ЧЕСТИТ ПЪРВИ ИМЕНДЕН НА МИТЕТО НА МАМА ГЕРИ, ЗДРАВЕ И ИГРИ

А освен това, татито ни има рожден ден! Много ви черпя!

и от какво може да е това 
. Незная дали и вие като мен непосредствено след раждането сте се почувствали супер слаби, но малко след това

Много,много да те слушкат,обичат и глезят
Разбрах, че го има по магазините на ТСМ в София. Струва 12 лв. и е тъмно синьо на цвят. Дебело е и е от пух. Не е като спалните чувалчета за в къщи. Имам го на снимка, ако някоя от вас се откликне на молбата ми бих го пратила на пощата и, защото тук не знам как да го кача. Една приятелка на майка ми ще идва в Русе другата седмица и тя ще го вземе от вас и ще го плати. Разбрах, че има магазини в Люлин 10, Хаджи Димитър...Нека ми пише на лични. Благодаря предварително
ПЪрво честити месечинки на всички бебоци днес. Да ти е живо и здраво името на jorjito и gery_to 
по време на ваксината се държахме мъжки и почти неплакахме но моят малък мъж пеши да се държи като истински кавлер и се разпалка в отговор на плача на една малка госпожица в чакалнята
.

Сега сме изморени и спим.

) и сега пак получих същите разкъсвания наложи се нова пластика и слагане на скоби но във момента много ме дърпа боли и щипи точно където се намира шева нормално ли е ? или трябва да бягам на лека
р