Есенното слънце гали вече бузките на ЮЛСКОТО човече!

• 11 791
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
  • някъде
Честити месечинки на празнуващите бебчета, особено на приятелчето на Алекс-  на София на мама Фиона newsm51  love001
Честито християнче на Жоржито и честит имен ден на двете момченца- да ви е живо и здраво името!!! smile3525
Честито и на Прасчо!  Party Time
Лала, радвам се че нещата се развиват добре с Пипи и се  Praynig да се оправи всичко по-бързо!
Гале, и Алекс понякога плаче на сън, но съм чела че или е от многото нови преживявания или сънува раждането си, но всъщност и Фиона ти го е казала! Peace
Трифонова, да не би просто да му е било топличко на детенце? newsm78
За глада- и мен ме гони  newsm55, а килцата не са мръднали от както ме изписаха от болницата! Sad
Фионче страхотна ти е мини рожденничката  love001
Алекс от няколко дни заспива само на цица и на ден яде по 8 пъти ooooh!

# 46
.Честити месечинки и честит имен ден на двамата Митковци. Да растат здрави и щастливи дечица

ЕВа също понякога плаче насън. ДНес ходих при един лекар да се запознаем и ще си сменя педито с него. Само че и той каза, че трябва да изчакам декември.Да попитам мамите, които хранят бебоците само АМ  по колко пъти и колко грама давате? Ева от 1 седмица яде 5 пъти по 140 гр. а преди 6 по 120гр. Не иска да ядеи на 3 часа, сега сме през 3.5 часа.И пак за тези ваксини, някой взимал ли е инфанринкс, какви са отзивите за него?

# 47
За Синеочка и сладката Лора от мен и Венци
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
п.п. не ни казахте дали ни харесвате за кандидат зет Embarassed

# 48
  • Варна
Здравейте мами и бебоци Heart Eyes

Влизам набързо да почерпя за моето мъничко християнче  food002 cook Popcorn beer
и  bombs Misc Baby Bottle
Кръщенето мина супер,малкия се държа като истински мъж и не заплака.кръщаваха едновременно четирима Димитровци и падна голям купон,но друг път ще разказвам
Честит Именник и на мама geri_to  ura
Честити месечинки на Калоян на мама Пърли и на
София на мама Фиона

Благодаря и на всички вас за пожеланията  bouquet
отивам да чета че както винаги сте писали ли писали..........

# 49
Жоржи,мила да ти е живо и здраво Християнчето   love001 от нас с Ема

# 50
Здравейте пак от нас Hug

Jorjito днес ли кръстихте мъника. Да ви е живо и здраво именцето и много да ви радва всички  bouquet  bouquet  bouquet

Явно не само ние плачкаме на сън, да не се тревожа  bouquet

Силвия нашето тати много ми помага. Аз досега не съм я къпала Деничка - само той. Иначе като се върне от работа голяма игра пада, но бързо му омръзва нещо, особено ако Дени се разкриви и веднага ми я връчва, но и на това съм доволна.

# 51
Честити месечинки на всички бебчета днес и честити именници на жоржито и гери!   bouquet Да са живи и здрави и много да ви радват!

# 52
Здравейте!
Влизам да поздравя именниците на Жоржито и Герито, месечинката на малката София на Фионче и да кажа честито на малкото християнче на Жоржито. Да са ви живи и здрави всички и мниги да ви радват.

И ние ще правим кръщене скоро, ще бъде на Архангелов ден, именния ден на каката, защото иначе трябва да чакаме чак догодина юни месец да кръстим Пиер-Павел, а на мен ми се иска децата ми да са кръстени още съвсем мънички.

Абе хора, защо четитите месечинката на pearly? в списъка на първа страница аз имам само СОфия на Фиона днес. Да не би аз да съм объркала нещо? newsm78

# 53
Лала,Пърли си има голям мъж на цели 4 месеца  Heart Eyes
Нищо не си  объркала,виж пак на 1-ва страничка,но на 26 юни е роден мъника  Peace

# 54
  • Варна
ох,момичета много се извинявам ама моля някой да ми обясни как да си сложа снимка в подписа че вече много се изнервих #Cussing out
Благодаря на всички още веднъж за пожеланията  bouquet  bouquet  bouquet

# 55
  • Варна
Попова Hug Hug Hug

# 56
Спрях Зимафлуора ! След всичките ви отзиви тук реших , че е по-добре да не го давам. А щом сте чели лоши неща за него бихте ли ми пратили линк , където и аз да прочета ? Аз пия само минерална вода, сменяме я след всяка туба от 10 литра, може пък и да набавям нужното количество флуор чрез кърмата....  Както и да е, не давам вече , благодаря ви за мненията.

