим и приемем. При всяко положение ще е най-доброто по някаква необяснима причина. Хайде да разбием прогнозите за разнообразие!

# 538
Аа днес какво си на преглед...или ще си пускаш тест... малко съм изгубила връзката

# 539
На тест е, след 48 часа от предишния.
Аа днес какво си на преглед...или ще си пускаш тест... малко съм изгубила връзката

Общи условия

Активация на акаунт