Есенното слънце гали вече бузките на ЮЛСКОТО човече!

• 11 820
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
 честито на всички месечинки Simple Smile

ние се на Памперс 4 и съм много доволна, а за млякото на Хип.
Жорито, обади се на педиатърката ти  има много ефикасни хомеопати4ни лекарства да ти ги кажи .
Ние предполагам,че вече сме минали 7, 500кг. във вторник ще разберем колко тежим и ще правим ваксината Пентаксим.

# 121
Аз пък не одобрявам постъпката на Светлана от Биг Брадър. Дори и да е имала проблеми, защо ги казва на цяла България? А и толкова цигари и алкохол през бременността.....чак ми се гадеше да я гледам. А и сега като кърми - пак пуши. Няма да су учудя, ако другите и гледат детето Sad
Ели- радвам се, че са ти дали паричките, но ми е чудно защо ще търсиш друга фирма. Не искат да ти плащат майчинството ли newsm78

# 122
  • somewhere over the rainbow
И аз нямам петна,и не съм имала. Бе изобщо през бременността ми се подобри всичко-и кожа и коса /която вече окапа hahaha/, и нокти. Невероятно, но факт newsm78 Освен по корема,по нищо не ми личеше,че съм бременна,а после по нищо не ми личеше,че съм раждала bowuu
Жоржи,или е скок или е стачка-симптомите са подобни. Аз вече толкова им свикнах,че не ми правят впечатление, и през ум не ми минава,че ще се отбие или ще спре кърмата. Давай на Митето да суче много често,ако трябва на половин час по 2-3 глътки. За 2 дни минава при нас. Peace
Аз отивам да изразя гражданската си позиция!

# 123
здравейте влизам за малко
честито на всички месечинки  да са ви живи и здрави и много послушни!
maira благодаря ти за информацията не се учудвай за мазнината преди 5г. когато родих Марти нямаше никаква информация за това кога да захранваме и кога не изцяло се доверихме на нашата педиатърка четохме много книги и най вече четохме Димков(моята майка ни е отгледала нас със сестра ми по тази книга) и навсякъде пише че се слага малко мазнина ние слагахме краве масло, дори въвъ една от книгите пишеше че можете да давате различни кашички но не ли шавайте децата си от картофеното пюре със малко масло за тях това било деликатес. слага се мазнина за по-добро оползотворяване на мастноразтворимите витамини и за снабдяване с есенциални мастни киселини.
вчера беше времето прекрасно и ние бяхме сред природата Валери не можа да се наспи
днес е лошо времето и сме си във къщи аз съм със страхотно главоболие отивам да се лекувам
П.П.Narina стискам палци за утре аз съм сигурна че ще го вземеш
Ели, радвам се за парите най-после

# 124
Благодаря за поздравите! Честито и на другите, които празнуват днес и специално на Ясмин!  Heart Eyes
Имате виртуална почерпка и от нас:

# 125
Жоржи не се отказвай,мила.Период е.
Не ми се е случвало но другите майчета са ти обяснили как да се справиш.Пробвай и с люлеене на бебето докато суче.
При Галко номерът минава ако е кривичък някога  Peace

Ели честито ти финансова инжекция.Време беше  Heart Eyes

Нарина успех с изпита и да те питам ти как храниш? И какво стана с твоите проблеми с гърдите  Thinking

Ние днес също гласувахме семейно  Joy  Joy

Честити месечинки на бебенцата!

# 126
Наде, благодаря за почерпката Hug По-вкусни торти не съм яла, а и си помислила и за другите момичета, дори остана. Някой да иска второ парче?

