Есенното слънце гали вече бузките на ЮЛСКОТО човече!

• 11 816
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Забравих да ви питам, имате ли малки кафеви петънца по лицето от бременността си?Аз имам по носа и май не се махат Shocked

# 91
Венка либеро ползвам. Пробвах какви ли не марки и само те не са ми пропуснали. Малко скъпичко излизат, но пък иначе пера като...Сега минахме на макси и са 84 бр. за 32 и нещо.

Петна нямам, аз съм предразположена, но още през бременността взех мерки и ползвах крем със силен фактор. А иначе знам че минават от само себе си, но след доста време постепенно избледняват. За избелване може да пробваш сок от лимон  и кисело мляко на памучни тампони. Слагаш на лицето , където са петната и дкато попие. Обаче изсушава и след това задължително хидратиращ крем.

# 92
  • Стара Загора
Здравейте и от нас!
Аз ходих тази седмица на зъбар и  #Crazy .Зъбите ми отвътре били размекнати от недостига на калций.Лекарката ми каза да си взема остеовит-калций с витамини за по-лесното му усвояване!
Смятам да си сменя педито,но чак декември можело.Ще запиша Дари при нашия личен доктор-поне винаги когато е имало нужда ни е обръщал голямо внимание,а не като педито -консултация за 5 мин. и край ,даже детето не мога да си облека спокойно.
Дари от 3-4 дена заспива много трудно. Спи му се,но сякаш се бори със себе си да не заспи  newsm78 .
И ние сме с кан бебе ,но смятам да ги сменям с други,защото ни пропускат!

# 93
Момичета аз реших да пробвам с Дайперс понеже чух че били добри и не пропускали  Naughty
Резултатът е че Галко посреднощ беше с опикани дрехи  Crossing Arms
Преди тях бях взела Памперс/тия с хипопотамчето/ и нито един не ми пропусна.Нали ги водят екстра драй  Grinning
Либеро си ги харесвах но и те ми пропускат понякога.Така че засега ще взимам Памперс  Peace

Майра мерси за инфото.Комнах си го да си го чета.Но това с олиото ще го пропусна.Някъде бях чела че слагат масло в пюретата.  Thinking

pigi не става ли с хомеопатия това оченце?

Диди моят съвет е да отидеш все пак на преглед  Peace

# 94
  • някъде
Привет! Hug
Алекс е с Памперс3 и понякога се случва някой да пропусне, но какво да се прави baby_neutral, мисля че дори и да сменя марката пак ще се случва! Peace
И на мен ми се появиха доста лунички особено по носа, а и на сестра ми същопо време на бременността и след тов, но и досега вече 2 години не са изчезнали ooooh!!
Аз имах в предвид на вагинален преглед, а не такъв за операцията! Mr. Green
Ние досега бяхме навън, сега дребосъчко ще папка и пак изчезваме защото днес е последният хубав ден Cry Cry Cry

# 95
  • някъде
Честити месечинки на бебчетата правещи днес 5 , 4 и 3 месеца!!! Да сте живи и здрави мили дечица и да слушкате мама и тати!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 96
Честито на месечинките ни.
И аз още не съм ходила на преглед след раждането  Embarassed ,но другата седмица мъжлето е отпуска и ще ме закара,че иначе с Ема,количка и градски транспорт  ooooh!  Naughty
Памперсите са ни Либеро,много съм доволна  Peace Памперс също не са лоши,но е имало случай в които са ми пропускали.Всъщност аз мисля,че не всеки размер пасва добре на детето(в зависимост от килата),по едно време Памперс бяха по-добре на Ема,но сега определено Либеро са й лепнали супер.
Нямам петна от бременността,а само излишни кила    261uu
Сега чакаме татито ни да се прибере,и ние излизаме на разходка,и мама да си купи дънки,защото нищо не ми става  Embarassed ,че така като гледам няма изгледи за скорошно сваляне на килата  Tired

# 97
  • някъде
Сега чакаме татито ни да се прибере,и ние излизаме на разходка,и мама да си купи дънки,защото нищо не ми става  Embarassed ,че така като гледам няма изгледи за скорошно сваляне на килата  Tired
ооооо, килцата и аз си ги имам Animal Pig
И аз в началото мислех да не си купувам нови дрехи, но  Embarassed няма начин, та преди няколко седмици се обзаведох с дънки размер ххххххххl Mr. Green
А нашият тати понеже е в девети постоянен smile3535 да не остане по-назад си купи и той, ами като не му стават дрехите на човека Mr. Green

# 98
  • София
Честити месечинки на всички!!!
Лала прекрасно си оформила темичката!!!  smile3501 smile3521

# 99
ооооо, килцата и аз си ги имам Animal Pig
И аз в началото мислех да не си купувам нови дрехи, но  Embarassed няма начин, та преди няколко седмици се обзаведох с дънки размер ххххххххl Mr. Green
А нашият тати понеже е в девети постоянен smile3535 да не остане по-назад си купи и той, ами като не му стават дрехите на човека Mr. Green
Диди,шегата на страна,но аз не знам дали ще има магазин който да ме облече  hahaha  newsm50 ,или ще трябва да се затворя вкъщи и да не се показвам до сваляне на килата.Дано само гадния апетит намалее,че съм първа за  eat  beer3

Вие утре ще отидетели да си дадете  newsm80 за Президент  Laughing

# 100
Честито на днешните месечинки!!!

Аз вчера цяла вечер не можах да вляза...Исках да ви питам сега като се застуди с какво ще мажете личицата на бебоците?
Снощи като гледах БигБрадър и такъв рев му хвърлих за бебето, не знам и аз защо ама ми стана едно такова мъчно  Confused
Лала,  Hug за снимчицата!

# 101
Мдаааа и аз така Нарина....много емоцинален момент.Даже и татито го усетих че се разнежи Tired Ама аз се сетих после и за моето раждане и чувствата ми доста се поомешаха, та си поплачках малко докато гледа бебока Embarassed ето това е доказателство, че съм станала по-чувсвена...много по емоционална.
Синеоче,благодаря за идеята Peace

# 102
Аз пропуснах Брадъра, все по рядко го гледам.
ние сме на Памперс, уж няма проблеми за сега. пробвала съм и други, ама...
Диди, аз имах предвид, че и вагинален преглед е хубаво да се прави, все пак мина една година откакто забременяхме.

# 103
Момичета,видяте ли Ася каква тема е пуснала в кърмаческия?Много ме надъха.."Мисия невъзможна... или смях???" Peace

# 104
Здравейте

Влизам само да изкажа мнение относно мазнината. Момичета не се чудете имат нужда от мазнина бебоците, защото масно разтворимите витамини като вит.Д,Е,А които са безкрайно полезни не се усвояват ако няма мазнина. Затова в пюретата има някаква мазнина, за предпочитане олио или зехтин.
Нямах време да изчета да докрай и се извинявам ако някои го е обеснил преди мен.
Лека и безревлива нощ.
П.П. Честита месечинка на всички и честито християнче на жоржите на всички ви желая само здраве и безкрайно щастие.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт