Преброяване 2021

• 53 313
  • 1 383
  •   1
Отговори
# 105
Една карта, едно домакинство, първо главата на семейството (който и да е той), съпруг, деца, възрастни родители евентуално, други хора. До 9 човека май беше, не ми се гледа сега, пък и това ще са изключения.

# 106
Към 9 сутринта се преброихме. Никакви проблеми нямах с попълването.

# 107
При мен дори и сайтът вече не се зарежда. 502 Bad Gateway

# 108
  • София
И при мен нищо не става, 1 час правих опити.

# 109
Имало е опити да бъде хакнат сайта на НСИ, това съобщиха днес около обяд.

# 110
То всеки път излизат с тия стандартни лафчета, пълна бутафория е за пореден път изпълнението на държавна електронна услуга, колко ли пари са наляли залудо на хора, които си играят на ИТ и мениджъри, скандално е това просто. Всичките им системи са такива, смях и потрес. Опитът за атака няма нищо общо с това, че сайтът е с недостатъчно ресурси, тотална липса на ергономия и какво ли още не. Даже и в последното съобщение на НСИ ясно разграничават двата проблема.

# 111
Аз не съм пробвала още, но си спомням, че преди десет години се преброих електронно и нямаше никакви проблеми.

# 112
В момента е невъзможно, аз успях да се регистрирам сутринта, но реших да попълваме заедно с мъжа ми след работа, както предполагам и повечето хора, та в момента въпреки съобщението им не може нито да се регистрираш, нито да се логнеш, за да попълваш. Все повече си мисля, че просто на някого не му изнася да има работеща електронна администрация и всячески се стараят да дискредитират доверието в такава услуга с разни изявления за атаки и некадърно изпълнен продукт. Не е само толкова да си могат, наистина ми се струва, че има зла умисъл зад тези системи. Разбира се, ще опитваме отново, като на лотария, с надеждата да "спечелим" до 17-и. Дано при вас, физическите преброители, няма такива спънки, би било много неприятно, меко казано.

# 113
По новините казаха, че е била някаква хакерска атака, трябва да чакаме.

# 114
  • софия
За по-малко от 20 мин. вчера в късния следобед преброих едно домакинство през мобилна версия през браузъра на телефона. Линкът за рег дойде в рамките на по-малко от 5 мин. Получих и мейл с кода от преброяването. Всичко по протокол. Направо не можах да повярвам. Преди това през деня Едж (пак на телефона) ми даваше грешката за невалидните данни.

# 115
  • Сф
Звънче ме амбицира и току що и аз се преброих от телефона за 15тина минути

# 116
По постоянен адрес ли е редно да се преброим? ...нещо не ми стана ясно.

# 117
Пише, че се броиш на адреса, на който живееш обикновено, дори и да нямаш регистрация там.

# 118
Да, рано сутринта (сега) работи, снощи изобщо я нямаше страницата за регистрация/вход, отваряше отново началната.

# 119
ако се преброя онлайн и не залепя кода на вратата си, какво става? да уточня, че не е защото не искам. няма да съм там физически по тва време и няма кой друг да го залепи

Общи условия

Активация на акаунт