Есенното слънце гали вече бузките на ЮЛСКОТО човече!

• 11 818
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Честита месечинка на Ванеса на  beni812001 !

Както е ясно моят бяс пак не спи.Има енергия за изразходване  Tired
Наскоро си откри гласа-едва днес и го използва с все сила Crazy
Незнам при вас как е но Галко говори на бебешки,по-скоро пищи  Joy

Ние също правим изолация,но добре че кабелите са от другата страна на блока  Joy

Днес тати иска да ни води в Сл.бряг ама ще видим как ще е времето  Thinking

# 136
Честита месечивка на Ванеса, да е здравичка и послушничка и да радва много всички около нея.С тази промяна на времета днес сме станали в 5.30 Shocked Трябва постепенно да и измествам часовете на хранене. Вие през колко време храните бебоците? Ние сме през 3.5 часа.  От днес започва лошото време, ще се побъркаме вкъщи.
Относно памперсите сме на ПАмперс3, 1-2 пъти в началото пропускаше, но сега нямам проблеми. Може и да са и били големи тогава.Снощи ЕВа за първи път се обърна настрани, а сутринта така се беше извъртяла, че главата и беше да решетките, корема гол, одеалото изритано. И като усети че мърдам и веднага   Grinning
Аз раждах секцио и ходих на преглед, освен раната  ми направиха и вагинален преглед, лекарката провери как се свива матката и каза че има още какво да се желае.Не съм се качвала на кантар от 1 месец, но със сигулност имам още поне 5 кила да сваля. Но постепенно започвам да влизам в някой дрехи.
И Ева като че ли прави някаква стачка .Не иска да яде, бута шишето, бибата и върти глава настрани.Трябва да се люшками и пееме, за да започне да папа. Това е от няколко дни.
ПЕтна не са ми се появили, но за сметка на това имам малко стрии, добре че са малко и се надявам скоро да избледнеят.

# 137
  • Варна
аз снощи писах ли писах,а като започнах да публикувам видях че нета го няма #Cussing out
Тъй,сега първо искам да честитя на месечинките от вчера  Party TimeДа са мнооооого здравички и спокойни
Благодаря на всички за подкрепата newsm20незнам какво щях да правя без вас и форума.взех си всичко,тикви,бадеми,чайове и п.р. и ще я видим ние тая работа Crossing Armsняма да оставя нещата така.
Ели,браво мила че си успяла да вземеш паричките  bouquet.след толкова чакане,със здраве да си ге харчиш.
Нарина, успех на изпита и чакаме хубави новини Praynig
Рени,мила не си сама.и ние станахме в ранни зори и сега изразходваме енергия на гимнастиката.това дете толкова рита и при това много силно,направо незнам ooooh!тази нощ така силно ритна че стигна чак плота за повиване,той издрънча много яко и реееееееееееев.трябва да му търся друго място.нашия още не вика,но много силно гука  Crazyстрашно е сладък на мама душичката.слагам една снимка от вчера да ми го видите сладура

Наде,мерси за почерпката  Flowers Bouquet.по принцип все по сладкарници съм работила ама такова чудо не бях яла Joy
Честита месечинка на малката Ванеса

# 138
Здравейте!

Честито на Ванеса!

Ние вчера се върнахме от Търново и виждам, че сте напреднали с темата. После ще чета всичко, че трябва да поработя сега малко Crazy.

Желая на всички само усмивки нищо, че денят ще бъде студен Heart Eyes

# 139
  • Стара Загора
Здравейте!
Ние тази нощ се будехме като никога досега през 2,5 часа.Незнам какво е това нещо  ooooh!
Иначе от вчера и ние пищим,викаме,а от 2 седмици се караме-най-много на Крум Савов  Joy
Честито на месечинките!  bouquet

# 140
  • някъде
Честити месечинки на Ванеса на Бени и по-специални на Венци на Ети!!!  love001
Да са ви живи и здрави съкровищата и много радост и смях да носят!!! newsm51

# 141
Здравейте и от мен и Цвети май минава през ревлив период по принцип е лакома и може да сучи 30 мин. с удоволствие но през последните 2 дни се върти суква пуска, суква пуска и иска да хапва по-често(с преместването на времето съвсем ни се обърка режимът). Изглежда всички минават през скок на растежа. За килограмите имам и аз 5 да свалям и дрехите не ме събират. Не съм имала петна но знам че минават до няколко месеца след раждането. Ползвам Памперс 3 и засега съм доволна Либеро са много дебели а други не съм пробвала препоръчват ми напоследък Хъгис.

# 142
Черпя ви за моето слънчице, което днес навършва 4 месеца

# 143
честити ви месечинки на Ванеса на мама beni812001 и на Венци на мама Еti! да са ви живи и здрави много послушни усмихнати и кротички.[/size][/color] [/b][/size][/color]newsm51 smile3525
eti_31 много сладка торта ни пращаш всички мамита ни черпят със вкусни торти помислете за нашите килограми ако продължавате да ни пращате такива вкусотии скоро няма да отслабна
целувки на всички бебчета Two Hearts newsm76  loveuuu Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss Kissing Heart

# 144
  • Варна
Честита месечинка на Венци на мама eti_31
мммммммммммммммммм страшна торта Hug

# 145
Здравейте мами и бебета! Hug
Мерси за пожеланията и поздравленията за паричките ,но аз си ги заслужих с много нерви и жалби и ходене по мъките,но и ми се полагат по закон де!Ети 31 сега ще трябва да се махам защото пак се очертава да не взимам,просто много ясно ми го казаха!Шефа мълчеше и броеше, ама гледаше освирепяло и ми се пише лошо!Пък не знам в майчинство като си, май не може да се местиш!Ще видим, разучавам в момента въпроса!Станах половин специалист!Трябва да черпя следователя за бързата работа,но моя мъж вика, че те са му платили за да ме убеди да си оттегля жалбата! newsm78 Сега незнам, гледам това уиски дето му купихме и си викам що ли не се напия, ама нали кърмя! Laughing А за парите да ви кажа, че като се вземат изведнъж забравяш какво щеше да купуваш с тях и седиш и ги гледаш и се питаш за кво са ми и кво да купя по- напред!Мале то било сложно и с пари, ама без пари е по- сложно де!

Честити месечинки Бени и Ети  bouquet  bouquet  bouquet

Рени внимателно с алпинистите!!!

Ние нямаме проблеми с новото време!

А снощи нашия тати ни изплаши за пореден път!Има някакви пристъпи на задушаване понякога,но снощи беше по-дълъг и много страшно!И бяхме и скарани и аз се опитвам да му помогна,той ме бута да се махам!А стана към 1-2 през ноща аз спях, а Юлия до мен накърмена и забравена!Изведнъж го чувам и скачам в просъница,прескачам детето,святкам лампа,търча,а той скочил от дивана(Където спи) прескочил разни люлки и препятствия и подскача- задушава се!Казвам ви умрях да треперя после!Детето се разрева незнам как не съм я бутнала като скочих!1 час седяхме докато се успокоим!Какво беше това чудо незнам!Той вика че е от яденето било му се връщало и се задавял,но аз не съм сигурна!Трябва да търся информация за проблема но незнам точно какво е !Нещо като задушаване е и не може да си вземе въздух!Ужас ви казвам!

Айде стига съм ви се оплаквала с нашите неволи че ви доскучах май!
Бай бай!
И май ще си подарявам компа на систър днес и няма да ме има,но утре съм тук с нов!От паричките!Хе хе! Crazy

Обичкам ви!

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 10:05 от Eli83

# 146
Ели, аз също мисля, че не можеш да се преместиш. Единствено ако фирмата е пред фалит и те са длъжни да те прехвърлят. Така тоя "тъпак" с извинение да не иска да ти плати - да ги нямаме тия. Майчинството ти се плаща от държавата, не от неговия джоб. Не се махай, дори ако трябва да чакаш да свърши цялото майчинство и тогава да го осъдиш и пак да си вземеш паричките. Ако се махнеш, ще вземаш само 1 година. Така мисля, Дано да не съм права Sad
Между другото ти бях споменала, че от 2007 година ще бъде плащано от НОИ. Моя съвет е да си кротуваш.
Честита нова придобивка-за компа  typeuu

# 147
Честита месечинка и на Венци, той голям мъж вече, 4 месеца.Да е здрав, весел  и послушен.
Ели, напраяво като чета и тръпки ме  полазиха, ужас! Ама знае ли се от какво получав тези пристъпи, някакви изследвания пранил ли е?

# 148
Eli83 аз мисля като eti_31 майчинството се изплаща от държавата както и болничните знам го със сигурност защото бях във подобна ситуация решиха ,че ще ме съкращават когато бях във 7-мия месец бременна заради тях влезнах във болницата със високо кръвно при мен нещата се оправиха по мирен път, но бях изчела предварително много литература и аз бях станала спец.ети е права остани си до края на майчинството и после помисли за друга фирма във противен случай ще имаш само една година дори ако ти си намериш по добра работа преди навършване на 2г. на детето ти можеш да си дадеш остатъка от майченството на когото си искаш(баби,дядовци и пр.) ако фирмата е във фалит просто когато ти изтекат 2г. майчинство няма да имаш работа и ще си на борсата
за мъжът ти много ми прилича на алергичните пристъпи на майка ми на всяка цена да си направи тест за алергия това не е шега работа
много писах дано съм ти била от полза

# 149
Честито на малкия Валери  ura
Ели,поинтересувай се, мила, преди да направиш каквото и да е било Naughty

Общи условия

Активация на акаунт