Valshebnica , и ние сме със сгъваемо легло, но още преди раждането купиме матраче. Мисля , че беше от кокос , калъфа му се сваля да се пере. Наистина, не може при непрестанна употреба да издържи онова дюшече, ами то няма и 2 см. дебелина...

Pepi 111, благодаря ти за съвета , ще си потърся това мляко и ще го мажа. Сега, през по-студените дни забелязвам, че и през деня кожата на лицето му "изпръхва" , има нужда от омазняване. Аз ползвам само олио, с което мажа и лицето и цялото тяло, както и главицата (това против крусти)  , и то вечер след баня. Но и през деня трябва май... Дано да ми помогне и за грапавите бузки.

Да не останах само аз с нощното изцеждане на кърма ??? Нан ?
Аз все още ставам , всяка нощ, задължително. На Дамян съня му е все така 8 часа , не се е удължил , ама явно и кърмата ми няма намерение да се регулира...

Днес за първи път не е акал Sad(( . И сега се превива и гърчи преди да заспи , реших до утре да изчакам , и ако не се изходи сам, ще пробвам с термометъра.

С какво завивате бебетата докато спят ? Аз извадих един комплект с олекотена завивка , още миналата седмица, докато беше хладно... Ейй, изкривена работа !!! Чаршафът точно за матрачето , а завивката голяма, подвивам и от тясната, и от широката страна. Погледнах и другия комплект, който имам, същата работа ! Чудя се дали да я занеса на шивач да я пооправи.

Silvia_N , този номер с пръстите и при нас е много вървежен. Много им се радва .

За приспиването вечер - заспива си в креватчето, кога с люшкане, кога сам... Сутрин като се събуди обаче го вземам при мен на спалнята и той си суче и двамата си спим. Това към 6 часа. После към 9 (все още сме в леглото, на мама се е метнал поспаланкото ми) е следващото такова хранене и чак тогава ставаме. Аз де. Той понякога спи и до 11 - 11.30. Но гледам да го будя, за да може после да поспи 1-2 часа и през деня, а аз да поработя.

Уф, не ми работят емотиконите пак.
Лека и безревлива !!!

# 57
  • някъде
coccinella-
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101468.0;all
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109396.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=107984.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=73781.0
има и още, но мисля че тези са ти достатъчни! Peace
А можеш ли да ми кажеш какво точно правиш пратив крусти, защото аз съм чувала че главата се маже преди баня а не след Thinking

# 58
Добро утро!
Ние вчера не се записахме но не сме спрели да обикаляме магазините  Joy

Честитим на всички именници вчера!
И на 3-те ни месечинки  Hug

Просто не ща да чета как бебетата спяли 8-9 часа  ooooh! 
Малиии ние си папаме, без пропуск сме.Ящно като майка си това дете  Joy
Не стига това ами някъде посреднощ малкият решава че не му се спи и гука,играе с играчките,абе няма сън за мама  Tired
Моля някоя майка да сподели как е отказала бебето си от н. хранене  Praynig

jorjito Честито ви христианче!

# 59
  • някъде
Честита месечинка на малкото съкровище на мгиздова! Да ви е жива, здрава и послушна малката кукла!   bouquet Hug
Рени и аз така като чета как бебоците си спинкат, не са като моето и твоето ooooh!
Силвия, нашият тати помага в следните неща- да къпеме бебчо, да го приспива понякога, да ходим на разходки заедно, да чисти с прахосмукачка когато му кажа, да си играе с бебо докато изгладя или се изкъпя и не мога да се сетя друго, но тези нещо не ги прави винаги а повечето пъти освен ако няма по-важна работа като например да играе на компа #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт