Преброяване 2021

• 53 321
  • 1 383
  •   1
Отговори
# 120
Сега слушах по новините - ще слагат едни табелки на вратите, на които да си напишеш кода, после ще минат да ги съберат. Така няма да се виждаме с преброителя.

# 121
  • Варна
Здарвейте!
Днес успях без проблем да се преброя.
Вчерашния ден беше мъка отвсякъде ...

# 122
  • София
Да си гледат работата, бе, само се изнервих. 1000 изисквания имат, а човек не може да се регистрира дори, пак са си оставали ръцете...

# 123
  • София
Някой да има проблем с ЕГН-то си когато попълва член на домакинство 1?
Направих няколко опита да попълня, но ми даваше грешка и сочеше, че има проблем с ЕГН при запис на данните. ЕГНто ми беше правилно изписано и всички свързани полета се попълниха правилно. Но при клик на бутон "напред" ме върна и посочи, че ЕГНто ми не е валидно.
Когато направих опит с ЕГН на мъжа ми проблем нямаше.
Добавих данните си в член 2 и нямах никакъв проблем. Много интересно защо не ме допусна като член 1.

Същото ми се случи.
Избиваше грешка на ЕГН на 1-вото лице, а то НЕ Е ГРЕШНО.
Регистрирах 2-то лице и после се върнах пак на 1-то лице и го прие.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 09:25 от alpha_beta

# 124
[video][/video]Какво значи ако ти излезе това съобщение."Лицето,което извършва регистрацията, трябва задължително да бъде част от преброените в преброителната карта" Стигнах до домакинство за 2 лице.Всичко си написах и заби.

# 125
Днес се преброих успешно.
Сега кода какво да го правя? 
Няколко пъти звъня на номера, който е даден за въпроси, но никой не отговаря. Нещо чух по някоя телевизия, че кода, който се генерира след преброяването се праща  на номер някой си.

Нещо да знаете?

# 126
  • София
Вчера сутринта се преброих. Стана много бързо и без проблеми. После прочетох, че имало някаква хакерска атака (дали е така кой знае) и ми стана притеснено дали някъде няма да изтекат данните. Изобщо сигурността на тази система май е доста слаба

# 127
  • Mostly in my mind
Няколко пъти звъня на номера, който е даден за въпроси, но никой не отговаря. Нещо чух по някоя телевизия, че кода, който се генерира след преброяването се праща  на номер някой си.

Нещо да знаете?
пазите го. на адреса ще дойдат преброители. трябва да им го представите.

за който има проблеми с преброяването, пробвайте през Мозила. досега всички, които сме се преброили от там, не е забило.

# 128

[/quote

Да, но  тези преброители ще ме информират ли за точни ден и час, когато ще дойдат, та ако мога да ги чакам на адреса ?

Никой не чакам без предварителна уговорка.
Нали това беще целта на онлайн преброяването, да си не губя време с преброители разни.

# 129
  • София
Не виждам какъв е смисъл да се преброя електронно като пак някой ще дойде до вкъщи да му давам код... Дали ще му дам хартиена бланка попълнена или код никакъв смисъл няма.

# 130
Пробвах вчера сутринта и не се получаваше заради хакерската атака или там каквото е било. По-късно, около 15 часа, пробвах и всичко мина гладко. Издаде ми код. Сега ще чакам да видим как ще го дадем. Но има човек вкъщи и мисля, че и да когато и да минат няма да е проблем.

# 131

Нещо да знаете?

за който има проблеми с преброяването, пробвайте през Мозила. досега всички, които сме се преброили от там, не е забило.
.   И аз през Мозила влезнах,регистрирах се попълних до секция Домакинство.Попълних мойте данни и стигнах до данни на съпруга и до там.Вече няколко часа не ни дава напред Изписва,че трябва лицето което преброява да попълни преброителната карта.

# 132
По начало ме дразни това преброяване.Много лични въпроси.Още не съм пробвала и като слушам какво става,вече се изнервих.Няма да отговарям коректно на някои въпроси.Може да се самоопределя за прилеп.Що пък не и за вирус?

# 133
  • Марс
Стана нормално този път. Откровено не знам за какво са им тия въпроси, нали само се броят живущите на адреса...за какво им е да знаят, дали съм религиозна...

# 134
Вчера не можах да се регистрирам. Днес системата работи добре, отне ми няколко минути да попълня всичко.
Така че регистрирах нашето скромно домакинство и разпечатах кода.
Въпросите не ме изненадаха. Статистиката си прави някакви извадки по различни признаци, нормално е.

Общи условия

Активация на акаунт