# 127
  • някъде
Наде, мерси за почерпката   cook, но бива ли така и без това имам много излишни килца, а сега и с тези деликатеси  Crazy   261uu
Ние не гласувахме, защото гледахме да се разхождаме повече защото може и да е като за последно днес, от утре го дават студено, а другата събота сняг cold Nature Snowman

# 128
Здравейте момичета! Да се разпиша и аз на половината темичка. Flutter
И при нас като при някои бебенца имаше стачка, май за втори път ми се случва - гладна е, а не иска да захапе и плаче, трябваше да се цедя и така видях, че кърмата май е взела да намалява. #Cussing out Затова веднага си взех от чая на Хип и засега има ефект - повече не се повтори този епизод. И дано не се повтаря! Praynig
И днес успяхме малко да се разходим, много е гадно, че вече се стъмва толкова рано. Какво ще правим зимата, не ми се мисли. Колко хубаво беше, че имахме възможност да се разхождаме от юли до сега, ама вече нямааааааааааа Cry
Лека вечер на всички!

# 129
Пламе, не забравяй че като се отвикне от помпата не може да се изцеди много. Поне аз съм така а и много момичета с аго казвали. Та възможно е трвогата ти да е неоснователна.

# 130
Честити месечинки на, Киара на мама Amerie.Николас на мама WinnieThePooh,Марти на мама Nadejda,Али на мама merry_lu,Ясмин на мама maira,
И аз имам малко петънца след бременносттс и много ме дразни тива, и 5-6 кг имам да свалям, и това ме дразни Joy,ще видим как е оправяме това.
За морковите- и нашите са есенни newsm78.
Наде, Марти е станал голям хубавец, забелязвам Wink
Момичета на вашите бебоци как им се отразява смяната на времето? Павел заспа към 18 и сега не знам как ще го будя baby_neutral, вече съм споменавала, че ранно му се приспива. А сутринта се събуди в 6 наспан, но като върнах с 1 час стана 5, ужаааас. Не искам така Naughty
А и често се сещам, а сега ще го напиша MAXIN, мила, защо не пишеш вече? Sad

# 131
Betta-аз мисля, че ако използваш екологично чистите моркови ще си по-спокойна, от колкото да купуваш пюрета за бебета-ранни моркови. Аз лично бих дала всичко произведено от селото на мъжа ми, защото знам че няма химикали и нитрати. Дори помолих свеки да ми отдели картофи. Знам, че е голям цапоч, ако си приготвям сама всичко  newsm71 newsm55  food002 1dishes newsm79, но поне знам какво ще сложа, а готовите пюрета ще си купя, ако съм заета за съответния ден да му притопля набързо, а и за разнообразие от време на време.

# 132
Пламе, не забравяй че като се отвикне от помпата не може да се изцеди много. Поне аз съм така а и много момичета с аго казвали. Та възможно е трвогата ти да е неоснователна.
Синеочка, май че може и да си права, ама за всеки случай пия от чая и се надявам всичко да е наред и да мога да кърмя колкото може повече, поне до 6 месец на бебка.
Честити месечинки на всички бебенца, празнуващи днес!
 Wink

# 133
Мерси още веднъж за поздравите! Наде, специални поздрави и за Марти!

За изместването на времето - още не съм усетила промяна. До преди 1 час бяхме на вън. Ясмин спа през цялото време с изключение на 2 бързи похапвания. Сега спортува на фитнеса и се надявам да издържи до към 9 и нещо за банята си Grinning

Аз мисля, че ранните моркови са специален сорт, който е по-сладък от обикновените и може би по-мек за пюриране? За картофа в домашните пюрета бях чела че в началото на захранването не било хубаво..по-късно можело.

# 134
Здравейте, майчета  bouquet
Включвам се малко късно, но не мога да не почерпя виртуално за нашата месечинка  party023  bigdance2
ЧЕСТИТО И НА БЕБЧЕ НИКОЛАС на мама Winnie The Pooh, МАРТИН на мама Nadejda, ЯСМИН на мама maira, АЛИ на мама merry_lu Честито и на всички бебенца родени на този ден!
Благодаря на всички за поздравите! newsm51
lala не съм влизала няколко дни и се изненадах много приятно от снимката Peace

Общи условия

Активация на акаунт