Есенното слънце гали вече бузките на ЮЛСКОТО човече!

• 11 787
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
ЧЕСТИТ ТРЕТА МЕСЕЧИНКА НА СОФИЯ Н МАМА ФИОНА!!!ДА Е ЗДРАВА И МНОГО ВЕСЕЛКА.  Gift Gift Gift
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ИМЕНДЕН НА МИТЕТО НА МАМА ГЕРИ, ЗДРАВЕ И ИГРИ newsm32 newsm07

# 31
честито на всички празнуващи днес. да са ви живи,здрави и усмихнати децата,а мамитата да се радват и хубавеятnewsm51 [/size][/color]smile3525 smile3510!
целувки на всички слънца smile3522 Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 10:11 от isi_kam

# 32
Pearly, Fiona, честити месечинки на вашите слънчица!
  newsm32 newsm67
Честит имен ден на юнака на Gery to!
Страхотна беше торта! eat
Днес и ние имаме специален повод за почерпка- на този ден нашата Ели беше зачената.  party041 А освен това, татито ни има рожден ден! Много ви черпя! newsm38  party023
Лала, оформлението е страхотно, благодаря!
Благодаря на Jorjito и Isi kam че разясниха какво е излязло в ДВ по отношение на ваксините! Интересно, сега след като живите ваксини се забраняват, защо педиатрите продължават да дават капковата жива полиомиелитната ваксина? Или касата не може да реагира да осигури съответната ваксина и си кара така сякаш е над ДВ, респективно държавата?
Някой беше подхванал въпроса за книги- ето една, която на мен ми се струва много добра!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135056.msg2557542#msg2557542
По-късно ако успея пак ще се включа: просто не смогвам; възхищавам се на всички които успяват да влизат по-честичко, а някои и работят...
Хайде на разходка! Много целувки   bouquet

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 10:51 от prascho

# 33
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС

МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСМИВКИ ДА ГИ СЪПЪТСТВАТ ЗА НАПРЕД
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Момичета исках да ви питам нещо. От няколко дни Деничка като спи започва да плаче насън, но с глас и много жално. Като я погаля по главичката или я целуна се успокоява, но нещо много започна да ме притеснява това. Имал ли е някой подобни случки newsm78 и от какво може да е това newsm78

За глада и аз добре си похапвам в момента и килцата си остават +8, което е адски депресиращо, нищо не ми става и се чувставам много зле Sad. Незная дали и вие като мен непосредствено след раждането сте се почувствали супер слаби, но малко след това #Crazy #Crazy #Crazy

И ние утре сме на консултация, ще ни бият и ваксина, дано всичко да е наред. Миналия път нямаше никакъв проблем, дори Т не вдигна, дано и сега да е така smile3521

Попова тази вода преваряваш ли я, или я даваш директно newsm78

И ние отиваме на разходка, че как хубаво напече  Nature Sunny

# 34
prascho,да са ти живи и здрави дечицата-Ели и мъжлето  Wink Много,много да те слушкат,обичат и глезят   bouquet
galiq_82,както вече казах,нищо не я правя водата,не я преварявам...Има доста теми пускани относно преваряването на минерална вода,и никак не е хубаво,защото става по-минерализирана.
Ема е била зачената на 23.10.05. но аз сега се сетих,след като prascho подхвана темата.Та и аз ви черпя на патерици  newsm38

# 35
Честити месечинки на:
Весела на мама york
Калоян на мама pearly
София на мама fiона
Да растат здрави и послушни дечица и да радват мама и тате!!!

Честит именен ден на:
Димитър на мама jorjito
Димитър на мама gery_to

и на други, за които не се сещам, за което моля да бъда извинена.
Да бъдат весели и щастливи дечица. И да пълнят само с прекрасти моменти сърчицата на мама и тате!!!

Момичета, имам огромна молба към тези, които живеят в София. През лятото видях чувалче за количка на ТСМ. Но сега в нашия магазин нямат. Sad Разбрах, че го има по магазините на ТСМ в София. Струва 12 лв. и е тъмно синьо на цвят. Дебело е и е от пух. Не е като спалните чувалчета за в къщи. Имам го на снимка, ако някоя от вас се откликне на молбата ми бих го пратила на пощата и, защото тук не знам как да го кача. Една приятелка на майка ми ще идва в Русе другата седмица и тя ще го вземе от вас и ще го плати. Разбрах, че има магазини в Люлин 10, Хаджи Димитър...Нека ми пише на лични. Благодаря предварително  bouquet

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 11:58 от eti_31

# 36
Честит имен ден на празнуващите и честитио християнче, на мама Жоржито!
Благодаря за пожеланията!
Галя 82, и моята София го прави това.Бях чела, че децата сънуват раждането си- което е било голям стрес за тях.Не знам, София се роди със ссекцио, без особени мъки, но все пак нова среда..може и така да е.

