ОСМИ клас 2021/2022: Учебната година предстои, нека по вода да им върви!

• 35 622
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Благодаря за хубавите пожелания, момичета!!!
Честит празник на всички именици и софиянци!!! Аз като един столичанин в повече Wink бях забравила за днес!!! Срам.
Стискайте ми палци,.че утре съм да РСR, ако всичко е наред в неделя летя малко по служба (много мразя да пътувам и съм голям спек вече поне три дни)...
Инвизибъл, много миорно звучиш, но те разбирам. Имай вяра!

# 586
Наборът не харесва нито класа, нито класния който им води 14 часа на седмица
...................
Мъчно ми е за него  , аз май повече страдам като родител
Абе, момиче, минали са само 2 дни. Как така ще страдаш?! Другата седмица ще ти се върне нахилен, казваш, че е контактен. Аз, на моята щерка, хич не и вързах..... Я, да се оправят! Миналата година ходих на психолог, имах съмнения за подхода си. Тежък пубертет кара, рано почна, дано и по-рано излезе. Психолога ми каза - точно на тази възраст са си толкова самодостатъчни и така вглъбени в себе си, че не търсете вината в себе си. Сега - с нашите обстоятелства, разбира се. Но, като го осмислих и почнах да наблюдавам, без да се шашкам, видях, че е живата истина. На сутринта ме мрази и ще ходи по собствено желание в социалните, да си сменя семейството, вечерта идва да ме целува и да ми каже  - Мамо, обичам те най-много на света! Smiley Ай,  да се оправят! Ние, като че ли, не сме били пубертети?!

# 587
  • София
Ох, Гретел, разсмя ме Kissing Heart Моят пубер по едно време миналата година беше изнамерил номера на социалните - да вземели мерки, то такъв тормоз за учене не се търпял Joy И после "Мадре/май е от испански, "майка" /, много си готина, обичам те!" Идеше ми да го разкОстя Hug

# 588
Ох, Гретел, разсмя ме Kissing Heart Моят пубер по едно време миналата година беше изнамерил номера на социалните - да вземели мерки, то такъв тормоз за учене не се търпял Joy И после "Мадре/май е от испански, "майка" /, много си готина, обичам те!" Идеше ми да го разкОстя Hug
Бебче, от 2 години ми цитира конституцията, ама по буква и запетая, в частта за нарушаване правата на човека. Само се моля, да не ме лепне критическата, докато тя не е излязла от пубертета. Но вече съм предупредила най-сериозно благоверния да си мисли варианти за спасение, ако се засекат нещата....Grin

# 589
  • България, София
Леле, отнесох се.
Честит имен ден на днешните именици! Бъдете здрави и благословени, носете имената си с радост и гордост!
Честит празник на София!
Не ми е роден град. Но в София са минали повече години от живота ми, отколкото в родния ми град. И си я обичам и милея като за роден град.

# 590
  • София
Казах ли, че щях да разкОстя набора?! За миналата година се отнасяше, но без малко да го направя сега Joy Върша си аз нещо, той ми разказва за философията  - учителката разказвала много готино, като приказка, чак се унесъл. Но, когато чул домашното, рязко се разсънил - да изберат кой герой от дадените им 3 филма е по-мъдър и защо /героите са в трио, поотделно и да трите филма/. Мислел да не влиза в следващия час по философия. Ей тук картинката на моя телевизор замръзна, никога досега не го е правил. Поех дълбоко дъх, вдигайки глава към него, но видях ехидната му усмивка  - гъбаркал ме. Като видя присвитите ми очи, каза "Ооопаааа!" и хукна да бяга. И добре направи! Погонихме се из апартамента, посмяхме се хубаво. Май няма да се налага да подавам документи за помощта за осмокласници Joy

# 591
  • София
...да изберат кой герой от дадените им 3 филма е по-мъдър и защо /героите са в трио, поотделно и да трите филма/.
Моля те, кажи кои са тези три филма?
Такова домашно би предизвикало голям ентусиазъм у моя син, той обича такива задачи с филми.

# 592
  • София
Кали, Властелинът на пръстените, Хари Потър и Стар Уорс

# 593
  • там някъде...
Кали, Властелинът на пръстените, Хари Потър и Стар Уорс
лелеее, защо навремето и на нас не даваха такива яки домашни.... 🥺

# 594
  • София
Това наистина е яко домашно. Само не разбрах каква е точно задачата. Детето ли трябва да си избере героите и да им направи нещо като сравнителен анализ или как?

# 595
  • София
Ох, това с якото домашно е въпрос на гледна точка. Ако трябва да гледам трите филма, за да си напиша домашното, ще се побъркам. Никой не е моят (гледала съм със зор малко от Властелинът). Но пък когато наборът каза, че трябва да пишат есе, аз се въодушевих... Въпреки, че и аз давам филми за домашна...

# 596
  • Ланкър, планините Овнерог
Егаси якото (по тийнски). И трите филма ( по-скоро поредици) са топ.
В духът на драмите ни по свикването и напасването, ето това ми хареса

# 597
  • София
Ох, това с якото домашно е въпрос на гледна точка.
Разбира се Hands V ! Нали излагаме своите гледни точки и затова ни е толкова пъстро и полезно тук Hug.
Мога професионално да се аргументирам защо за мен е яко, но се опасявам да не досадя с нещо извън темата. Често се смеем вкъщи, че моят син следва и "висше" за филми наред с училището си.

Гита Ог, съгласна съм напълно, че този надпис трябва да го има във всяко училище.

Днес екскурзията е била страхотна, младежът се върна с тен на лицето и болящи го крака, но щастлив.
Не беше много словоохотлив, но очичките му грееха. Свърши се с "глезотиите", от понеделник истинското училище си започва с 6 часа ИЕ и 2 ИТ.

# 598
  • София
Да ви кажа честно, не разбрах какво точно се иска, не се сдържах и отидох са го питам. Избират само 1 филм, пишат есе защо един от дадените герои е по-мъдър, като се аргументират уверено Hug

# 599
  • София
Бебчо, а той въодушевен ли е, т.е. харесва ли му тази задача?
Първата идея за тема на есе, която ми хрумна за тези три свята на изброените филми, е "Лоши ли са лошите герои - напр. Саруман, Волдемор и Вейдър?"

Общи условия

Активация на акаунт