Преброяване 2021

• 53 292
  • 1 383
  •   1
Отговори
# 90
  • Далечният изток
След адреса мисля, че даде типа сграда, жилище, нещо такова май.

# 91
  • София
Стигнах до домакинство и пак се бъгна. Това с картата и адреса по никакъв начин не се отрази на попълнения адрес. Не разпознава Младост 1, няма падащо меню - не работи. Показа картата и с мишената цъкнах на блока. Потвърдих с бутона и нищо. Като адрес си остана това, което попълних и не разпозна.

Сега пък не приема егн-то ми. Невалидна стойност - бабини им трънкини.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 17:08 от mlv

# 92
След дълга и неравностойна борба, одеве се отказах и отидох да свърша някаква рабоа, защото загубих сума време в напразни опити да преборя сайта. Сега, обаче пробвах наново( през Хром), пак взе да ми забива, но по съвет от тук пробвах през друг браузър- Мicrosoft Edge и о, чудо- взе че стана... Успях да въведа данните на мен и на съпруга ми, но системата не приема за валидно ЕГН-то на големия син( роден 2004 г). Така че, пак съм до никъде.

# 93
  • Русе
Не съм писала нищо на индентификатор.

# 94
Преминах през тази мъка и да ви подскажа да не се мъчете - Браузер - Microsoft Eagle , ако не приема нещо - ресетвате страницата и като преминете на друго ниво - ресетвате страницата .

# 95
Първите 2 дни и последните два изобщо няма да направя опит да влизам в сайта. 🙂

# 96
  • София
И при мен не става регистрацията.

Сега пробвах и аз да се регистрирам и нищо.

Допълвам се. Регистрирах се, но на втора страница заби и няма мърдане. Не знам колко страници са, но ако се движа с по 1 на ден няма да ми стигнат дните.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 20:29 от rimar

# 97
Преброихме се електронно. Вариант ли е да оставя номера на вратата на апартамента? Не желая да ме безпокоят, свършила съм своята част.
Edit: Да, имам предид след срока за електронно преброяване.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 17:50 от nadezhda_todorova

# 98
Преброихме се електронно. Вариант ли е да оставя номера на вратата на апартамента? Не желая да ме безпокоят, свършила съм своята част.
Изчакайте да изтече срока за ел. преброяване поне.

# 99
Хахахаха, класика - да направят сайта да работи само през internet explorer Joy edge де..

# 100
  • София
Аз успях. На няколко пъти, включително и защото не разпознаваше ЕГН-то на едното ми дете.

# 101
И при мен заби на втора страница. Ще се пробвам по- късно.

# 102
То е нормално да се пренатовари системата от първия ден, цяла България все пак ще използва тази услуга.
Предлагам, ако не бързате, като мен да се преброите към края на срока.

# 103
Ще съм благодарна ако някой мо каже само по една анкетна карта ли се попълва на домакинство или трябва да попълвам за всеки по отделно. Една карта и един код ли трябва или три кода за всеки член по отделно?

# 104
  • София
Една карта е за всички.

Общи условия

Активация на акаунт