# 37
здравейте мамчета и аз да се запиша в новата темичка Grinning ПЪрво честити месечинки на всички бебоци днес. Да ти е живо и здраво името  на jorjito и gery_to   bouquet
 Между другото galiq_82 и ние понякога както си спим слатко слатко почваме да плачем по същият начин  и понякога чак се събуждаме, в такива ситуации моя бебо се успокоява щом до погаля по главичката или ако го гушна.
 Да се похвалим ние вчера ходихме при педито да ни мери и ваксинира. Станали сме цели 7,400 кг и сме пораснали цели 4 см Simple Smile по време на ваксината се държахме мъжки и почти неплакахме но моят малък мъж пеши да се държи като истински кавлер и се разпалка в отговор на плача на една малка госпожица в чакалнята newsm45.
   Мамчета искам да ви питам след ваксинацията снощи на моя бебо му изби студена пот но не вдигна температура надявам се това да не е бил някой обеспокояващ симптом?

# 38
  • Варна
Здравейте и от нас!
Честити месечинки на:
Весела на мама york,Калоян на мама pearly, София на мама fiона
Да растат здрави и послушни дечица и да радват мама и тате!!!  ura  ura

Честит именен ден на:
Димитър на мама jorjito и на Димитър на мама gery_to  smile3525 smile3525

Шишетата не ги преварявам. Мия с гореща вода и бебешки сапун. Нашето джипи така казва - Като кърмиш да не би да си преваряваш гърдите. Joy
От начало ги стерилизирах с хапчета, а ма като прочетох, че след това трябвало да се плакнат шишетата с преварена вода и се отказах. Как пък не  Crossing Arms
Иначе водата за пиене я преварявам. Веднъж нямахме вода и опитах да дам минерална, но имам чувството, че Тотко получи колики от нея.
Трябва да отивам нещо да сготвя, че напоследък време не остава ат хайманлък в това хубаво време и снощи като се обади свеки, Мишо / баткото/ каза на баба си - Ям яйца защото друго няма.   hahaha

# 39

Ето я моята мини-рожденничка.

# 40
хеее, как си личи хубавото време днес-никой няма във форума, всички сме по разходки.Голямо обикаляне беше днес ooooh! Сега сме изморени и спим.
 morskasirena, сготви, че да не шашкаш свекито,че Тошко ще остане гладен hahaha
Галя 82 , да и Марти почти всяка вечер хленчи на сън, мисля,че сънува някоя емоция от преживяно през деня,същото се отнася и за  усмивките  на сън...  sleepuu
prascho, да са живи и здрави твоите две слънца cheers
Еееее ,Фиона вие си имате и парти Tada

# 41
Честито на всички, които имат днес имен ден!
Честито и на Калоян и София!

Фионче, много сте симпатични и страшна коса имате, можете да започвате с прическите! Hug

# 42
Здравейте майчета и от нас. Честити месечинки на празнуващите днес. Времето беше разкошно и цял ден хайтихме с бебка из улиците. Лала страничката е страхотна и ти благодаря за снимчицата.
Ние все още се храним нощно време и се надявам Вики сама да си спре нощното ядене. Аз приспивам бебка като си лягаме двете на леглото и и давам да си играе с моите пръсти на ръцете. Много и е интересно,разглежда ги, пипа ги, въобще голяма игра пада, така се унася и заспива. И ние се разплакваме на сън и се смеем.Момичета вашите татковци сменят ли памперси:), къпят ли бебоците? Нашият тати сякаш го е страх.Като се прибере от работа гушка бебчо, целува я и после ми я връчва и и се радва отдалеч:)
Лека и спокойна вечер на всички.

# 43
ЧЕСТИТО НА КАЛОЯН НА МАМА ПЪРЛИ И НА СОФИЯ НА МАМА ФИОНА !!!

# 44
Честито християнче, на мама Жоржито!
Галя 82 напълно нормално е и Валери плаче и се смее.не знам дали си гледала пътя който изминават докато се родят телцето им почти се извива на 90 градуса .гледах научнопопулярен филм още преди да родя и всичките тези преживявания и всички нови неща те ги сънуват затова и някой деца плачат жално преди сън защото попадат във непознат свят и не исакт да отидат там(това също го гледах и го четох)
момичета искам да ви попитам има ли някоя от вас която е претърпяла хирургическа интервенция след раждането защото след Марти ми правиха пластика (благодарение на "къдърните лекари във Ямбол" fight) и сега пак получих същите разкъсвания  наложи се нова пластика и слагане на скоби но във момента много ме дърпа боли и щипи точно където се намира шева нормално  ли е ? или трябва да бягам на лека newsm78р

Общи условия

Активация на акаунт